• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ben adetimle başlayıp 20 günlük bi ilaç tedavisi sonrası tranfer oldum.. Muhtemelen senide o yüzden adetinde çağırmıştır .. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda ..
Aminn canım inşaallah.ne ilacı kullanmıştın peki bu gidişle transfere kadarda 1 ay beklicez yane:110:

Inşşalllah canm o güzel haberi ben de alırım.Maşallah subhanallah siz hamişlerimize..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Ben Allah'in izniyle Çarşamba günü opu olacam.Yarım saat sonra catlatma iğnemi vurulacam.İnş oluşan embriyolar C.tesi pgt ye girecek.Çok heyecanlı bir süreç.Allah'im boşa çıkarmasın inşallah..:dua:
Senin kaçıncı denemendi canm?
Benim iki normal gebeligim oldu ikiside sezeryan bebisleri kaybettim bunda da hastalik tespit edildi pgt yapıldı ilk tüp bebek tedavimdi inşallah sonu da güzel olur dua edin olur mu

Inşşalllah canm o güzel haberi ben de alırım.Maşallah subhanallah siz hamişlerimize..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Ben Allah'in izniyle Çarşamba günü opu olacam.Yarım saat sonra catlatma iğnemi vurulacam.İnş oluşan embriyolar C.tesi pgt ye girecek.Çok heyecanlı bir süreç.Allah'im boşa çıkarmasın inşallah..:dua:
Senin kaçıncı denemendi canm?
İnşallah bol bol embriyolar olussun ve bol bol sağlıklı bebisler çıksın hayurlisiyla da annelerine tutunsun taze transfer mi olacakmış artık dondurup hem de vücudu dinlendirmeyi tercih ediyorlar sanki başarıyı artırıyor gibi çoğu yer bunu yapmaya başlamış forumlarda gördüğüm kadarıyla

Hally canım önceki hamileliklerin uzun mu sürmüştü sezeryan oldun bu sefer Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hally canım önceki hamileliklerin uzun mu sürmüştü sezeryan oldun bu sefer Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
İlki 34.hafta amniyon sıvısı tamamen bittiği için bobrekleri calidmadigindan
ikinci de 28.hafta ilki sezeryan olduğu için mecburen yine böbrekler çalışmayıp amniyon sıvısı bitmişti

Benim iki normal gebeligim oldu ikiside sezeryan bebisleri kaybettim bunda da hastalik tespit edildi pgt yapıldı ilk tüp bebek tedavimdi inşallah sonu da güzel olur dua edin olur mu
Allah sağlıklı, hayırlı,uzun ömürlü evlatlarini sağ salim kucağına almayi nasip etsin.Çocuklarınla huzurlu bir yaşamın olsun,çektiğin bütün sıķıntılarını unutursun inşallah.:dua:

İnşallah bol bol embriyolar olussun ve bol bol sağlıklı bebisler çıksın hayurlisiyla da annelerine tutunsun taze transfer mi olacakmış artık dondurup hem de vücudu dinlendirmeyi tercih ediyorlar sanki başarıyı artırıyor gibi çoğu yer bunu yapmaya başlamış forumlarda gördüğüm kadarıyla
Dondurulacakmış canm.İyi dileklerin için aminn diyorum..Allah razı olsun.

Kızlarsonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize :anneadayı:
gözün aydın hally hayırlı uğurlu olsun gebeliğin. hayırlısıyla kucağınıda alırsın inşallah.darısı başımıza

Evt CNm tedavi, transfer, bi on günde hamilemiyim bekleyişi derken tam bir Ay'ı buluyor .. Corasprin folbiol ve estrofem kullanmıştım ben
Hayırla kucağına alırsın inş sende canım:KK200: bişi daha sorsam Transfer olmadan önce dikkat ettiğin şeyler olmuşmuydu

Back
X