Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bizim burada merkez yok ben ankarayi istiyorum genartti uzuluyodum orda kimse yok tanimiyorum diye kuzenim gelin gidiyo ankaraya bacı gibiyiz onlada insallah haziran gibi baslarim tedaviye biliyomusunuz rabbim kimseyi sıkmaz kullar kendini skıyo sadece :)

Geldim kislar hacamattan kadin 12 yere vurdu kupa toplamda yarim cay bardagi bile cikmadi
kan pihtisi varya bende damarlarim tikaliymisacilmadi bi turlu
Kadin her ay gel boyle yapalim acilur inşallah dedi

Ha bide hacamattan sonra yillardir tup bebekle ugrasanlar kendiliginden hamile kalmış kuyruk sokumundan yaptiranlar bide onu deniycem

aaa çok sevindim harika haber. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş..

Ha bide hacamattan sonra yillardir tup bebekle ugrasanlar kendiliginden hamile kalmış kuyruk sokumundan yaptiranlar bide onu deniycem
walla cesaretine hayran kaldım... ben yapamam yaptıramam.. çok sağlıklı olduğu tıbben de açıklandı falan diyorlar ama.. ne biliym korkağım ben :)

bi de astım hastasıyım kesin o sırada astım krizine girerim ben..

Selam kızlar, pgt ile tüp bebek tedavisi startı verdiğimiz için bu aralar bayağı internette bu konuda araştırma yapıyordum ki tesadüfen bu forum denk geldi ve yaklaşık son 120 sayfayı tek tek okuyarak sona kadar gelmiş bulunuyorum bu süreçte tedaviye başlayıp hamile haberini alan arkadaşlarla inanın ben de aynı heyecanı hissettim, roman okur gibi heyecanla iki gün sonra ne sonuç almış diye heyecanlandım. deepliner panikli @kocisim F ferda88 ve diğer arkadaşlar sizler için çoookk mutlu oldum , hepinizin bebişleri hayırlı ve uzun ömürlü olsun inşallah. Çok uğurlu bereketli bir topik maşallah bekleyen hemen hemen herkes pozitif sonuç almış, almayanlar da inşallah yakın zamanda alır diye umut ediyorum. Ben de 6. tüp bebek tedavime başladım. Bir aksilik olmazsa hafta sonu gibi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek. Benim de ilk kez 5. denememde gebelik elde edildi ama ne yazık ki bebeğin genetik testi sonucunda trizomi 7 olduğu belirlendi. Bu yüzden bizim de bu denememizde pgt yapılacak ve inşallah genetik testi sonucunda sağlıklı olan varsa transfer edilecek. Sevgili hamile arkadaşlar bizleri dualarınızda unutmayın. inşallah hayırlısıyla hepimizin kucakları tatlı tatlı sağlıklı bebeciklerle dolsun taşsın

errik canım hayırlı olsun tedavin inşallah .. hepimiz için dua ediyorum allah emeklerimizi boşa çıakrtmasın inşallah. ben de tedabiyi ilk araştırırken haftalarca bu konu başlığının 1. sayfasından itibaren okumuştum. :)

Tesekkur ederim canim
Inan hicbisey yok aci yok sadece tras olunca ciz ciz acirya ole bisey
ben bacagima tras kullanirimda ondan biliyorum ayni sey
ama kan cok az cikti keske cok ciksa

istanbulda mısın? benim tüm masraflar 15.000 tl falan tuttu canım . istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar
anladim cnm ben gecen gun genetik test yaptirdim onun sonucuna göre bi yol cizicem ilk defa dusuk yaptim tüp bebekle hamile kaldim kesem aşadigi oldugu icin dusuk yaptim kendi doktorum genetik teste gerek yok dedi pgtyede gerek yok dedi ama benim cnm cok sikildi bu konuda

Valla gerek yok diyolar aileler illa olsun dediginde ne kadar sagliksiz emriyo oldugunu gorup iyiki yapmissiniz diyolar doktorlarin umrunda bile deilki...

Valla gerek yok diyolar aileler illa olsun dediginde ne kadar sagliksiz emriyo oldugunu gorup iyiki yapmissiniz diyolar doktorlarin umrunda bile deilki...
bende de 2 defa kalp durmasıyla kürtaj olmuşum sağlıklı bir kızım var diye genetik istemiyordu ben gidip kendim yaptırmıştım.. yani hala bilmeyebilirdim.

gerçi şimdi de normal deniyorum.. :) bilsem de pek bişey değişemedi .. çözüm sadece pgt yapmak da değil tüm koşulların tam olması lazım..

Masal senin icin cok heycanli bi ay doktorun duysa belki izin bile vermez cunki cogul sansin yuksek ve doktorlar cogul gebelik istemiyo

Masal senin icin cok heycanli bi ay doktorun duysa belki izin bile vermez cunki cogul sansin yuksek ve doktorlar cogul gebelik istemiyo
korkutma kız beni :)
Rabbim sağlıklısını da versin de 1-2 farketmez.. ikiz annesi olmak isterim ama :) geçen sefer 2 tane bebiş transferi olmuştu ama devam edemedi meleklerim..

ama evet dr duysa kızar bana, zaten eşimle benden ve sizlerden başka bilen yok, anneme bile demedim.. ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi, çünkü bilgisi olan da konuşuyor olmayan da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…