- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.821
Cnm ya bunu okuduğuma çok sevindim beslenmene felan dikkat ettin mi özel olarak yaptığın bişey oldu mu kafam karma karışık senin problemin neydi cnm hamilemisin şuan durumunu anlatırmısın
Test tarihi kaçıncı gün embriyosu olmasıyla alakalı o zaman...bir önceki hamileligim 8 haftalikken kaybettim ...dr um cgh yapabiliriz dedi ama iki yumurta olduğu için yaptırmadım dr da hiç ısrarcı olmadı konusunu bile açmadı...bizde ya bismillah deyip yola koyulduk...birde transfer yapılacağı an dr um yumurtanın biri 7 biri 4 hücreye bölündü şu an herşey yolunda deyince o kadar mutlu oldum ki deep ınan anlatamam ınş hayırlısı olur.canım 2. gün embriyosuysa belki doğrudur o zaman. benim 5. gün embriyosuydu.pgt mi yapıldı ?
o zaman şuanda cgh falan hiç bişey yapılmadı dimi canım nomal tüp bebek yani ? hadi hayırlısı canım sağlıkla inşallahhhhTest tarihi kaçıncı gün embriyosu olmasıyla alakalı o zaman...bir önceki hamileligim 8 haftalikken kaybettim ...dr um cgh yapabiliriz dedi ama iki yumurta olduğu için yaptırmadım dr da hiç ısrarcı olmadı konusunu bile açmadı...bizde ya bismillah deyip yola koyulduk...birde transfer yapılacağı an dr um yumurtanın biri 7 biri 4 hücreye bölündü şu an herşey yolunda deyince o kadar mutlu oldum ki deep ınan anlatamam ınş hayırlısı olur.
Evet kromozom testi haricinde hiçbirşey yapılmadı..Amin inşallah dileklerimiz kabul olur.o zaman şuanda cgh falan hiç bişey yapılmadı dimi canım nomal tüp bebek yani ? hadi hayırlısı canım sağlıkla inşallahhhh
Bol bol uyamaya cals snra uyuyamaycksn bebs gelncesağol canım bu aralar pek keyfim yok ya hamilelikten mi bahar yorgunluğu mu bilemedim ya geceleri hiç uyuyamıyorum. sonra bütün gün yorgunum. sen nasılsın nasıl gidiyor canım
Herkes öyle diyor canım ama uyuyamiyorum kiBol bol uyamaya cals snra uyuyamaycksn bebs gelnce
Yok canım genelde buraya bakıyorum da yazacağım pek bişey yoktu.Heyecanla tedavi sürecimi bekliyorum.Bugün yarin adet olmam lazim.Allah'ın izniyle sonraki adetimle tedavi başlar diye düşünüyorum.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inş..Sen de doğal deniyormussun.İnş sağlıklı hayırlı bebeklerin tutunur sana.Allah dualarimizi kabul etsin..Amin aminnnn inşallah maşallah diyelim :)) güzel haberler arttıkça daha çok umutlanıyoruz..
hayat_gun srnden ses çıkmıyor, bekleme sürecini sessiz mi geçirmeye karar verdin
Kizlar doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa :) gunu de tutuyor 8+2 cok sukur hareket bile etti iki hafta sonra gidicez bi daha doktora
Yapiliyo tabiki yoksa dr da o nermezdi ...testten pozitif cikamazlarsa diye dusundum bu yüzden göze alamadım korktum ve transfer istedim.İnşallah canım hayırlı haberler alırız senden de .. Peki iki emriyoyo ya chg yapılmıyormu .. Bozuladabilir diyemi korkutunuz
Canim belkide benim bilinçaltım rahat bırakmadı gi için uyuyamiyorum dediğin gibi hasta bebek doğuma psikolojisi
Bu şekilde yapip ta sağlıklı doguranlari duymuştum.sende böyle söyleyince moral oluyo ahhhh aslında nasılda ihtiyacımız var güzel sözlere ...sagol eksik olma ınş hepimizin kucaklari dolar...C calikusu2912 Cnm forumun eskilerinden merve vardı oda son dakika gelişimleri çok iyi diye pgt chg yapılmadan transfer edilmişti, sağlıklı bir kızı oldu. İnşallah seninde öyle olur.
Daha doğrusu hepimizin öyle olur, hamilelerin karnındaki bebeklere sağlık, karnı boş olan kaderdaşlarımın biran önce sağlıklı bebişlerle dolmasını diliyorum.
Topiğimiz çok hareketli nazar değmesin Maaşallah Maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?