Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Istanbulda kalacak yernz varsa memorial cok basriki bu konuda.gerci antalyada labrotuar olarak istanbula gonderyor diye duymustum.allh rast getrsn canm

Amin hepimizin inşallah. Evet cgh sürecinde embriyolar mecburen dondurulacakmis, çünkü transfer edilme zamanına yetişmiyormuş. Ben bir öncekinde yine memorial Şişli de aylin hanimla tedavı olmuştum. Bu kez semra hoca musaitse mutlaka onu istiyorum. Kontrol sürecinde 2 kez muayeneye o girdi ama belki biliyorsundur burayı tek doktor tüm takibi yürütmuyor, takip etmesini istediğin doktor izinliyse veya musait değilse bir başka doktor bakıyor. Ama ben kesinlikle sisli memorial ı öneririm. Ben bundan önceki iki tedaviyi de burada gördüm. Sonuç negatif ama laboratuvarına ve doktorlarına çok güveniyorum.

İnşallah çalışkuşu çok heyecanlıyım.. Sende de heyecan çok değil mi 12simiydi senin ayy 16 mıydı test tarihi .. Off daha çok var ya .. Zaman duruyo sanki...
Cemre ben kese için gittiğimde aynı senin gibi dedi Dr beş buçuk haftalık dedi ..geçen Perşembe idi .. Ona göre hesaplayınca yedi haftanın içinde oluyorum pazartesi sekiz haftaya bir gün kalacak:)))çok dolambaçlımı oldu ne:)))

Evet cgh için şişliye gidiyor embiryolar her drfasında zor olmuyor mu farklı doktorlar karar verirsek misafirhanesinde kalmayı düşünüyoruz ama tedaviden önce bi ön görüşme gerekli galiba offf bilemiyorum aslında antalyada da devam edebilirim bakalım hayırlısı doktor güvenimi kırdı biraz burda

Array- cgh uygulandı 3. Gün embiryosuna ve 5. Gün yani 2 günde çımtı sonuçlar benimki ikisi de böyle oldu

Evet canim 12 nisan daha var bekliyorum iste sabir ve heyecanla 8.haftada kalbi duyucaksin yani hadi hayirlisigüzel bekleyişler bunlar tabi bir o kadar da meşakkatli...Allah hepimize güç versin...

Valla işim kolaymı zormu inan bilmiyorum bizim bir problemimiz yok genetikleriniz temiz eşimde de bir problem yok benim sağ tüpte sıvı akışı varmış o yüzden sağ tüp bağlandı tek tüp kaldı doktor sağlıksız bebekler dedi tekrar pgt li tüp bebek deneyeceğiz ben ben olmaktan çıktım bazen olumsuz düşünüyorum bazen olumlu maddi manevi yıpranıyoruz ama senin sonuçlarını çok merak ediyorum inş hayırlı olur cnm

merhaba arkadaşlar bu mübarek günlerde burada maddi manevi emek veren herkes hayırlı bereketli sağlıklı evlatlara kavuşmak nasip olsun. Rabbim bizi kadir kıymet bilenlerden eylesin. Tez vakitte daha fazla maddi manevi yorulmadan nasıl geçtiğini anlamadan huzurlu mutlu hamilelikler versin. Evlatlarımıza yar yoldaş olmak nasip olsun Âmin İnşaAllah

Ayy
Evet canim 12 nisan daha var bekliyorum iste sabir ve heyecanla 8.haftada kalbi duyucaksin yani hadi hayirlisigüzel bekleyişler bunlar tabi bir o kadar da meşakkatli...Allah hepimize güç versin...
ayy benim de kontrolum 12 sinde aksam 8 de . Catliyorum ben her hafta gitmek istiyorum. Korkuyorum da insallah hersey yolundadir kizlar herkese allah hayirli ve saglikli evlatlar versin bir an once insallahhhh

