Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aaaa hayat insallah...amin Canim ins sende başlar güzel sonuçlar alırsın sevincimiz katlanir

Cnm kaç yumurta toplandı kaç tanesi döllendi seni merakla bekliyorum için rahat olsun memorialde daha kapsamlı ve daha ayrıntılı bakıyorlar beni bilgilendirirsen çok sevinirim cnm
Sağol canım. 19 toplandı, 13 ü döllendi. Beklemedeyim bakalım. Sen ne durumdasin canım?

Sağol canım. 19 toplandı, 13 ü döllendi. Beklemedeyim bakalım. Sen ne durumdasin canım?
Ay çok güzel hep böylemi yumurta oluyor ya benim yumurta takibinde doktor kontrolünde çok yumurtam olduğunu söyledi 20 tane felan 6toplandı 1 tane döllendi pgt de iyi gelmedi anlamadım yani transfer iptal oldu kaç yaşındasın kaçıncı denemen

Bu 6. Deneme olacak canım. Diğerlerinde de neredeyse bu civardaydı yumurtalarım. 32 yaşındayım. Senin kaçıncı deneme?

Bu 6. Deneme olacak canım. Diğerlerinde de neredeyse bu civardaydı yumurtalarım. 32 yaşındayım. Senin kaçıncı deneme?
Benim 2.deneme ben daha önce 5kez normal yolla hamile kaldım hepsi karnımda öldü düşüklerimden dolayı tüp bebeğe geçtik zaten embriyo saki kromozomlarda da sıkıntı çıktı şuan dinleniyorum yine deneyeceğiz sen ilk defamı pgt deniyorsun aslında çok yumurtan var dondurulmuşun yokmuş hiç allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim bizde erkek infertilitesi var. Aslında bundan önceki denemede 4 tane 5. Gün embriyosu oldu. 2 si transfer edildi 2 si donduruldu. Transfer edilenlerden biri tuttu ama ne yazık ki kalp atışı olmadigindan alındı. Kalan ikisini alınan bebekte genetik testi sonucunda anomali olduğu anlaşıldığından doktor dondurulmuşlarıtransfer etmek istemedi. Evet ilk kez Pgt yapılacak embriyolara canım. Senin işin biraz daha kolay. En azindan hamile doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Siz eşinle genetik teST yaptırdınız mı? Düşüklerin nedeni neymiş?

Bu ilk kontrol randevusumu cemre..keseyemi bakacaklar di
Evet canm sonunda grebildik.5 bucuk haftalik dedi.ilaclara devam dedi 15 gun sonra tekrar cagrdi.21 subatti en son adetm netten grnce 6,5 aslnda ama ben gec adet olurum 35 gunde bir doktorda evet zaten besbucuk kese dedi.umarm hersey yolunda gder

Naparsınız kızlar..bende okuyorum çıkıyorum .. Yazacak birşeyim yok şu sıralar.. Cemre hayırlı haberler inşallah canım ya.. Dr dan çıkmadın mı daha saat kaç oldu .. Beklemek çok yoruyo insanı .. Bende pazartesiyi bekliyorum.. Kalp atışı için .. Ne kadarlıkmış bebiş:)

Ne güzel sende kalp atışını göreceksin inşallah...hep böyle güzel haberler alalim

Benim pazar günü opu yapıldı. Henüz cgh ye gitmedi. Embriyolarin 5. Güne gitmesini bekliyoruz
İnşallah güzel sonuçlanır hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur ( hepimizin inşallah :) ) 5. Günden sonra cgh sürecinde embiryoları donduracaklar mı bilgilendirdiler mi ve hangi doktora gidiyorsunuz yazın 3. Denemeyi şişlidemi yapsak diyoruz diğerlerini antalya memorialde yapytırdık araştırma halindeyiz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…