Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aaa bi de eşimde sayı az ve morfoloji %0 beki bu kadar yumurtayla hamile hamile bile kalamayabilirim.. çünkü tüp bebek öncesi klomenle falan da devam etmiştik.. o zamanlarda da hamile kalamamıştım..

Bu olasiliklar cok dusuk oldgu icn onemli degl test yaptrmayn dyor.bende iknci dusugumden snra ne yapablrm dye doktrmla knstgmda 8 kez dusgu olan cocugu olan 11 dsugu olup dgum yapan hastalarndan bahsetti bisey ckmaz icn rahat edcek se yaptr dedi ve translksyon cikti.

Translokasyon 2000/1 kişide görünüyormuş ne tesadüf ki neredeyse hepsi burada Bence istatistikler tutmuyor, bir şekilde normal yolla da bu insanlar Bebek sahibi oluyorlar sayı bilinmiyor zannımca

Tatlim benim muayene yarin aksam cikar cikmaz yazarim size insallah yolundadir hersey dualarini eksik etme. Ablamda simdilik yolunda hersey cok sukur muayene oluyor surekli ama biseyler icin daha cok erken tabi.

Tatlim benim muayene yarin aksam cikar cikmaz yazarim size insallah yolundadir hersey dualarini eksik etme. Ablamda simdilik yolunda hersey cok sukur muayene oluyor surekli ama biseyler icin daha cok erken tabi.

Ben bu akşam diye okumuşum Cnm, hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Benim için çok ferah senden yana hiç korkma.

Ablanın nesi var Can'ım... Geçmiş olsun hayırlar olsun inşallah

Çalıkuşu hayırlı olsun canım inşallah günler çabuk geçer sana .. Kaçıncı gün test yapacaksın ..kaç emriyo transfer oldu..Allah sonunu iyi etsin inşallah canım

Allah emeklerini boş çevirmesin gayretin ve umudun son bulmasın ınş...dualarimizin içinde artik sende olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…