- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #39.461
merhaba pgt ile hamile kalıp hamilelilği sonlanan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ne sorunun var neden pgtyi soruyosunmerhaba pgt ile hamile kalıp hamilelilği sonlanan var mı?
siz pgt ile hamile kalıp hamilelilği sonlanan birini öi tanıyorsunuz?Senin ne sorunun var neden pgtyi soruyosun
Hayir tanimiyorumsiz pgt ile hamile kalıp hamilelilği sonlanan birini öi tanıyorsunuz?
Arkadasim hamileliligi sonlanan nedeir ya yani dogmadan olenmi yoksa dogup saglikli olanmi..neyi soruyosunsiz pgt ile hamile kalıp hamilelilği sonlanan birini öi tanıyorsunuz?
Bildigim zeynep diye arkadas var baska hatirlamiyorum senindemi oyle oldu yenimi basliycaksinsiz pgt ile hamile kalıp hamilelilği sonlanan birini öi tanıyorsunuz?
Selam.bu şekilde sonlanan birini tanımıyorum ama p g t yapılmış olsada hamileliğin garanti olmadığını ve negatif sonuc alan insanlar oldugunu biliyorum. Allah tan ümit kesilmez tabi.siz pgt ile hamile kalıp hamilelilği sonlanan birini öi tanıyorsunuz?
Vallahi dün aklimdaydin acaba durumun nasıl diye ama ecenurr muydu acaba dedim isim olarak emin olamadım.hayat_gun benım ilkınde hıc cıkmadı sağlıklı embrıyo , 2. Sinde 4 tane gitti 3 tane sağlıklı geldi endişelenme tatlım bol dua edelim hepimiz , Allah ım sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Ben ve istanbul haricc biz pgtsizBi cok kisi bebegini kucagina aldi pgt sonucu ama suanda bebislerke ilgilendikleri icin girmiyolar bak ustte yazdigim isimler suan pgt ile hamis 4 kisi ikizlere hamis masallah
Ben inaniyorumAğzından bal damlayan arkadaşım inşallah katılırim ben de aranıza.
![]()
hamile kalıp hamileliğin devam etmemesi benim sorduğum.Arkadasim hamileliligi sonlanan nedeir ya yani dogmadan olenmi yoksa dogup saglikli olanmi..neyi soruyosun
Bu topigi bastan sona oku hemen hemen herkes oyle yapiyo oku ve neler olmus gorhamile kalıp hamileliğin devam etmemesi benim sorduğum.
saol yardımın için ben şimdi bu üzüntüyle 3949 sayfayı bir çırpıda baştan sona okurumBu topigi bastan sona oku hemen hemen herkes oyle yapiyo oku ve neler olmus gor![]()
Tatlim ben okumustum bu islere ilk baslarken . Pgt sadece embriyo transfer edilene kadar . Sonrasi icin tabiki normal hamilelik gibi yani sonlanabilir ya da tutmayabilir. Tabiki saglikli embriyo transferi oldugu icin daha saglikli bir hamilelik olacagini dusunuyorum. Sanirim sen de yeni baslayacaksin insallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebeginisaol yardımın için ben şimdi bu üzüntüyle 3949 sayfayı bir çırpıda baştan sona okurum
Birde ben varım canim pgt sizBen ve istanbul haricc biz pgtsiz