- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.061
Eeeee umut fakirin ekmeği napicaksinBirarada olsaydık sarilirdik canımm.Daha 7 gün var yoksa idrar testi yap diye ısrar edecektim.Ama canım merak ettim de şimdi bile bukadar erkenken sen üç dört gün önce neye dayanarak yaptın o testi??
Cuma vermeyi düşünüyorum bakalım bana yazılan neCaliskusu canim sen bekle erken yapacaksan da eger idrar yapma kan testi ver bari haftasonu. Idrarda cikmayabilir bosuna yapma. Cumartesi git kan ver insallahhhh pozitifi gorecegiz hepbirlikte
Canım selam, şehir olarak nerdeydin ona göre hastane ismi verebilirim ben istanbuldayim
Bende bugun iste cok yoruldum.ayakta zor durdum.yarn ilk kontrolum cok heyecanlyim.sabhlari kasigmda batma hafif adet agrsi oluyor sonra gecyor.umarim yarn iyi haberlerle gelrim.
Ben bir kac kişiden ve en son bayan patronu dan duydum ,doğumunu hizmet hastanesinde yapmış sigorta geçiyormuş,öve öve bitiremiyordu ,ben bile bey olmadığı halde dusundum neden olmasın diye.benden bir fikir olsun diye söylüyorum tabi karar senin canım...İstanbul Cnm bende anadolu yakası
eastnbull canim benim kiyamam yaa benim isim de oyle cok fena delircem artik sen dogum iznine ayrilsana yaa yeter bu kadsr calistigin ne zaman ayrilacaksin erken cik
Insallh canm. Benm rskim daha yuksek biliyosun.gunler gecmyor sanki yarn taaaa aksam 8 de randevum .
Ben bir kac kişiden ve en son bayan patronu dan duydum ,doğumunu hizmet hastanesinde yapmış sigorta geçiyormuş,öve öve bitiremiyordu ,ben bile bey olmadığı halde dusundum neden olmasın diye.benden bir fikir olsun diye söylüyorum tabi karar senin canım...
Avrupa yakasında galiba...dr nun adını bilmiyorum ama sorar öğrenirim...verilen hizmetten çok çok memnundu tekrar kalsam kesinlikle oraya gidicem diyordu..bide dr u ilk öğrendiğimde sorduğumda ,farketmez hastane hemşireler hasta balıkçılar vs o kadar mükemmeldi ki başka bir dr da olabilir demişti.Nerdeymiş hizmet hastanesi hiç duymadım ya. Dr kim ?
Avrupa yakasında galiba...dr nun adını bilmiyorum ama sorar öğrenirim...verilen hizmetten çok çok memnundu tekrar kalsam kesinlikle oraya gidicem diyordu..bide dr u ilk öğrendiğimde sorduğumda ,farketmez hastane hemşireler hasta balıkçılar vs o kadar mükemmeldi ki başka bir dr da olabilir demişti.
merhaba siz şişli de cgh yaptırdınız mı yapıldıysa kaç günde çıktı sonuçBen Şişli memorial de tedavi görüyorum. Sperm morfolojisi bizim problem. Sizin nedir?
Normalde 10.gun yapmayı düşünüyordum ama ışte erken yaptim duvara tosladimHaklisin canım ah şu gaza gelmeler yok mu. .Valla sabirsizlikla bekliyorum test sonucunu.Allah'im isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..Herkesin yüzünü güldür Yarabbim..İnş seninde müjdeli haberlerini alırız canım benim.
Hastaneye sadece doğum için gitmicekmisin eğer öyleyse avrupa yakası olsun ne farkeder kiAvrupa yakası istemiyorum Cnm ya, trafik mahvediyor . Yakın olması lazım
Benim pazar günü opu yapıldı. Henüz cgh ye gitmedi. Embriyolarin 5. Güne gitmesini bekliyoruzmerhaba siz şişli de cgh yaptırdınız mı yapıldıysa kaç günde çıktı sonuç
Hastaneye sadece doğum için gitmicekmisin eğer öyleyse avrupa yakası olsun ne farkeder kiyok takipleride yaptırıma diyorsan başka o zaman uzak tabi.
İnşallah canım tüm kalbimle diliyorum burdan sevinç çığlıklarıni hissedebilmeyi..Normalde 10.gun yapmayı düşünüyordum ama ışte erken yaptim duvara tosladimben burdaki ve haricindeki herkes için Allah hayirlisini versin diyorum..Inşallah Hayat mutluluk gözyaşı dökerim..güzel dileklerin içinde sağol bilmukabele
Cnm kaç yumurta toplandı kaç tanesi döllendi seni merakla bekliyorum için rahat olsun memorialde daha kapsamlı ve daha ayrıntılı bakıyorlar beni bilgilendirirsen çok sevinirim cnmBenim pazar günü opu yapıldı. Henüz cgh ye gitmedi. Embriyolarin 5. Güne gitmesini bekliyoruz
Anladım canım,hayırlısıyla doğumunu gönül rahatlığıyla yapabilecegin bir yer bulursun inşallah.Evet tatlım şimdi bu aralar başlayıp kalan takipleri ve doğumu yapmayı düşünüyorum.
Normal doğum düşündüğüm için Avrupa yakası çok zor olur, bu yüzden en fazla yarın saatlik mesafe olsun istiyorum Cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?