Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

afiyet olsun cnm bende kararsızdım ne yapayım diye birden aklıma bunlar geldi bi çorbam kaldı şimdi onu yapacam

Afiyet bal şeker olsun :) Ben bir şey yapmadım üşengeçliğimden. Aparatif bir şeyler atıştırırız artık. Sağol canım. Allah razı olsun. Sen nasılsın? Bir kaç kez gördüm geldiğini ama yazamadan çıktın.

İğnemi yaptım, 1 saat sonra diğerini yapacağım. Onu ilk kez yapacağım için heyecan bastı :) Umarım puregon kadar kolaydır.

evet canım bakıp çıkıyorum çoğu zaman.
çocuklar azı dişlerini çıkartıyo.kaç gündür yorucu günler uykusuz geceler geçiriyorum.birde sütten kestim onları.tır çarpmış gibiyim
bu arada sizede afiyet olsun inci ve zeynepcim.

Ayyy çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Onlar için de sizin için de zordur Ne zaman kestin sütü? Şimdiye kadar emzirebildiysen maşallah gerçekten.

Ayyy çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Onlar için de sizin için de zordur Ne zaman kestin sütü? Şimdiye kadar emzirebildiysen maşallah gerçekten.

1 haftayı geçti canım keseli.1,5 yaşına kadar emzirmiş oldum.aslında 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama son zamanlarda çok sıkıntımız oldu.emmek için saat başı uyanır olmuşlardı.

1 haftayı geçti canım keseli.1,5 yaşına kadar emzirmiş oldum.aslında 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama son zamanlarda çok sıkıntımız oldu.emmek için saat başı uyanır olmuşlardı.

Bence çok iyi emzirmişsin. 2 çocuk kolay değil.

Kızlar cetrotide'ın iğnesini çok zor yaptım, canım çok yandı. Puregon gibi girmedi hemen bir de iğnenin boyu uzun olunca gözüm korktu

iyi akşamlar kızlar nasılsınız... ben iyiyim ama bu aralar yoğunum fazla uğrayamıyorum... izne çıkacam için iş yerinde yoğunum evde hazırlık yapıyorum evde yoğunum... çarşamba günü isatanbulda olacam kısmetse cuma günü içinde hastaneden randevu aldım inşallah adet günüm denk gelir belki erkene de alabiliriz randevuyu benim adet erken gelirse sanki olacakmışım gibi hiddediyorum normalde ayın 11 inde olmam gerekiyordu... hayırlısı artık....

inci tanesini sen nasılsın cetrotıde'in iğnesi biraz büyük canım biraz da yakıyor bende morluk yapmıştı ama napacaksın mecburen katlanacaz canım... ben başlamaya senin yumurtalar toplanmış olur...

Canım sen nereden geliyorsun? Tedavin hayırlı olsun ve şimdiden hoşgeldin diyeyim :) Hangi doktora randevu aldın?

Son düzenleme:
Kızlar cetrotide'ın iğnesini çok zor yaptım, canım çok yandı. Puregon gibi girmedi hemen bir de iğnenin boyu uzun olunca gözüm korktu
Canim evet cetrotide yakar, daha once de yazmistim sanirim. Hatta benim gobegimi ates gibi yakiyordu. Ama alisiyor bunye ona da . Igneye takma kafayi, ucu girdikten sonra dert yok, hepsi bir.

Hayirlisi olsun canim, ne guzel herkes birer birer tedaviye basliyor, cok seviniyor ve heyecanlaniyorum.

Hayırlı olsun tedavin. Benim de yarın gelier adetim umarım...

Hayirlisi olsun canim, ne guzel herkes birer birer tedaviye basliyor, cok seviniyor ve heyecanlaniyorum.

İnşallah bir ay çabucak geçecek sen de başlayacaksın canım...

teşekkür ederim canım inşallah kısa zamanda sende tekrardan başlayacaksın bu heyecanı yeniden yaşayacaksın....

Hayırlı olsun tedavin. Benim de yarın gelier adetim umarım....

sağol canım hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah...

merhaba canım,bence misafirlerini ertele...rahat edemezsin.eşin sana zaten destek oluyordur eminim,başkasına gerek yok.nasılsa gelirler yani illa o gün mü gelmeleri lazım...araba kullanman teknik açıdan bi zararı yok ama stres yapabilirsin pinpirikliyim dedin çünkü,ne bileyim kasisten sert geçersin sonra bişi oldumu falan diye!yada trafiğin stresi...kayınvalidenlerde trafikte stres kaynağı ikisinden de uzak dur bence...çünkü bu tedavide yapılmaması gereken tek önemli şey stres...

merhaba canım naber? spermlere polar body yapılsa bile sadece spermde hastalık var mı diye yapılır,işlem görmüş sperm döllendirme işlemi için kullanılmaz...
mesela spermlere fısh yöntemiyle bakılıyor genetiğine bakılmak için ama sadece haslığı belirlemek için.o spermler boyandığı için tekrar kullanılmıyor.hastalık spermde de var yok yada şu oranda var demek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…