• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın. Hep pozitif düşünmeye çalış. Bak ne güzel bahara denk geldi kısa yürüyüşler de yapabilirsin.
Çok teşekkürler. Ne yapsam ki rahat olabilsem.10 gün hayırlısıyla bir geçse.birde pozitif alsam daha ne isterim Allahtan

Seyda hayırlı olsun canım .. Tek mi çift mi tranfer oldu.. Önceden de yazmıştım ama görmemişsindir belki .. Benim ilk tedavim tutmadı .. Onda hemen ayaklanmıştım.. Şimdi çok şükür hamileyim ..herşey Allah tabi ki ama yaptıklarımında faydası olmuştur diyorum .. Hemen banyo yapma .. Ben 10 gün fln gitmiştim.. Ananas kivi hurma ye .. Ve ayaklanma hemen uzan sürekli dinlenme modunda ol .. Bi 20 gün fln..ben hala ev işi fln Yapmıyorum Meryem suresini oku .. Ya müsavvir Çek canım inşallah Bebeğin sana tutunur
Çok sağol canım.tek transfer.dondurulmuş embriyo 1 tane ydi. Onu verdiler.açıklamaların için sağolasın.meryem süresi hergün 1 tanemi.ya musavvir sayısı varmı

merhaba kızlar.benim eşiimdede genetik sıkıntı var.iki boş gebelik yaşadım.şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum yine bebek yoksa diye.çok tedirginim...inanın gebe olduğuma sevinemedim bile...yarın dr gitcem dur bakalım ne diyecek......benim gibi oup normal hamile kalan var mı.Allah hayırlısını versin

merhaba kızlar.benim eşiimdede genetik sıkıntı var.iki boş gebelik yaşadım.şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum yine bebek yoksa diye.çok tedirginim...inanın gebe olduğuma sevinemedim bile...yarın dr gitcem dur bakalım ne diyecek......benim gibi oup normal hamile kalan var mı.Allah hayırlısını versin
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu sefer normal gebeliktir.bebişinizi inşallah görürsünüz.

Çok sağol canım.tek transfer.dondurulmuş embriyo 1 tane ydi. Onu verdiler.açıklamaların için sağolasın.meryem süresi hergün 1 tanemi.ya musavvir sayısı varmı

hamile kaldığında 481 tane ya halık ya Allah,481 ya musavvir ya Allah, 481 ya bari ya Allah bunları çekebilirsin arkadaşım
El-Hâlık: "Yaratan, yoktan var eden."
El-Musavvir: ''Varlıklara şekil veren."
El Bari:Kusursuz yaratan’ demektir

Sağolasın canım.şimdi de bekleme zamanı.sizler transfer den sonra hemen kalktınızmı.şuan balkonda çay içiyorum.sıkıntı olmaz heralde.?
Üç gün istirahate geç ,cay çorba iç tabi ama çok ayak da durma zorunluluklar haricinde,yürüyüş yap tabi 15-20dk.birde çok cay içme günde bir bardak la ve acik olucak sekilde sinir la çünkü kafein içeriyor.olucagi varsa mutlaka tutar ama tedbir kuldan takdir Allah dan.Allah hakkında h ayirlisini versin.

İnsallah bebişini görürsün kalbinide duyarsin..esinin ne genetik skntisi var genetiktenmi boş gebelik oluyo

Seyda ben bi yerde 336 diye okumuştum gerçi sayısı yok diyorlar çekebildiğin kadar çek Meryem suresini de Aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum canım..

Seyda hayırlı olsun canım .. Tek mi çift mi tranfer oldu.. Önceden de yazmıştım ama görmemişsindir belki .. Benim ilk tedavim tutmadı .. Onda hemen ayaklanmıştım.. Şimdi çok şükür hamileyim ..herşey Allah tabi ki ama yaptıklarımında faydası olmuştur diyorum .. Hemen banyo yapma .. Ben 10 gün fln gitmiştim.. Ananas kivi hurma ye .. Ve ayaklanma hemen uzan sürekli dinlenme modunda ol .. Bi 20 gün fln..ben hala ev işi fln Yapmıyorum Meryem suresini oku .. Ya müsavvir Çek canım inşallah Bebeğin sana tutunur
hamileliğini hayırlı olsun :) biraz alakasız olacak sorduğum soru ama ;) transferden sonra neler kullandın cronone jel mi progestan iğnemi asıl merak ettiğim bu şimdiden teşekkürer

Sağol umut darısı başına inşallah:)niye alakasız olsun canım insan herşeyi merak ediyor doğal olarak.. Ben crinone jel kullandım sabah akşam hala daha kullanıyorum ayrıca haftada bi tane proloton depot diye bir iğne verdi Dr .. Estrofem tablet günde üç tane folbiol ve corasprin kullanıyorum

Sağol umut darısı başına inşallah:)niye alakasız olsun canım insan herşeyi merak ediyor doğal olarak.. Ben crinone jel kullandım sabah akşam hala daha kullanıyorum ayrıca haftada bi tane proloton depot diye bir iğne verdi Dr .. Estrofem tablet günde üç tane folbiol ve corasprin kullanıyorum

İnşallah bizde o günleri görürüz Rabbim tamamına erdirsin hayırla bereketle sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere dua edin bir embriyo cgh için gitti inşallah sağlıklı gelir artık rüyalarıma giriyor olumsuz geldiği daha önce iki kere olumsuz geldi inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır herkese dua ediyorum ve dua bekliyorum....

Sağol umut darısı başına inşallah:)niye alakasız olsun canım insan herşeyi merak ediyor doğal olarak.. Ben crinone jel kullandım sabah akşam hala daha kullanıyorum ayrıca haftada bi tane proloton depot diye bir iğne verdi Dr .. Estrofem tablet günde üç tane folbiol kullanıyorum canm

Pardon canım ya iki kez geldi Yazdığım nasıl olduysa dışındayım da yazılı kalmış o da bir daha geldi yazı

Back
X