- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #39.001
Tmm canm iyice öğrenip yine yazarım sana.Haftaya Çarşamba randevum var,ozaman detaylı öğrenirim.Aay hayat ne olur iyice ogren bu pgt yi felan belki bende orayi dusunurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canm iyice öğrenip yine yazarım sana.Haftaya Çarşamba randevum var,ozaman detaylı öğrenirim.Aay hayat ne olur iyice ogren bu pgt yi felan belki bende orayi dusunurum
canım zaman çabuk geçiyor o günlere de gelirsin hayırlısıyla içini ferah tutBende Dr dan geldim çok şükür on hafta bir günlük olmuşuz .. Ama günler geçmiyor ya şöyle on üç on dört haftaları bi görsek hayırlısıyla .. Elleri kolları her şeyi tam kımıl kımıl kımıldıyordu :)))
Yirim onuuuBende Dr dan geldim çok şükür on hafta bir günlük olmuşuz .. Ama günler geçmiyor ya şöyle on üç on dört haftaları bi görsek hayırlısıyla .. Elleri kolları her şeyi tam kımıl kımıl kımıldıyordu :)))
Hucreyi patlatip icndeki cekrdejten bakiyolarms bazen bulunamyprmus belki yanlis biopsiden belki kucuk dye bilemicem.yani sonuca bakilamams oluyor cekirrdek bulunamamasiçekirdek bulunmaması ne demek ki acaba sonuç mu alınamamış yani.amma zor işmiş bu pgt fln iki heyecan yaşıyoruz![]()
Bende yarn gdcegim.9+5 olucak insallh iyidrBende Dr dan geldim çok şükür on hafta bir günlük olmuşuz .. Ama günler geçmiyor ya şöyle on üç on dört haftaları bi görsek hayırlısıyla .. Elleri kolları her şeyi tam kımıl kımıl kımıldıyordu :)))
Maaşallah sana da panikliyide bunları duymak çok güzel..Bende haftaya gidicem şimdilik 7+2 deyim,inşallah d evaminida goruruz hepbirlikte.Bende yarn gdcegim.9+5 olucak insallh iyidr
2 li 3 lu tarama testi yapildimi canm sana .2 li kacnci ayda oluyor ve bu testler nasl yapiliyorC cemre_y ,panikli ,
deepliner ve unuttuğum diğer hamişler bebişlerinize allah sağlık versin.
Bu haftalar geçincede 19-24 arası detaylı ultrason stresi başlıyor, sonra onu atlatınca acaba hwrşey doğru bakıldı mı? Sağlıklı mı nasıl olcak stresi başlıyor.
Hiç bitmiyor sağlıkla kucaklarımıza gelmedende rahat yok sanırım.
Allah korktuğumuzla sınamasın
hayat_gun cnm senin ve başlayacak tüm arkadaşların tedavileri hayırlı olsun, sağlıklı bebişlerle dolsun karınlarınız inşallah
![]()
2 li 3 lu tarama testi yapildimi canm sana .2 li kacnci ayda oluyor ve bu testler nasl yapiliyor
Taramalari senmi ostemedin.yanilma paylarida cok oluyormus duydum napmali acabaYok cnm direk amniyosentez yaptırdım 17. Haftada. Sanada tavsiye ederim.
Canim evet cok haklisin valla ilk basta hamile kalalim diye stres sonrasinda dusuk tehlikesi olan haftalar . Dedik ki 3 ay bi gecse simdi 3 ay bitti sukur 4 ay olsun biraz daha iyi diyoruz simdi de iki hafta sonra benim 3 lu test var korkuyorum insallah temiz cikar. Sonrasinda dedigin gibi detayli ultrason . Ptesi gunu karnim agrimaya basladi aksama kadar strresten oldum is cikisi en yakin hastaneye attim kendimi bakalim bebege diye . Stresten napicami sasiriyorum. Allah herkese tum hamilelere sabir versin isteyen herkese saglikli bebekler versin insallahhhhhC cemre_y ,panikli ,
Bu haftalar geçincede 19-24 arası detaylı ultrason stresi başlıyor, sonra onu atlatınca acaba hwrşey doğru bakıldı mı? Sağlıklı mı nasıl olcak stresi başlıyor.
