Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağ canım. Ama yumurtaya bakılınca o yumurta kullanılıyor. Sperm kullanılmıyor o zaman... Sen nasılsın?

Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye başladım. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..

Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye başladım. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..
günaydın herkese hayırlı sabahlar....
canım tedavin hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun,hayırlı sağlıklı çocukların olsun inşallah.
doğum günün de kutlu olsun.
iyiki doğdun iyiki varsın iyiiki bizim arkadaşımızsın.
Allahım hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşaallah tüm sevdiklerinle birlikte...

canım ben kayseriden geliyorum... semra hanımdan randevu aldım... bu hafta cuma başlayacağız inşallah ama belki daha erkende olabilir tam belli değil...

Hadi hayırlısı olsun canım.

Merhaba angelcım. Maalesef erteleme olamayacak çünkü çok önceden belliydi gelecekleri. Herşey yolunda giderse onlar gelmeden 4 gün önce transfer yapılacak. Onlar gelince eşim izin alacak. 1 hafta evden çıkmayı düşünmüyorum zaten. Test gününe kadar araba kullanmayayım o zaman ben. Sağol tavsiyelerin için :)

Tatlım doğum günün kutlu olsun. Hayırlı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin Rabbim inşaallah... İyi ki varsın iyi ki sen tanımışız :) Önümüzdeki doğum gününde yavrun kucağında olur inşaallah... Yarın mı gideceksin doktora?

Son düzenleme:
Kızlar sabah hastaneye gittim. Doktorum 3 tane yumurtamın iyi olduğunu diğerlerinin küçük olduğunu söyledi. Sayının az olmasına bakma önemli olan kalite dedi. 3 bana çok az geldi İnşaallah üçü de olgunlaşır. Dua edin benim için. Yarın yine gideceğim. Büyük ihtimalle çarşamba toplanacak.

chnb canım bu arada şu 40 yumurta meselesini Nur Hanım da söyledi. Bazı kişilerden o kadar toplanabiliyormuş ama bunlardan hiç kaliteli çıkmadığı da oluyor dedi. 1 tane yumurtası olup hamile kalan 40 tane yumurtası olup hamile kalamayan hastalar var dedi.

Çoook teşekkür ederim canım benim. İnşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. şÜKÜRLER OLSUN BİR EVLADIM YANIMDA, kardeş için hem de yeniden bu duyguyu yaşamak istiyorum. Rabbim herkese istediği kadar nasip eder inşallah...

Sağolasın canım benim. Allah hepimize uzun ömürler versin...

Nasip işi gerçekten.İşte pgt yüzünden biz takılıyoruz sayıya.Ama nasip gerçekten.Olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak. Ama yine de düşünmeden edemiyoruz. Aklıma pgt 06 geliyor onun da yoktu tek transfer ve bölünüp ikizler. Allah yeterki ol desin....

Bu arada ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum. İyiki tanıdım sizleri...

Açıkçası bu topikte yazışacağım da aklıma hiçgelmezdi. İlk bebeğin düşeceği anlaşılınca dr m pgt den bahsetti. Baktım burayı buldum. Yazdım sorunu . Bbek düştü sonuç 46 xx geldi bana aitmiş meğer sonraları öğrendim. Sonra uğramadım epey. Gerçekler anlaşılınca aylar sonra yazmaya başladım. Ve eskiden burası pek aktfdeğildi yakın dönemde tedavisi olan çok olunca şenlendi. Güzel dostluklar kuruldu. En çok da Hituciye hayranım. Benim sorunum bitti değip bizi hiç yalnız bırakmadı...