Aminnnnn insallhhhh

Array- cgh uygulandı 3. Gün embiryosuna ve 5. Gün yani 2 günde çımtı sonuçlar benimki ikisi de böyle oldu
Canim farklı doktorlar baksa bile öğlede toplantı yapılıyor her gün. Ve bu toplantıda semra hoca bütün dosyaları görüyor ve o karar veriyor. Yani bir nevi bütün hastaları görmüş gibi oluyor. Farklı doktorların bakmasınà takılma neredeyse bütün doktorları iyi. Ben semra hocayı bu kez istedim diye bu kadar çok doktor gördü. Semra hoca çok yoğun çünkü. Öncekinde doktorum aylin hanımdı ve neredeyse bütün kontrollerime aylin hanım girmişti. Dediğim gibi karar senin ama ben tavsiye ederim.
Cgh konusunda ise hem bizim 5. Gün embriyolarinà yapılacağı için hem de memorial eskiden transfere yetişsin diye hızlı yapılıyormuş ama şimdi protokol değiştirmiş daha güvenli olması için o ay transfer etmeyip acele etmeden daha iyi inceleniyormus bu yüzden bu ay olmayacak transfer canım. Bir de eğer doktorlar uygun görürse önümüzdeki naturel siklus olmasını istiycem. Ilaç falan kullanmak gerekmeyecek. Ön görüşmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bence adetin ikinci gününde de direkt gelebilirsin. Sonuçta yapılması gereken tetkik,rahim filmi vs. yoktur sonuçta ilk tedavi olmadığı için.

Hiç moralini bozma canım. Ben hep öyle düşünüyorum bak 6. Denemeye başladık benim de bazen içim umutsuzlukla doluyor ama sonra hemen kendime geliyorum. İnşallah bunda da bir hayır vardır, herkes bir şekilde imtihan oluyor. Bizim imtihanimiz birçok insana göre çok çok kolay. Allah daha büyük dert vermesin. İnşallah rabbim daha güzelini vereceği için şimdiye kadar vermemiştir. Öyle düşünelim. İnşallah senin için de, bunun için çabalayan emek veren herkes için de en hayırlısı en güzeli olur.

Agrin varmi canim kasikta szi varmi ara ara
Ara ara cok degil ama sizi var gibi bi gelio bi gidio cok rahatsiz etmio acikcasi . Yoksa ucarak giderdim doktora da. Kadindogumcu arkadasimi aradim sordum o da diyor ki agrilar cok normal zayen cok siddetli olmadigi surece agrilar bizi mutlu eder bebek yerlesio iyice yerine kese buyuyo . Hic etki etmezse o zaman sacma olur dedi. Herkeste hafif agrilar olabiliyormus sende durumlar nasil

Ah canmmm ya ne guzel icmi rahatlattn.ya panik atakmi oldum naptim.iki gun once sol kasgmda szi seklindeydi ama ara ara durulmayacak gbide degil .bugunde sag kasgmda sizi var.adina agri dyemem.yururkn falan szladi biraz smdi eve geldim yattm .iyiyim.oturunca hssedyorum siziyi.cok korkuyorum allhm nasil gecer 9 ay ben anlamadm.internete yazyorum hemen dusuk belirtsi oluyor yazilar.agladm okudukca.

Canim her belirtide dusuk belirtisi yaziyor zaten internette. Allah hepimizi bebislerimizi korusun insallah. Sakin olmamiz gerekiyor allah korusun kotu bisey olsa da elimizden birsey gelmez ki onun icin rahat olmaya bakacagiz artik. Allaha emanetiz hepimiz. Kandil gecesinde birbirimize ve tum hamilelere ve tummmm bebek isteyenlere dualar edelim. Insallah hersey saglikla devam eder aminn

Kızlar hayırlı kandiller. Bu mübarek günde ne muradınız varsa olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah.
Ben karnımdaki bebeğime sağlık, hayırlı bir ömür, eşime biran önce şifa ve kendim içinde sevdiklerimin hep iyi haberlerini alacağım, sağlıklı, mutlu,Huzurlu ömür diliyorum yüce Allah'tan.

Amin.

Sizin tüp bebek başarılı oldu sanırım çok sevindim. Bende de transkolasyon var, henüz nerede yaptıracağıma karar veremedim. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Memnunmuydunuz egeden, kaçıncı haftanız,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…