• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin inşallah canım. Buradaki birçok insana ismiyle dua etmeye çalışıyorum dua ederken ama senin ismin ilk başta aklıma geliyor nedense. Bilmeni istedim. İnşallah dualarımız kabul olur ve hamile arkadaşlarımız bebişlerini sağlıkla kucağına alır, olmayanlar da tez zamanda kavuşur. Ben bu topiğin pozitif enerjisini çok seviyorum. İnanılmaz mutlu ediyor yazılanlar öpüyorum hepinizi :KK36:
Ayyy çok mutlu olsun Rabbim seni de daha fazla maddî manevi yormadan bebeğine kavuştursun sana ömür boyu yâr yoldaş olsun Darısı bizim gibi olup kadir kıymet bilecek herkese inşallah Aminnnn

Kizlar bizim genetik sonucu çıkmış hastaneye göndermişler.Hastaneden aradilar dr incelemiş istersek ilk adetimle tedaviye başlayabilirmisiz..:)))Ayy heyecan bastı bugün sanki hamilelik haberini almaya az kaldı gibi bir sevinç var galiba ama Allah bilir tabi..:)))

Topikte yine Heyecanlı dakikalar Yaşanmış :)gözünüz Aydın erik inşallah sana tutunan emriyoların olur canım.. Ama sizde kromozomlarda problem yoktu dimi.. Ama emriyolar birleşince sağlıksız mı oluyordu

Kizlar bizim genetik sonucu çıkmış hastaneye göndermişler.Hastaneden aradilar dr incelemiş istersek ilk adetimle tedaviye başlayabilirmisiz..:)))Ayy heyecan bastı bugün sanki hamilelik haberini almaya az kaldı gibi bir sevinç var galiba ama Allah bilir tabi..:)))
Hayırlı olsun canım. İnşallah ikinci bebeğin yakında geliyor demek ;) Maşallah

Cemre gözün Aydın canım .. Bi daha ki kontrol ne zaman .. Evt aynı haftalardayız sanırım .. Bakalım Çarşamba aldım bende randevu yu o ne kadarlık dicek :)sende Karın ağrıları oluyormu daha .. Bende arada oluyor hala..

Deep canım senin jel de arada geri geliyor mu .. Peki rengi tam beyaz mı:) benim iki gündür içinde siyah bişeyler var gibi geliyor .. Onlar ne ki .. Jel kullanan başka kim vardı .. Çalışkuşu sende kullanıyordun sizde böyle bişey varmı

Topikte yine Heyecanlı dakikalar Yaşanmış :)gözünüz Aydın erik inşallah sana tutunan emriyoların olur canım.. Ama sizde kromozomlarda problem yoktu dimi.. Ama emriyolar birleşince sağlıksız mı oluyordu
Sağol canım. Evet kromozomlarda bir şey yok bizim ama bir önceki gebelikte düşen bebekte genetik problem çıktığı için yapıldı genetik test. İnşallah sen de bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına

Genetik sonucu temiz çıkmış transfer için tedaviye mi başlayabiliriz demisler:110:ama olumlu bir cevap gelmiş ne güzel hadi gözün aydın canım benim:KK24:
Evet canim raporun detayıni gidince öğrenecegiz ama tüp bebek için ön hazirligimız tamammış.Bu testin güvenilirliği %98 mis..Ahh inşallah gerisi de güzelce müjdesiyle gelir..:))

Deep canım senin jel de arada geri geliyor mu .. Peki rengi tam beyaz mı:) benim iki gündür içinde siyah bişeyler var gibi geliyor .. Onlar ne ki .. Jel kullanan başka kim vardı .. Çalışkuşu sende kullanıyordun sizde böyle bişey varmı
Jel zaten geri gelmeli gelmezse sıkıntı,benim de geri geliyo ama ya akşamı ya da sabahı, dr a sorduğumda vücut alacağını alır fazla yi atar çünkü orda onu tutucak bir kese yok demişti.bundan onceki nde böyle minik halde koyu renkli şeylerde görüyordum ama önemli değil demişlerdi.hafif pembe si ve kahverengi olarak gelmesi de normalmis ..şu an beyaz renkte tortu halinde geri geliyo bende.

Back
X