- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.121
Yok canim ya basarili olmadi.benim 1 saglkli cikti oda transfer edilecegi gun gelismesi yavasladi transfer etmediler.adet oldum ikinci adetimi beklerken hamile oldgumu ogrendim.Sizin tüp bebek başarılı oldu sanırım çok sevindim. Bende de transkolasyon var, henüz nerede yaptıracağıma karar veremedim. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Memnunmuydunuz egeden, kaçıncı haftanız,
5.5 haftalik canim dun ilkkez gittik keseyi gorduk.tabi dogal yolla gelen surprz oldugu icin korkularim cok.Sizin tüp bebek başarılı oldu sanırım çok sevindim. Bende de transkolasyon var, henüz nerede yaptıracağıma karar veremedim. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Memnunmuydunuz egeden, kaçıncı haftanız,
Anladım canım bu mübarek günde dualarım seninle, Allah yardımcın olsun, Biz nasıl sağlıklı doğduysak oda olur inşallah5.5 haftalik canim dun ilkkez gittik keseyi gorduk.tabi dogal yolla gelen surprz oldugu icin korkularim cok.
Insallh canm hepimiz icn gecerli dualar .iyiki varsinizAnladım canım bu mübarek günde dualarım seninle, Allah yardımcın olsun, Biz nasıl sağlıklı doğduysak oda olur inşallah
Boyle guzel ve hayirli bir kandil gecesinde, hepimizin kalbindeki isteklerin hayirlisiyla gerceklesmesini diliyorum .Herkesin Regaip Kandili mubarek olsun.kizlar bugun test yaptim ikinci cizgi yi once silik aksama dogru daha belirgin bir sekilde gordumtest gunum 12 nisan ama yarın kan veri cem bakalım sonuç ne olucak. ona göre test günü yine veri cem.
cizgi silikse super sonucta erken yaptin testi canm .hadi bekliyoz gel bebis gelllBoyle guzel ve hayirli bir kandil gecesinde, hepimizin kalbindeki isteklerin hayirlisiyla gerceklesmesini diliyorum .Herkesin Regaip Kandili mubarek olsun.kizlar bugun test yaptim ikinci cizgi yi once silik aksama dogru daha belirgin bir sekilde gordumtest gunum 12 nisan ama yarın kan veri cem bakalım sonuç ne olucak. ona göre test günü yine veri cem.
Kız yok düşük belirtisi falan değil.Kasık ağrısını ben çok çektim çevredekiler hep bende de olmuştu demişti. Tabi ben onlarla kalmadım dra sordum çok normal hamilelikte olur demişti. Evham yapma güzel şeyler düşün.:))Ah canmmm ya ne guzel icmi rahatlattn.ya panik atakmi oldum naptim.iki gun once sol kasgmda szi seklindeydi ama ara ara durulmayacak gbide degil .bugunde sag kasgmda sizi var.adina agri dyemem.yururkn falan szladi biraz smdi eve geldim yattm .iyiyim.oturunca hssedyorum siziyi.cok korkuyorum allhm nasil gecer 9 ay ben anlamadm.internete yazyorum hemen dusuk belirtsi oluyor yazilar.agladm okudukca.
Hadi insallh yazilari okuyup okuyup agladm bugun.tekrar kaybetme korkusu cok kotuKız yok düşük belirtisi falan değil.Kasık ağrısını ben çok çektim çevredekiler hep bende de olmuştu demişti. Tabi ben onlarla kalmadım dra sordum çok normal hamilelikte olur demişti. Evham yapma güzel şeyler düşün.:))
Sonuc olumlu canım ya maşallah gözün aydin..Boyle guzel ve hayirli bir kandil gecesinde, hepimizin kalbindeki isteklerin hayirlisiyla gerceklesmesini diliyorum .Herkesin Regaip Kandili mubarek olsun.kizlar bugun test yaptim ikinci cizgi yi once silik aksama dogru daha belirgin bir sekilde gordumtest gunum 12 nisan ama yarın kan veri cem bakalım sonuç ne olucak. ona göre test günü yine veri cem.
Çok sağol canım inşallah k andada güzel bir değer görürüm...Ayyy inşallah Rabbim tamamına erdirsin şimdiden hayırlı mübarek olsun darısı bizlere inşallah bu şu mübarek gece hurmetine dualarımız kabul olsun Âmin
Gel gelll nolur gelcizgi silikse super sonucta erken yaptin testi canm .hadi bekliyoz gel bebis gelll
Hadi insallh yazilari okuyup okuyup agladm bugun.tekrar kaybetme korkusu cok kotu
Evet hayat ya birde kandil günü olunca daha bir duygulandımSonuc olumlu canım ya maşallah gözün aydin..Sabirsizlikla bekliyordum çünkü gerçekten senin hamilelik haberini alacağımıza da hissediyordum.Hatta birçok kişi var burda inşallah hamile kalacak diye hissediyorum.Böyle güzel haberler alalım ya.. Ayy çok mutlu oluyorum ya bu aksam da rahatça bir uyku çekelim. İnş Rabbim sağlıklı huzurlu geçen 9 ayin sonunda kucağıni sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlarla doldurur.Kandil gününde aldın bu haberi hayatına büyük şenlik katsin inşallah..
Yok canım lütfen korkuyu içinden at.Aslında her hamilede ister istemez stres oluyor ama iyi şeyler düşün,Allah'in izniyle sag salim alirsin kucagina ins..Bizim için de dua et canım.:)))Evet hayat ya birde kandil günü olunca daha bir duygulandımama sevincimi çok yasayamiyorum kaybetme korkusu da var malum bir öncekini kaybedince ...Allah hayirlisiyla sonunu görmeyide nasip eder insallah.bu gece dualarim hepiniz icinde olucak
Çok sağol canım inşallah k andada güzel bir değer görürüm...
Tebrik ederim canimIki gündür belim agriyoooeğilip kalkmak da zorluk çekiyorum daha önce hiç olmamıştı ins kötü birşey değildir kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?