hayat_gun cnm senin ve başlayacak tüm arkadaşların tedavileri hayırlı olsun, sağlıklı bebişlerle dolsun karınlarınız inşallah
![]()
Sznkiler pgt den gecti bisey olmaz canm bide beni dusun stres daha cok belrszlik cokCanim evet cok haklisin valla ilk basta hamile kalalim diye stres sonrasinda dusuk tehlikesi olan haftalar . Dedik ki 3 ay bi gecse simdi 3 ay bitti sukur 4 ay olsun biraz daha iyi diyoruz simdi de iki hafta sonra benim 3 lu test var korkuyorum insallah temiz cikar. Sonrasinda dedigin gibi detayli ultrason . Ptesi gunu karnim agrimaya basladi aksama kadar strresten oldum is cikisi en yakin hastaneye attim kendimi bakalim bebege diye . Stresten napicami sasiriyorum. Allah herkese tum hamilelere sabir versin isteyen herkese saglikli bebekler versin insallahhhhh
Bende istemedim doktorumda direk amniyo yapalım boşuna para harcama ikiliye üçlüye dedi. Birde benim ilk bebeğimde ikilide üçlüde risk çıkmamıştı yani benim sorunuma sonuç vermedi cnm.Taramalari senmi ostemedin.yanilma paylarida cok oluyormus duydum napmali acaba
Suan gttgm kan dgum doktrum ( devlette olan ) amniyoya gerek yok dyor daha taramalar var amniyoda rsk var dyor durumumu bldgi haldeBende istemedim doktorumda direk amniyo yapalım boşuna para harcama ikiliye üçlüye dedi. Birde benim ilk bebeğimde ikilide üçlüde risk çıkmamıştı yani benim sorunuma sonuç vermedi cnm.
Canim evet cok haklisin valla ilk basta hamile kalalim diye stres sonrasinda dusuk tehlikesi olan haftalar . Dedik ki 3 ay bi gecse simdi 3 ay bitti sukur 4 ay olsun biraz daha iyi diyoruz simdi de iki hafta sonra benim 3 lu test var korkuyorum insallah temiz cikar. Sonrasinda dedigin gibi detayli ultrason . Ptesi gunu karnim agrimaya basladi aksama kadar strresten oldum is cikisi en yakin hastaneye attim kendimi bakalim bebege diye . Stresten napicami sasiriyorum. Allah herkese tum hamilelere sabir versin isteyen herkese saglikli bebekler versin insallahhhhh
Suan gttgm kan dgum doktrum ( devlette olan ) amniyoya gerek yok dyor daha taramalar var amniyoda rsk var dyor durumumu bldgi halde
Amin insallah evet cemrecim bazi dr lar amniyodan sonra sagliksiz cikarsa bebek aldirmayi dusunmek istemiyorlsr kurtaji da yapmak istemiyorlar onun icin amniyoya sicak bakmiolarCnm o taramalar yalan ya. Bence iyi bir perinatalog bul. Durumunu anlat. Boşuna paranı harcama. Her kontrolün detaylı ultrason olsun ve 4 haftada bir git. Benden sana tavsiye cnm. Birde ben şuan yapamıyorum ama içini ferah tut cnm. Allah yardımcımız olsun. İnşallah buraya emzirdik yanımızda mışıl mışıl uyuyor prenslerimiz prenseslerimiz yazdığımız günler gelir.
Aminnn canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..C cemre_y ,panikli ,
![]()
rahim veya yumurtalıklarla ilgili bir durum yoksa bence ilk sırada laboratuvarın yani embiryoloğun iyi olması gerek bencecanımı sıkan bi konu var sizinle paylaşmak istiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.tedaviye başlıycam yeniden memorıaldan çok memnun değilim çok yoğunlar ekip olarak çalışıyolar transfere hangi doktor girecek endişesi fln çok yıprandım.ama pgt yapılacak lab.kendi bünyelerinde bu avantaj benim için.şimdi farklı bi doktorla görüştüm doktora içim ısındı herşeyle kendi ilgileniyomuş bu artı benim için.beni tek düşündüren kısım pgt.embriyolardan orda biyopsi aldırıp şişli deki memorıal genetikte incelenecek.tek tedirgin eden de burası beni.acaba bakılamayan,sonuç alınamayan embriyo olurmu incelenen labaratuvar farklı olduğundan dolayı.sonuçta pgt çok çok önemli bizim gibi hastalar için.bir haftadan beri bunu düşünnüyorum.bi tarafta çok sıkıldığım ama pgt ye güvendiğim bi merkez.bi tarafta inandığım hekim ama pgt kafa karıştırıyor lütfen bana yardım edin hangisidir doğru olan sizce
siz antalyada nerde yaptırmıştınız (daha önce konuşmuşmuyduk hatırlayamadım kusura bakmayın eğer ikinci kez soruyorsam ) bizimkilerde antalyadan istanbula gitmiştiBen hiç düşünmemiştim kendi laboratuvarları olsun diye ne bilim içim rahattı merkeze güvenim tamdı Dr U sevdim belki de ondan benim emriyolar Antalya'dan istanbula gitti düşünün Allah a şükür çıkacaksa sağlıklı heryerde çıkar arkadaşlar çok incelemeyin bence