- 1 Ağustos 2014
- 780
- 596
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.801
selam canım, çok haklısın aslında hep aklımdasınız ama yorgunluktan eskisi kadar yazamıyorum saat 8'de uyuyorummollify nasilssin bebiş nasil hersey yolundami hic yazmiyosun gruba unutmayin burayi siz bize umutsunuz
Embriyo pgt ye gitmişti geçen hafta bu sabah aradılar hastaneden maalesef 1 ve 22 kromozom da sıkıntı çıktığı için tedavim iptal şuan beynim durmuş durum da inanın ne anlattığımı bilemiyorum kısıra bakmayın benim durumda olupta tedavisi olumlu sonuçlanan varmış
canım aramıza hoşgeldin öncelikle. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. senden çok iyi bir elektrik aldım bir an bu tedavinde pozitif sonuç alacaksın inşallah inanıyorum. çok emek vernişsin rabbim boşa çıkarmasın.Selam kızlar, pgt ile tüp bebek tedavisi startı verdiğimiz için bu aralar bayağı internette bu konuda araştırma yapıyordum ki tesadüfen bu forum denk geldi ve yaklaşık son 120 sayfayı tek tek okuyarak sona kadar gelmiş bulunuyorumbu süreçte tedaviye başlayıp hamile haberini alan arkadaşlarla inanın ben de aynı heyecanı hissettim, roman okur gibi heyecanla iki gün sonra ne sonuç almış diye heyecanlandım. deepliner panikli @kocisim F ferda88 ve diğer arkadaşlar sizler için çoookk mutlu oldum , hepinizin bebişleri hayırlı ve uzun ömürlü olsun inşallah. Çok uğurlu bereketli bir topik maşallah bekleyen hemen hemen herkes pozitif sonuç almış, almayanlar da inşallah yakın zamanda alır diye umut ediyorum. Ben de 6. tüp bebek tedavime başladım. Bir aksilik olmazsa hafta sonu gibi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek. Benim de ilk kez 5. denememde gebelik elde edildi ama ne yazık ki bebeğin genetik testi sonucunda trizomi 7 olduğu belirlendi. Bu yüzden bizim de bu denememizde pgt yapılacak ve inşallah genetik testi sonucunda sağlıklı olan varsa transfer edilecek. Sevgili hamile arkadaşlar bizleri dualarınızda unutmayın. inşallah hayırlısıyla hepimizin kucakları tatlı tatlı sağlıklı bebeciklerle dolsun taşsın
Ayyy canimm inşallah valla sabah sabah içimi açtıncanım aramıza hoşgeldin öncelikle. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. senden çok iyi bir elektrik aldım bir an bu tedavinde pozitif sonuç alacaksın inşallah inanıyorum. çok emek vernişsin rabbim boşa çıkarmasın.
sağol canım bu aralar pek keyfim yok ya hamilelikten mi bahar yorgunluğu mu bilemedim ya geceleri hiç uyuyamıyorum. sonra bütün gün yorgunum. sen nasılsın nasıl gidiyor canım
inşallah rabbim gönlüne göre versin canımAyyy canimm inşallah valla sabah sabah içimi açtın
İnsallah hayirla alirsin kucagina ..ben beklemedeyim daha baslamadim hayirlisi olsunselam canım, çok haklısın aslında hep aklımdasınız ama yorgunluktan eskisi kadar yazamıyorum saat 8'de uyuyorumÇok şükür iyi gidiyo hamilelik. Yorgunluk dışında hiçbir sıkıntım yok. Mide bulanması, kokulardan etkilenme falan olmadı bende. tehlikeli şeyler de yaşamadım kanama gibi. Kendi halimde gidip geliyorum işte:) sen neler yapıyosun canım senin süreç nasıl işleyecek?
