- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.201
Kizlar merhaba,
Ben gece baykusu olarak yine cok gec geldim haliyle burada degilsiniz hicbiriniz, iyi uykular:)))
CHNBCIM bahsettigin ilaci kullanmadim ama baskilayici oldugunu dusunuyorum. Bu arada mikri tup bebekten sonraki sistem , dedigin gibi spermi yumurtaya enjekte ediyorlar yani birakmiyorlar kendi halinde gitsin diye. Ben ne icin sormustum bunu onu hatirlayamadim amaSen mikro enjeksiyonda bor sey yapilmiyor demistin , ben de ona istinaden demistim ama konuyu unuttum.
INCICIM yarin belli olur daha detayli insallah. Bir embryo dondurulmuyor demissin. Bunu ilk defa duydum. Emin misin bu bilgiden?
GELINCIK canim hayirli ugurlu olsun. Basliyorsun sen de Allahin izniyle insallah.
selam kızlar,
bu sefer kimse yazmamıs ?? nerelerdesiniz?
merhaba canım...ben bir ara geldim inciyi merak ettim ama yazmamış.
kimsede olmayınca sessizce geri gittim.:)
Kızlar gece berbat bir rüya gördüm. Eşim gittikten sonra yattım, rüya devam etti üstüne başka daha kötü bir şey de eklendi. Uykuyla uyanıklık arasında gidip geliyorum ama kalkamıyorum. Dün akşam bir tanıdığımızın vefat haberini aldım, o mu tetikledi acaba rüyalarımı? Hala etkisinden çıkamıyorumKomşumuzun bebek mevlüdü var, oraya gideceğim. Rüyalardan sonra içim daraldı. Allah'ım hayra çıkarsın...
rüyan için hayırdır inşallah canım.
embriyolardan haber yokmu?
İnciciğim ;
Döllenmenin gerçekleşmesine çoook sevindim canım :) Boşu boşuna üzmüşsün kendini. Stres olmuşsun. Üzme kendini. Herşey güzel olacak inşallah..
Kızlar bu arada ben de sonucumu Cumhur Bey'e gönderdim. COL1A1 testini eksik yapmışlar dediBazı ekzonlar taranmamış. O kadar üzüldüm kii... Günlerce bekleyip olumsuz sonuç alıp ; eksik tarandığını öğrendim. Şimdi yeniden o ekzonlar da taranacak... Üstelik bu testi yapan oldukça bilinen , iyi bir laboratuvar. Neyse sonuç olarak ; Cumhur Bey ben yurtdışı ile yazışarak size bilgi vereyim dedi. Artık paradan da geçtim. Memorial aracılığıyla testleri yaptıracağım. Gelişmeleri yazarım.
Aradım bugün. Biri 4 biri 5 hücreliymiş. Dünden beri gelişme varmış. Yarın 11'de arayın dediler :) Hitucicim kaç hücreli olması gerekiyor embriyoların?
Teşekkür ederim İnciciğim.. Ben de senin yumoşlara çook sevindimGüzel güzel sağlıklı sağlıklı büyüyüp annelerine kavuşsunlar.. Duacınım canım... Benim test konusunda aksilik oldu ama işin kötüsü devlet hastanesinde doktor bu eksikliği bile farketmedi Ya insan testi okuyup da bunu görmez mi... Cumhur Bey'e göndermesem haberim olmayacak. Bir kere daha anladım ki ; Devlet Hastanelerinin hali içler acısı !!! Parası olmayan insanlara Allah yardım etsin. Bu ülkede parasız olmak çoook zor. Şimdi laboratuvarı aradım. Testi eksik yapmışsınız dedim. Doktorları inceleyip beni arayacak. Böyle yanlış işler de nedense hep beni bulur Tek seferde çözülen bir işim hiç olmadı... Neyse Allah beterinden korusun. Bir de eksik test ile çocuğum hasta doğsaydı !!! İşte o zaman yıkardım oraları başlarına..
canim 2. gun 4 hucreli olmasi normaldir.
yani bence hersey yolunda gorunuyor
4 hücre normaldir canım.
1.gün 2 hücre
2.gün 4 hücre
3.gün 8 hücre canım.
4-5-6 blastokist oluyo.
hadi güzel güzel haberlere devam inşallah.
gelincik
iyi akşamlar kızlar çok şükür başladım bugün tedaviye saat 17.00'de ilk iğnemi yapacam... önce betül hanım muayene etti sonra da semra hanım... eşimde üroloji doktoruna muayene oldu...bi kaç saat sonra arayıp ilaç dozumu verdiler... benden havadisler bu kadar sizler ne yaptınız?
canım benim geldim havadisleri yazdım sen ne yaptın yarın transfer için gidiyormusun geçmişi okuyamadım daha...
İnciciğim tıbbi terimleri pek fazla anlamıyorum ama sonuç nasıl ? Herşey yolunda dimi ? Cahilliğimi bağışla.Ben birçok şeyi burada sizden öğreniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?