- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #40.281
Merhaba. 3 hafta önce 4.kez hamile oldugumu ogrendim. Dünkü muayenemde 4.de de sonucun degismedigini gorduk yine kalp atisi yok kese 11mmde kalmis. Su an hala bebegim karnimda pazartesi kurtaj olucam.
Tum genetik pihtilasma bebege patoloji testleri yapildi sonuclar hepsi temiz. Her ihtimale karsi bu gebeligimde hibor3500 gunde 2 tane pihtilasma ignesi kullandim sonuc ayni..
Dr larin dedigi bisey yok. Sperm dna hasari diye bisey varmis bu sebep olabilir mi olabilir; bagisiklik diye bisey varmis bu sebep olabilirmi olabilir; her seye cevap olabilir..
Carsamba gunu esim sperm dna hasar testi yaptiracak 1 ayda cikarmis sonuclar.
Romatoloji bolumune gondercem seni bagisiklik testleri icin dedi.
Pgt tup bebek bize care olur mu diyorum pgt de de ayni seyleri yasamazsin diye bisey yok sansin %10 artar dedi. Bunada sicak bakmadi.
4 defa ayni seyi yasamak tesaduf olamaz diyorum ama derdimiz ne derdimize vesilemiz ne bilmiyorum. Benim yasadiklarimi yasayan duyan var mi caremiz ne?
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Tum genetik pihtilasma bebege patoloji testleri yapildi sonuclar hepsi temiz. Her ihtimale karsi bu gebeligimde hibor3500 gunde 2 tane pihtilasma ignesi kullandim sonuc ayni..
Dr larin dedigi bisey yok. Sperm dna hasari diye bisey varmis bu sebep olabilir mi olabilir; bagisiklik diye bisey varmis bu sebep olabilirmi olabilir; her seye cevap olabilir..
Carsamba gunu esim sperm dna hasar testi yaptiracak 1 ayda cikarmis sonuclar.
Romatoloji bolumune gondercem seni bagisiklik testleri icin dedi.
Pgt tup bebek bize care olur mu diyorum pgt de de ayni seyleri yasamazsin diye bisey yok sansin %10 artar dedi. Bunada sicak bakmadi.
4 defa ayni seyi yasamak tesaduf olamaz diyorum ama derdimiz ne derdimize vesilemiz ne bilmiyorum. Benim yasadiklarimi yasayan duyan var mi caremiz ne?
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Son düzenleme: