• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben de sisli memorial ya da Brüksel tüp bebek merkezini duzunuyordum . Ama karar veremedim . Merkez seçmek de çok zormuş. Ben 4 ay önce laparoskopi oldun çikolata kisti vardı
Merhaba,çikolata kistinden ameliyat olduğunuzu yazmışsınız rezervinizi etkiledimi merak ettim amh ınız kaçtı ameliyat olmadan evvel?
Bende de tüp bebek tedavilerimden sonra çıktı doktorum rezervi etkilrr ama ameliyatta etkiler dedi aldırmıyorum şimdilik çok küçük zaten.

Merhaba,çikolata kistinden ameliyat olduğunuzu yazmışsınız rezervinizi etkiledimi merak ettim amh ınız kaçtı ameliyat olmadan evvel?
Bende de tüp bebek tedavilerimden sonra çıktı doktorum rezervi etkilrr ama ameliyatta etkiler dedi aldırmıyorum şimdilik çok küçük zaten.
Küçükse aldırma kalsın canım. Amh 5.8 di benim ameliyattan önce .doktor çok düşmez 1 düşer dedi ama bilemiyorum tabi . Doktora gittim geçen gün yumurta oluşumun iyi dedi. Benim kist 6cm di canım. Aynı zamanda pkoluyumda ben :((

Küçükse aldırma kalsın canım. Amh 5.8 di benim ameliyattan önce .doktor çok düşmez 1 düşer dedi ama bilemiyorum tabi . Doktora gittim geçen gün yumurta oluşumun iyi dedi. Benim kist 6cm di canım. Aynı zamanda pkoluyumda ben :KK43:(
Hmm anladım cnm piko olmak avantajlı çikolata kistinde benim reserv zaten düşüktü bide çikolata kisti geldi durum vahim benim cnm.küçük zaten yeni oluştu..

Hmm anladım cnm piko olmak avantajlı çikolata kistinde benim reserv zaten düşüktü bide çikolata kisti geldi durum vahim benim cnm.küçük zaten yeni oluştu..
Doktor da öyle söyledi pko lu olmak avantaj diye :) eğer küçükse soğan kuru yap canim . Karbonatlı su iç bu şekilde geçirenler var kistini .

Çalıkuşu eşimede sordum o zaman iğneleride aldığımız merkezin Yanındaki eczane karşılamıyor sigorta demiş eğer raporun yoksa gonal f i fln diğer dediğin iğneyi kullanmadım ismi yabancı geldi .. Senin nasıl oldu anlamadım bende.. Diğer dediğin cleksan a rapor çıkarttım jelide yazdırıyorum sağlık Ocağına bir tek zararımız varsa tedavide ki iğnelerden iki ikibuçuk milyar zarardayız o zaman .. Ama biz yirmi milyar harcadık rapor çıkartamadığımız için bu onun yanında ne ki diyorsun.. İnşlallah emeklerimizin karşılığını alalımda para bir şekilde bulunur dimi

Tûbâ pgt yöntemi tekrarlayan düşüklerde sebep araştırılırken senin ve eşinin kromozom analizi tahlilin Yapılıyor .. Yani kromozomlarda bazı kopmalar oluyormuş diğer kromozoma geçiyormuş .. Bu da sağlıksız bebek olmaya sebep oluyo ve düşük yapıyosun.. Pgt yöntemide normal tüp bebek tedavisi oluyosun .. Emriyoların genetik taramadan geçip sağlıkları seçiliyor öyle transfer Yapılıyor .. Bu yöntemin adı pgt cnm

Ben de sisli memorial ya da Brüksel tüp bebek merkezini duzunuyordum . Ama karar veremedim . Merkez seçmek de çok zormuş. Ben 4 ay önce laparoskopi oldun çikolata kisti vardı
Şişli Memoriali tercih et bence orasının labaratuar ve ikibini çok övüyorlar

Eşimde öyle düşünüyor . Peki semra hanim ilgileniyor mu yoksa başka doktor mu seciyoruz
Semra Kahraman ilgileniyor ama takipleri zaten başka doktor yapıyor yerinizde olsam iyice araştırıp ona göre bir doktor seçerim.Takiplerin tek elden yürümesi çok önemli tedavi esnasında

Çalıkuşu eşimede sordum o zaman iğneleride aldığımız merkezin Yanındaki eczane karşılamıyor sigorta demiş eğer raporun yoksa gonal f i fln diğer dediğin iğneyi kullanmadım ismi yabancı geldi .. Senin nasıl oldu anlamadım bende.. Diğer dediğin cleksan a rapor çıkarttım jelide yazdırıyorum sağlık Ocağına bir tek zararımız varsa tedavide ki iğnelerden iki ikibuçuk milyar zarardayız o zaman .. Ama biz yirmi milyar harcadık rapor çıkartamadığımız için bu onun yanında ne ki diyorsun.. İnşlallah emeklerimizin karşılığını alalımda para bir şekilde bulunur dimi
Canım ben clexan,crinone jel ve climara bandı sağlık ocağındaki doktoruma yazdirip aldim hala da bitince yazdirip alıyorum.haricinde (g onalf decapeptyl pregynl ve adını hatırlamadığı başka catlatma iğnesi )neyse bunlar ancak raporla alınıyor ama biz bu igneleri eczaneden indirimli aldik diyorum.zaten bu iğnelerin hepsini kullanmadım,devletin karşılamadığını bildigim iğneleri yazdım.Bende içlerinden birini kullanmistim.durum bu anlatabilmisimdir umarım.

Ben mersinden gidicem . Takip için kimi önerirsiniz
Ben de memorial ı öneririm. Ben de orada tedavi görüyorum. Ekip olarak takipleri sürdürüyorlar. Ama ilk tedaviye ısrarcı olup mutlaka semra hocayı isteyin. Tedavi sürecinde de takibi semra hoca yapmasa da bütün dosyalardaki tedavi şekline ilaçlara vs. o karar veriyor. Doktor olarak da yücel bey ya da ayşe hanımı ben öneririm ama tabi siz yine de araştırın. Ben de adetini bekliyorum Allah nasip ederse mayıs ortalarında basliycam.

Cemre nasılsın geçtimi bulantılar göbeğin çıktımı biraz .. Şişliğin oluyormu göğüslerde .. Bende Yarından sonra gidicem Dr korku girdi yine içime ..kaç gündür evde temizlik bugün de misafirim var ben yapmadım ama insan ayakta yine yoruluyor .. Sanki ucunda da yorgunluktan düşecek .. Iyice panikledim:(Allah saklasın yavrularımızı

Çalıkuşu tahlilleri yaptırdın mı geçen sormuşun ama sonradan gördüm .. Bende de istediler kese görmeye gittiğimizde rutin kan paneli deniyor herseye bakılıyor .. Bende burda doğum evinde yaptırmıştım

Cemre nasılsın geçtimi bulantılar göbeğin çıktımı biraz .. Şişliğin oluyormu göğüslerde .. Bende Yarından sonra gidicem Dr korku girdi yine içime ..kaç gündür evde temizlik bugün de misafirim var ben yapmadım ama insan ayakta yine yoruluyor .. Sanki ucunda da yorgunluktan düşecek .. Iyice panikledim:KK43:Allah saklasın yavrularımızı
Cok asri degil ama nerde nezamn gelecgi belli olmuyo.bende iste cok stresliyim bu sra .bi braksam dyorum snra vazgecyorum sabret dyorum.tahummulum azaldi.bde kollarm mosmor igne vurulmaktan .gobegm cikmadi yani zaten az gobekliydum onu saymazsak.9+2 oldum.yemk cok yiyemyorum.benmde persembe randevum .bende dirum bu.msafrleri alma yaaa su sralar gelmeyiversn.hc msafr agrlicak durumum yok.isten geldgm gbi uyuyorum deliksiz bir uyku olmasada.

Çalıkuşu tahlilleri yaptırdın mı geçen sormuşun ama sonradan gördüm .. Bende de istediler kese görmeye gittiğimizde rutin kan paneli deniyor herseye bakılıyor .. Bende burda doğum evinde yaptırmıştım
Yok yaptırmadım bir kac özel yere sordum biri 500 biri 250 dedi.eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyormuş dendi,arıyorum randevu tarihi 15 gun sonraya veriyorlar, birde hangi birimden randevu ali cam bilmiyorum, kadın doğum dedim ama o fff bilmiyorum ilk defa y aptiricam bunları insanın yol iz beklememesi ne kotu:işsiz:eastnbull sen bu testleri ücret mi odedin,Panik li sen yaptirdinmi devlete mi ozelemi???:rolleyes:

Ah cnm ilk gebeliğimde ben ölüyordum resmen. Böyle bir işkence yok gerçekten :) ama sonu güzel olsun çekilir. Benim sonuda kötü olmuştu maalesef :KK43: ben sakızla çözüm bulmuştum bu arada. Sakız çiğnemeye çalış burnundan nefes al ağzından ver. Tuzlu ve ekşi tüket. Biraz hafifletir inşallah.
Eastnbull, bu testleri sen ücret ödeyip mi yaptın? Baya pahalilar,egitim ve arastirma yapiyormus ama randevu almak ve hangi birimden alinicagini bilmiyorum.

Back
X