Merhaba son bikaç aydır takip ediyorum sizleri, herkesin ayrı ayrı hayat hikayesi Rabbim hepimize yardım etsin inş.. Ben 19 yıldır evliyim çeşitli nedenlerden dolayı cocuk yapmayı ertelemek zorunda kaldım aile sorunları vs.. Uzun hikaye son iki yıldır cocuk yapamaya karar verdik ilk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı Cook üzüldüm 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ilk aylar cok korktum yine düşer diye ama devam etti hamileliğim çok mutluydum herşey yolunda giderken 33. Haftada erken doğumla bebeğimi kaybettim 3 gün yaşadı, genetik araştırma yapıldı eşimle benim taşıyıcı olduğumuzu % 25 tekrarlayabileceğini söylediler. Normal yolla gebe kalırsam en geç 16. Haftada erken tanı yöntemiyle hastalığın belirlenebildiğini Yada pgt tüp önerdiler. Tüp bebekle alakalı hiç bir bilgim yokken sizleri takip ederek biraz bilgi edindim. 36 yaşındayım tek yumurtalığım 2 sezeryan geçmişim var, tüp bebek aşamalarından korkuyorum normal denemeye cesaret edemiyorum gebeliği sonlandırma işlemi beni çok korkutuyor. Bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu Canım cok yanıyor.. Haliyle yeniden anne olmak isteği var, şuan için tüp bebek denemek fikri daha ağır basıyor. Istanbul da bülent tıraş hocaya yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim.. Rabbim evlat isteyen herkese bu mübarek geceler hürmetine en hayırlı zamanda nasip etsin inş..