Ben de senin gibiydim. Uzun bir süre önce yazmıştım buraya bilgi almak amaçlı hatta hituci'yle msn de konuşmuştuk bana fazlasıyla bilgi vermişti. Sonra bir ara koptum iş güç derken yazamadım bir de çocuk işini erteleyince uzaklaştım biraz. Sonra geldim yine, topik bayağı hareketliydi. Evet hituci gerçekten mükemmel biri. Dediğin gibi bizi hiç yalnız bırakmadı, tecrübeleriyle bizi aydınlattı. 2 minik çocukla ne kadar zor olsa da burayı ihmal etmedi. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum sana hituci canım benim Hepinizi çok seviyorum

Amin canım amin...
Evet benim de aklıma o geliyor. Nasibimizde varsa olacak yoksa olmayacak. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

Kızlar ya uzaklık ne zor. Eşim uçak biletini aldı az önce. Tatile yaklaştık ya bilet kalmazsa diye. Okul işini ayarladı.17 ocaka sabha aldı. O gün benim 10. gün sabah oluyor. İnşallah daha erken gelişmezler...

Bir de eşin kaç gün en fazla perhizi şart?

İnci senin kaçıncı gün oluyor toplanma gününde?

Canım bence geç kalmazsınız. Çarşamba toplanırsa adetimin 10.günü oluyor ki ben bu kadar erken beklemiyordum. Perhiz işi yine aynı, 3-4 gün ama unutma tedavide ilişki yasak.

Son düzenleme:
CHNBCIM canim bana yazdigin mesaji tek gorup alintilayamadim ama anngelin yazdigi cevaptan gordum bana yazdigin mesaji. Ben onu gormemisim.
Cumhur bey alternatiflerle ilgili bir sey demedi. Sans isi diyor. Bunun dogrusu , ilkinde cikar cikmaz diye bir sey yok diyor. Hatta ben dedim semra hanim bana ilkinde cikmayabilir iki uc denemen gerekebilir demisti , unu soylemesinin sebebi deneme arttikca sansin artmasi mi diye sordum. Hayir dedi. Hastalar umutlanmasin diye dedi. Ilkinde de bes tanesinden besi duzgun cikabilir yirmi tane de hic duzgun de bulamayabiliriz dedi. Sans yani.

Bu arada sperme polar body yapilamiyor tatlim .

Son düzenleme:
Incicim gercekten dogru. Biraz once chnbye de yazdim mesaj. Gercekten nasipte varsa olacak. Cok sayi olup hepsi bos cikabilir veya bir tane dollenir ve senin altin yumurtan odur. O yuzden sayiya takilma. Az kamis ya.. Ne cabuk geciyor zaman. Insan tedaviyi kendi oluyorken daha zor geciyor da baska biri tedavi olurken hemen geciyormus gibi geliyor...
CHNBCIM MUTLU SAGLIKLI GONLUNCE BIR YIL GECIRMENI DILIYORUM. INSALLAH CANIM HAYIRLA VE SAGLIKLA VER KARDESINI EVLADINA.

Bu arada kendimi altin yumurtlayacak olan tavuk olarak nitelendirmeye karar verdim. O bir yumurta altin olacak insallah , duzgun olacak ve ben altin yumurtlayan tavuk olacagim

Canim ben senin programini anlayamadim, o yuzden yorum yazamiyorum.

Altın yumurta tabirine bayıldım Ya ben daha farkına varamıyorum biliyor musun. Sanki bir başkası tedavi oluyor, sanki başkasının bebeği olacak... Hayal gibi geliyor...

Bu arada kendimi altin yumurtlayacak olan tavuk olarak nitelendirmeye karar verdim. O bir yumurta altin olacak insallah , duzgun olacak ve ben altin yumurtlayan tavuk olacagim

Süpersin Altın yumurtayı tuttum :) Hepimizin altın yumurtaları bol olsun inşaallah :)

Altin yumurtayi bulacagiz ve 12 den vuracagiz insallah

Canım bence geç kalmazsınız. Çarşamba toplanırsa adetimin 10.günü oluyor ki ben bu kadar erken beklemiyordum. Perhiz işi yine aynı, 3-4 gün ama unutma tedavide ilişki yasak.

Tamam canım. İnşallah kalmam dr mle mesajlaştık belli olmaz diyor. Ama ayarlamaya çalışırız dedi..

İnşallah bu sefer her şey yolunda gider...

Sağ canım benim.

Bayıldım altın yumurtaya. Yeni slogan: Bol bol altın yumurta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…