- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #4.861
Rica ederim tatlım. Yumurtaların durumuna göre değişebilirmiş. Ne kadar hızlı büyürse o kadar erken toplanıyor herhalde. İş nedeniyle mi ters
Kızlar sohbetinize doyum olmaz ama benim çıkmam lazım. Mutfağı toparlayıp yatayım. Yarın yine erkenden yollara düşeceğiz. Kendinize çok iyi bakın. İyi geceler.
Canım üniversitede yüksek lisans sınavları var... sINAV JÜRİSİNDE.
Eeee ne olacak peki :26:
Program yoğunmuş :) Bak o yöntemi deneyebilirsin nasılsa tedavi süresince yasak olacak :) Kafaya taktığın için de gecikmiş olabilir, bende öyle oldu. Beni artık her gün çağırıyorlar. Yarın da gideceğim. Kan vermekten fenalık geldi :) O yumurtaların hepsi büyümemiştir bence. İlk kez duyuyorum o kadar sayı.
Bakalım gece bir gelsin:))42 çok geldi bana da. Bir de düşün 42 si de dölleniyormuş:))
Yok artık
chnbcim bu arada benim toplama günü aşağı yukarı belli oldu. Eğer o gün olursa adetin 10.günü toplanmış olacak. Nur Hanım yumurtalar ne kadar hızlı büyürse işlem o kadar erken olur dedi.
Kaç yumurta varmış dedi mi? Hangi gün oluyor yani?
Sayı söylemedi ama 3-4 tanesi güzel dedi. Çarşambaya geliyor, bakalım yarın ne diyecek...
cnmm nasılsın doktora gitmişsin çok güzel önemli olan sayısı değil cnm kaliteli olması
Evet öyleymiş :) Sağol canım. Sen nasılsın?
iyiyim cnm bi yandan yemek yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum
Kolay gelsin. Ne var menüde? :)
sağol cnm etli kuru fasulye pilav yoğurt çorbası kadınbudu köfte salata
Süper :) Şimdiden afiyet olsun
sağol cnm etli kuru fasulye pilav yoğurt çorbası kadınbudu köfte salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?