- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.221
iyi akşamlar kızlar çok şükür başladım bugün tedaviye saat 17.00'de ilk iğnemi yapacam... önce betül hanım muayene etti sonra da semra hanım... eşimde üroloji doktoruna muayene oldu...bi kaç saat sonra arayıp ilaç dozumu verdiler... benden havadisler bu kadar sizler ne yaptınız?
Çok sevindim :) Tedavi boyunca buradasınız değil mi?
Benim embriyolar gelişmeye devam ediyormuş canım. Biri 4 biri 5 hücreli olmuş. Yarın 11'de arayacağım tekrar. Bakalım nasıllar...
Nerelerdesin?
Ben de burada arkadaşlardan öğreniyorum canım :) Şu an çok şükür yolunda görünüyor. İnşaallah böyle devam eder.
Hayırlısı olsun canım benim... Ne heyecan vardır şimdi.
Maşallah kırkbir kere maşallah...
Canım yeni geldim. 5.iğnemi oldum. Yarın vajinal bakacak. Cinsel perhizi sordum. Ben Cem Beye sorayım dedi. Salı sabahına yumurtam toplanacaksa en geç eşimin yarın sabaha bu işi halletmesi lazım. 3-5 günse süre...
Ben de buradan çok şey öğrendm. Hatta dr me de diyorum kızlar şöyle diyor, böyle diyor diye...
Kızlar misafir gelecek. Öptüm sizleri. Gidince gelirim:))
Yok canım anlayışlı bir dr. Arkadaş gibi olduk biz... Ne okuduysam söylüyorum, ne izlediysem soruyorum... Kızmaz merak etme. 3-5 gün dediler size değil mi cinsel perhiz için?Salı günü toplanırsa senin de benim gibi 9.günde toplanacak :) Doktorun bizi topa tutmasın
Yok canım anlayışlı bir dr. Arkadaş gibi olduk biz... Ne okuduysam söylüyorum, ne izlediysem soruyorum... Kızmaz merak etme. 3-5 gün dediler size değil mi cinsel perhiz için?
Şimdi gördüm :) Yok canım transfer daha belli değil, yarın 11'de arayıp son durumu öğreneceğim. Çok heyecanlıyım çok.
Kızlar bir şey soracağım. Transfer zamanını 1 gün önceden haber verirler değil mi? Yani sabah arayıp öğlen şu saatte transfere gelin demezler değil mi?
canım tedavi boyunca burdayım inşallah kayınvalidemlerde kalıyoruz... ah sendeki heyecan banada geçse ben çok hissisizim alıştım heralde tedavi ola ola normal bişeymiş gibi geliyor:)) canım daha önceki tedavilerimde transfer yapılacağı gün sabah arayıp öğlene doğru çağırıyorlardı sen hazırlıklı ol az çok belli olur önceden transfer günün...
Hayırlısı olsun canım benim... Ne heyecan vardır şimdi.
sağol canım senin tedavi nasıl gidiyor, yumurtaların büyüyormu kaçıncı günün bugün?bana bir hap daha verdiler yumurtaların hızlı büyümesi için ilk defa kullanıyorum sizlere verdilermi acaba?
Kayınvaliden bakar sana :) Sanırım ilk olduğu için böyle. İnşaallah bebeğim gelir. Bugün bana yarın 11'de arayın dediler. Daha pgt'ye gidecekler. Aynı gün içinde pgt işlemi bitip transfer yapılır mı ki :26:
evet önceki tedavimlerimde bende öyleydim ama bu sefer çok rahatım sanki hiç tedavide değilim gibi...transferini aynı gün yapabilirler canım hazırlıklı ol sen sonradan telaş yapmazsın en azından....
Sağol canım. Ben biraz işe girişeyim o zaman :) Evi iyice boşladım bu aralar. Derleyip toparlayayım. Çok öpüyorum seni. Bol bol yumoşların olsun inşaallah :)
İyi bari :) 3-4 demişti. Pazar günü gittiğimizde dün akşam olmadıysa bu akşam mutlaka olsun dedi. Çarşamba da toplama oldu.
sağol canım senin tedavi nasıl gidiyor, yumurtaların büyüyormu kaçıncı günün bugün?bana bir hap daha verdiler yumurtaların hızlı büyümesi için ilk defa kullanıyorum sizlere verdilermi acaba?
evet önceki tedavimlerimde bende öyleydim ama bu sefer çok rahatım sanki hiç tedavide değilim gibi...transferini aynı gün yapabilirler canım hazırlıklı ol sen sonradan telaş yapmazsın en azından....
inci canımtransferi sormuşsun.
yarın pgt ye gider.pazar günü sonu. belli olur.pazrda transfer edebilirler.pazarteside...
chnb görünmüyorsun nerelerdesin bakim:)
canım bizde ilk iğneden itibaren başladı yasak.neredeyse 1 sene kankiydik eşimle.yani doğuma kadariğne sırasında enfeksiyon riski var yasak :)))
iğneler bitince yumurtalar gelişmiş oluyor , çatlatma iğnesi vuruluyor tek doz, o esnadan sonra da yasak zira yumurtaları eşinin spermi dölleyebilir ve kaltesiz spermle döllenmiş yumurtalar boşa gidebilir, durumu kontrol altına almak istiyorlar bu sebeple gene yasak :))
aynı esnada eşinin en az 3 gün cinsel perhiz yapmasını istiyorlar ki sperm biriksin ve hareketliliği artsın diye gene yasak :)))
yumurtalarını veriyorsuz OPU işlemi sırasında , sonrasında eşinden alınan spermi kullanıp 3 gün içinde sana transfer ediyorlar, bak o aradaki 3 gün serbest :)))
sonra transfer ediyorlar, test gününe kadar geçen 12 gün rahimde kasılma olmasın, tutunma engellenir diye , belki de hafif kanamaya yol açar diye gene yasak :)))
sonrasında eğer test pozitif ise, herhangi bir başka tıbbi risk yoksa serbest :))) malesef cnikom bu dönem böööle bööle geçti hepimizde...inşallah biran evvel yasakların kalktığı bir sonuç alırsın :))
hahahah süper olmuş, bir çıktı aldım eşime göstereceğim. :))))
başına gelecekleri önceden öğrenmesinde faydda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?