Merhaba arkadaşlar, çok uzun zaman oldu topiğe girmeyeli ve yine kaldığım yerden başladım okumaya.
deepliner
canım ne kadar üzüldüm anlatamam. Her sayfada ilerlerken ne olur Allahım bir sorun çıkmamış olsun diyerek devam ettim. Ama sonuç olarak takdiri ilahi. İnanıyorum ki sizin için en güzel sonuç bu olduğu için bunlar olmuştur. Ve inanıyorum ki çok çok daha güzel bebişlerle dolacak kucağın çok yakında inşallah.
eastnbull
canım hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Canım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bu son negatif denemen olsun. Merkez olarak bi öneride bulunmak istedim. Ben son üç denememi Memorial şişli de yaptırdım. Sondan bir önceki denemem bebekte trizomi 7 olduğu için düşükle sonuçlandı. Son denemede ise pgt (cgh) yapıldı. Ve çok şükür trasnfer edilen embriyo tuttu. Ben genel olarak Memorial'i beğeniyorum ama genetik konusunda ekstra tavsiye ederim. Çünkü bu merkezin başkanı Semra Kahraman yanlış hatırlamıyorsam dünya genetik başkanıydı. Yani bu bana daha fazla güven vermişti. İnşallah sizlere de vesile olur. Rabbim tez zamanda sizlere, bütün isteyenlere de nasip etsin.