• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gercektenmi canim.simdi korktum iyice napicagimi iyice sasirdim bugun ariycam genetigi.aslinda yaptirmama kararina daha yakindik esim ve ben ama sen diyince yine korkmaya basladim.gebelik olusursa surekli bu korkuyla yasanmsz.zaten bi cocugum var hasta birde bunun uzguntusuyle iyice yikiliriz.baktirip garantiye almak en iyisi sanirim

Aynen cnm hem maddi hem manevi zor süreçler sonrası rahat olsun bari

Canm doğumuna az kalmış maşallah tadını çıkar,olumsuz şeyler düşünme.Detaylı araştırıldi,yapılması gereken hersey yapıldı.Allah korusun olumsuz bişey olsa bu kadar incelemede gösterirdi kendini.Anlayabiliyorum seni ama Allah'in izniyle bebişini kucaklayamana ve o muhteşem duyguyu yaşamana az kaldı.

İnşallah cnm bnm Allah hepiimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah :dua:

Yok canım transferim Cuma günü.Cuma sabahi arayıp saat verecekler bize,büyük ihtimal öğle sonrası olur dediler.O zaman karar vermek için zamanımız var.İnşallah o arada dr çift transferden vazgeçmez.
Ya kuzum ikiz annesi olucan ohhh ne guzel insallah evlatlar simsiki tutunurlar sana

Offf bi

Ciftlerde genetik test temiz cikinca kromozom anomili bebek olmaz saniyodum.ben tek maddi boyutunu dusunuyorum.eger tutunmazsa yeniden deniycez belki daha defalarca.ama dusuk olursa daha bir uzguntu ve vakit kaybi.yukari tukursem biyik asagi sakal misali.sasirdim.ne guzel sevinmistim.simdi cesaretim yok ya cgh sonuc kotu gelirse artik kalkip kalkip dusmekten yoruldum.korkuyorum
Canim peki tekrar biopsi mi gerekecek embryolara.yani bu islemin zarar verme olasiligi varmi.yani acikcasi benimde aklima drek bu geldi.doktrunla bu konuyu konustunmu.hani iyi olsun derken uzulme dye dyorum

Insallah arkadasim yaptirmaya karar verdim.pazartesi soyliycem doktora bakin diyebakalim bu ikinci test ti gecebilecekmi bebeler

Bence doğru karar cnm, hiç korkmaAllah çok büyük. Ben hep Allahım hep gece olacak değil ya elbet güneş doğacak, gün ışıyacak kudretinle diye dua ettim. Her sabah ezanında uyanıyordum dua edip yeniden güzel şeyler düşünerek uykuya dalıyordum.
İçini ferak yut. Bak gör hiçnirşey çkmayacak. Allahın izni ile.

Ben burdaki dua gücüne çok inanıyorum. Önce karnında bebek olanlar için sonrada bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarım inşallah sağlıkla evlat sahibi olabilirz inşallah.

Canim peki tekrar biopsi mi gerekecek embryolara.yani bu islemin zarar verme olasiligi varmi.yani acikcasi benimde aklima drek bu geldi.doktrunla bu konuyu konustunmu.hani iyi olsun derken uzulme dye dyorum
Yok canim tekrar biopsi almiycaklar tek gen baktiklari parcadan bakicaklar.surekli bu korkuyla yasamam.en iyisi baktirmak icimin rahat olmasi icin.tek sikinti tutmassa...yeniden tedaviye baslamam lazim maddi olarak iyice zorlanicaz.benim kendimizi biraz maddi manevi toparliyalim diye zaman tanima luksum yok.cunki nakil bekleyen cocugum var.vakit kaybetmeden yeniden tedaviye baslamam lazim.tedavi demek maddiyat demek.tek korkutan bu beni.artik batti balik hesabi olucak bizimki yapacak bisiy yok

Ne guzel y
Bence doğru karar cnm, hiç korkmaAllah çok büyük. Ben hep Allahım hep gece olacak değil ya elbet güneş doğacak, gün ışıyacak kudretinle diye dua ettim. Her sabah ezanında uyanıyordum dua edip yeniden güzel şeyler düşünerek uykuya dalıyordum.

Ben burdaki dua gücüne çok inanıyorum. Önce karnında bebek olanlar için sonrada bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarım inşallah sağlıkla evlat sahibi olabilirz inşallah.
Ne guzel yazmissin....bu bebek tutunur insallah.bizim karanlik dunyamiza isik olur.onumuzu goruruz artik plan yapariz yarin icin..korkularimiz azalir.evladimin yuzune daha rahat bakabilirim insallah.cok emek verdim...gece 4 te ciktim istanbul yollarina dustum.10 dk muayene icin olucak insallah bu sefer

Ama ya sagliksiz cikarsa ikiside.....

Canm arkadaşların dediği çok mantıklı. Allah korusun ömür boyu üzülecegine bir kere üzülürsün geçer gider.Tabi Allah korusun.Bakarsın ikisi de sağlıklı gelir ve ikiz topiclerini okurken bulursun kendini belli mi olur?Senin için de dua ediyorum canm.
Ama ya sagliksiz cikarsa ikiside.....

Canm arkadaşların dediği çok mantıklı. Allah korusun ömür boyu üzülecegine bir kere üzülürsün geçer gider.Tabi Allah korusun.Bakarsın ikisi de sağlıklı gelir ve ikiz topiclerini okurken bulursun kendini belli mi olur?Senin için de dua ediyorum canm.
Yaptiricam canim kesin kararimi verdim. tutunsa bile 9 ay kendi kendimi yer bitiririm ben.tutunmassada allah kerim.belki olur canim ya bu girdaptan kurtuluruz artik.sanirim en cok duaya ihtiyacimiz var allah kabul eylesin dualarimizi.

Yaptiricam canim kesin kararimi verdim. tutunsa bile 9 ay kendi kendimi yer bitiririm ben.tutunmassada allah kerim.belki olur canim ya bu girdaptan kurtuluruz artik.sanirim en cok duaya ihtiyacimiz var allah kabul eylesin dualarimizi.
Canm inan dün senin adına ben de strese girdim,yapmazsa Allah korusun bişey çıkarsa diye ama madem yaptırmaya karar verdin artık içini ferah tut.Sonuçta tekrar embriyolarla ugrasmayacaklar aldıkları örnekten bakacaklar ve inşallah sonuç ta temiz gelecek.Canm ben inanıyorum senin ya da esin için değilse bile masum yavrun için inşallah Allah yardimci olacak size.İçin rahat olsun artık daha fazla düşünme,sıkıldıkça buraya yaz konuşuruz yine.

Back
X