Eeee bu kadar gazdan sonra bize güzel haberleri verirsin inşallah bekliyoruzAyyy canimm inşallah valla sabah sabah içimi açtın
Hadi hayırlısı insallah. Zaten bu sürecin en zoru o bekleme Zamanı, iğneler kontroller opu bile dert değil, ama o beklemek yoruyor insanı benceEvet canım bugün transferim oldu bakalım gunler nasıl geçecek bana neyi getirecek.
Hoşbulduk canım. Amin sağolasın. Sadece bir tanesi dondurulmuş transferiydi. Onun haricinde hep sıfırdan tedaviErrikcim Hoşgeldin topiğe:)tedavin hayırla sonuçlansın inşallah .. Peki 6tüp demesi diyorsun .. Ne kadar yorucu bi süreç.. Hep ayrı iğne tedavileriylemi 6 yoksa dondurulmuşlar kalıyormuydu.. Neden tutmuyormuş bebekler canım .. Allah hepimizin muradını versin inşallah sırayla:)
Allah razı olsun canım...Amin insTeşekkür edrim Allah razı olsun kızlar. C calikusu2912 senin de transferin hayırlı olsun. müjdeli haberı al inşallah
Panik li sen sorunca ben tarihe tekrar baktım evet 12 nisan yazıyoÇalıkuşu test tarihini yanlış yazmadın değil mi .. On altıncı gün oluyor.. Nasıl duracaksın o kadar ayyy çok Heyecanlı ..:)neden o kadar uzun ki en fazla on ikinci gün test yaptıran gördüm .. Ben onuncu gün yaptım.. Kaçıncı gün emriyosu canım
Beklemek gerçekten çok zor birde bana test tarihimi 12 nisan dediler oyle de yazıyor..düşünsene 15 gun varHadi hayırlısı insallah. Zaten bu sürecin en zoru o bekleme Zamanı, iğneler kontroller opu bile dert değil, ama o beklemek yoruyor insanı bence
tatlım ne zaman oldu transferin ve kaçıncı gün embriyosu koyuldu sana? 15 gün test günü için çok geç. bana 12 gün demişlerdi sonra ben 9. gün yaptırdım sonra 11. gün yaptırdım. ve hemşire biz yanlış hesaplamışız pardon 10. gün istiyoruz normalde hep testleri dedi. deli olmuştum neyse ki dayanamayıp 9. gün yaptırmıştım. bence sen 10. gün yaptır testini.Beklemek gerçekten çok zor birde bana test tarihimi 12 nisan dediler oyle de yazıyor..düşünsene 15 gun var
Canım 28 mart transferim 2.gün embriyosu ...önceki 14 gündü bu 15 belkide dediğin gibi yalnış hesapladilar....tatlım ne zaman oldu transferin ve kaçıncı gün embriyosu koyuldu sana? 15 gün test günü için çok geç. bana 12 gün demişlerdi sonra ben 9. gün yaptırdım sonra 11. gün yaptırdım. ve hemşire biz yanlış hesaplamışız pardon 10. gün istiyoruz normalde hep testleri dedi. deli olmuştum neyse ki dayanamayıp 9. gün yaptırmıştım. bence sen 10. gün yaptır testini.
Cnm ya bunu okuduğuma çok sevindim beslenmene felan dikkat ettin mi özel olarak yaptığın bişey oldu mu kafam karma karışık senin problemin neydi cnm hamilemisin şuan durumunu anlatırmısınbenim bir önceki denememde 5 embriyodan hiç sağlıklı gelmemişti yıkıldım doktor bile bi tane olsun bekliyordum demişti 4 ay ara verip tekrar denedik bu sefer 7 embriyodan 5i sağlıklı geldi bu işler hiç belli olmuyor kısmette varsa 1 de sağlıklı çıkar kısmette yoksa 10da sağlıksız çıkabilir.
canım 2. gün embriyosuysa belki doğrudur o zaman. benim 5. gün embriyosuydu.pgt mi yapıldı ?Canım 28 mart transferim 2.gün embriyosu ...önceki 14 gündü bu 15 belkide dediğin gibi yalnış hesapladilar....15 gün dayanamam gibi geliyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?