- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.841
Allah in da izniyle ınş sağlıklı bebeğin olucak.kötü şeyler düşünme onu sevdiğini öpüp kokladığını düşün hep@ferda88 ben uyuyorum Cnm valla mışıl mışıl
Ama hala hasta Bebek doğurma, sağlıksız olma korkularım geçmedi. O kadar çok dua ediyorum ki anlatamam
Allah in da izniyle ınş sağlıklı bebeğin olucak.kötü şeyler düşünme onu sevdiğini öpüp kokladığını düşün hep
Kizlar doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa :) gunu de tutuyor 8+2 cok sukur hareket bile etti iki hafta sonra gidicez bi daha doktora
Mrh canım inş burda bilen arkadaşlar yardimci olur sana.merhaba kızlar mol gebelik geçirip sonraki gebeliğini pgt vs. yaptırıp sağlıklı bebek doğuran varmı?
En basta okurken inanamadım, kendim yazmışım gibi oldu. Neredeyse her şeyimiz aynı; ben sadece 7 yıl değil 6 yıllık evliyim :) Maşallah canım bayağı yol katetmişsin. Allahın sonunu da güzel eylesin emeklerini boşa çıkarmasın. Bir şeyi merak ettim nerede tedavi görüyorsun? Bu testleri nerede yaptiriyorsun?Merhaba arkadaşlar ; kadınlar kulübünün yıllardır üyesiyim . Pgt yi öğrendiğimden beri sürekli topiğin sessiz ve her ettiğiniz duaya Amin diyen üyelerinden biriyim, biliyorum ki benim gibi niceleri var ve umut olmak için yazmaya karar verdim çünkü herkesin buna ihtiyacı oluyor,her yazılandan kendinde bir seyler buluyor ve buradan cok sey öğreniyorsun ...
Gelelim bana ; sabret,sebat et, dua et, tevekkül et sözüne cok inandım . Şu an 6.tüp bebek tedavi sureci içindeyım, bir dondurulmuş dışında hep yeniden başladım, hep en iyi denilen profesörlere gittim yaklaşık 50 bin tl harcadım olmadı. Sorun neydi? Eşimde varikosel var,ameliyat oldu Sonuc değişmedi, azosperm .uzun sure bebeğimiz olmayınca bu sorunla gittik doktora ve 4 kez Pgt siz 3. Gun embriyoları kondu ve tutmadı .
Bu süreç içinde cok dua ettim ama olmadı, demek ki eksik bir seyler vardı , sizi okudum tek tek her yazdığınızı, yenı teknolojileri ve hastalıkları araştırdım . Doktorlar Cidden para tuzağı ,biz yaptık 3. Gun embrıyosu transfer ettık olmadıysa Allah tan deyip başından savıyorlar zaten moralım bozuk bir de bu laflara sinir olduğumla kaldım...
Bu Arada 32 yaşında ve 7 yıllık evlıyım herseyımi yazıyorum çünkü ben de sizi öyle merak ediyordum
Araştırmalarım sonrasında 5. Denememi yapmaya karar verdım İstanbul da teknolojisi ve labarotuvuarı iyi olan bir merkez sectim . bu kez tum araştırmalar yapılsın istedim neden olmuyor ? Eşim ve bende kromozom bozukluğu olmamasına rağmen ; 4 Embriyo Pgt ye gitti ve kromozom bozukluğu cıktı transfer olmadı. Bir an ümitsizliğe kapıldım artık çocuğum olmayacak diye yıkıldım... Çünkü sağlıklı embriyo bulmak bir mucize ... Sonra topladım kendımı Ümit kesmek yok dedım hep umutlu ol ; Allah ım cok büyük , mucizeleri gerçekleştiren de O ... Sabretmeye devam ve araştırdım sorunu öğrendım Dua ettım tevekkül ettım sımdı sıra çözümü elde edinceye kadar savaşmak ta ...
