Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sabah oğlanın programına gittik. Geldikten beri temizlik yapıyorum. Akşama da İbrahim Sadri'nin programı var otelde oraya gideceğiz. Ne yoğun gün...

Sizler nasılsınız?

Bu arada hala adet olmadım. İlaç bitince 2-3 gün sonra diyor. Akşama 3 gün doluyor belirti var. Akşama malum yöntemi mi denesem İnci?

Bu arada ocakta tüp bebek yaptıracaklarda bir arkadaşı bugünn 42 yumurta toplandı yazmış. Nasıl oldu o kadar olur mu çok...

Bir de pgt yaptırıp tutanlarda düşük ihtimali normal gebeliğe ve normal tüp bebeğe göre düşük olur di mi?

Program yoğunmuş :) Bak o yöntemi deneyebilirsin nasılsa tedavi süresince yasak olacak :) Kafaya taktığın için de gecikmiş olabilir, bende öyle oldu. Beni artık her gün çağırıyorlar. Yarın da gideceğim. Kan vermekten fenalık geldi :) O yumurtaların hepsi büyümemiştir bence. İlk kez duyuyorum o kadar sayı.

Bakalım gece bir gelsin:)) 42 çok geldi bana da. Bir de düşün 42 si de dölleniyormuş:))

Bakalım gece bir gelsin:)) 42 çok geldi bana da. Bir de düşün 42 si de dölleniyormuş:))

Yok artık
chnbcim bu arada benim toplama günü aşağı yukarı belli oldu. Eğer o gün olursa adetin 10.günü toplanmış olacak. Nur Hanım yumurtalar ne kadar hızlı büyürse işlem o kadar erken olur dedi.

Son düzenleme:

Kaç yumurta varmış dedi mi? Hangi gün oluyor yani?

sağol cnm etli kuru fasulye pilav yoğurt çorbası kadınbudu köfte salata

merhabalar kızlarrr....
benim menümde aynı ne tesadüf :))))
bende de kuru fasülye,yoğurt çorbası,pilav ve kıymalı börek var.sala konusunda kararsızım.üşenmezsem yapcam
inci dualarımdasın canım.hepiniz için dua ediyorum.gelişmeleri yaz mutlaka.yazmasamda çoğu zaman takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…