Şimdi 6.Deneme için opu yapıldı , donduruldu , üstelik 5. Güne ilk kez ulaştı ,embriyolar pgt ye gitti ve mucizeeee 4 embriyodan 3 ü sağlıklı bir tanesine bile razıydım , Allah'ım Şükürler olsun ... Opudan sonra gelişen yumurta varmış beklemedeyım bır dahaki adet döneminde 19 nisan gibi transfer için çalışmaya başlayacağız . Yüce Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eyler Vazgeçmek yok kızlar ,dualarım sizlerle, biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Ah cnm ya çok sevindim ben 5 düşük bunlar normal yolla olan gebelik 2negatif aşılama 2 tüp bebek biri negatif diğeri pgt li transfer olmadan iptal ne yapacağımı inan bilemiyorum çok yoruldum ne vitaminleri kullandın eşinle birlikte mi kullandınız benim doktorum bişey vermedi birde nerde yaptırdın tüp bebeğidoktorum bitkisel içerikli vitaminler vs verdi öncelikle hücre bağlarını güçlendirelim dedi. onun dışında çok fazla dikkat edemedim. ama en önemlisi seni anlayabilecek ve moral verebilecek bi doktor. hiç ümitsiz olma benim 2 düşük üstüne bir başarısız pgt çok yıprandım ama hiç ümidimi kaybetmedim şu anda 5 aylık ikizlerime hamileyim.
Teşekkürler cnm Bnm , bizim durumumuz gerçekten zor , yaşamayan bilemez . Hepimiz birer survivor ız aslında, hepimizin kucağı sağlıklı evlatlarla dolsun inşallahEcenur merhaba yazını okurken duygulandım azim sabır böyle birşey demek kine kadar güzel hiç pes etmemişsin etme de....5 den 4 sağlıklı çıkması süper...emeklerinin karşılığını inşallah bu defa gorebilmen dileğiyle Allah yardimcin olsun.
Amin cnm , evet ben de senınkılerı okurken kendı kendıme dedım kı ne kadar cok benzeşiyoruz :) o nedenle yazdım herkes kendınden birşeyler buluyor birbirinde, umut olalım birbirimize :) ben ozel Gop hastanesi (yeni yüzyıl ünv hastanesi ) Gürkan arıkan ile bir tedavi içindeyım . Bahçeçi'den gecmiş ve cok ılgılı , güleryüzlu ne sorsan cevaplar pazar gunu arasan bile açar , ben cok memnunum cnmEn basta okurken inanamadım, kendim yazmışım gibi oldu. Neredeyse her şeyimiz aynı; ben sadece 7 yıl değil 6 yıllık evliyim :) Maşallah canım bayağı yol katetmişsin. Allahın sonunu da güzel eylesin emeklerini boşa çıkarmasın. Bir şeyi merak ettim nerede tedavi görüyorsun? Bu testleri nerede yaptiriyorsun?
origio embryogen yazılı kağıdı verdi Netten araştır demişti ama ben önceden farklı bir yerde (nerede olduğunu hatırlamıyorum)okumuştum o nedenle incelemedimBu bahsettiğim sıvınin adi nedir net ten de gördüğün
Amin inşallah Canım , hoşbulduk :) sizi o kadar uzun süredir takipteyim ki kendımce burda sizinle can ciğer kuzu sarması gibiyim tabiri caizse :) sevinçlerınız ile Mutlu , hüzünleriniz ile üzüntü duyuyorum ... Sonunda tanışmak kısmet oldu ... Cok mutluyum senın adına panikli Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEcenur Hoşgeldin canım .. Allah Kolaylıklar Sabırlar versin hepimize ..inşallah emeklerimiz Boşa çıkmaz.. Bizimde dört emriyodan üçü sağlıklı gelmişti ..Dr da şaşırmıştı .. Hiç göndermeye gerek yokmuş fln dedi:)o emriyoların ikincisiyle inşallah hamileyim canım..
Cd 56 kıller cell e bakıyor yanı vücudunda spermı olduren hucre miktarı ne kadar dıye bakılıyor herkeste varmıs ama yüzdesi fazla ise vücut spermleri kabul etmıyor ve hamile kalamıyorsun vücut atıyor bir nevi .Ecenur bu cd56 nedir nasıl Yapılıyor .. Bu arada burda Zeynep diye arkadaşta bahsetmişti böyle birşey ama o bağışık sistemiyle alakalı fln demişti sanırsam .. Sen spermle mi alakalı dedin dimi açarmısın biraz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?