Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım burada okumuştum, birçok kişi tek embriyonun dondurulmadığını yazmış. Merkezden merkeze değişir mi bilmem ama öyle bir şey varsa istemem imha edilmesini.

selam kızlar,

bu sefer kimse yazmamıs ?? nerelerdesiniz?

Uyumuşum :26:

merhaba canım...ben bir ara geldim inciyi merak ettim ama yazmamış.
kimsede olmayınca sessizce geri gittim.:)

Geldim

Kızlar gece berbat bir rüya gördüm. Eşim gittikten sonra yattım, rüya devam etti üstüne başka daha kötü bir şey de eklendi. Uykuyla uyanıklık arasında gidip geliyorum ama kalkamıyorum. Dün akşam bir tanıdığımızın vefat haberini aldım, o mu tetikledi acaba rüyalarımı? Hala etkisinden çıkamıyorum Komşumuzun bebek mevlüdü var, oraya gideceğim. Rüyalardan sonra içim daraldı. Allah'ım hayra çıkarsın...

rüyan için hayırdır inşallah canım.
embriyolardan haber yokmu?

İnciciğim ;

Döllenmenin gerçekleşmesine çoook sevindim canım :) Boşu boşuna üzmüşsün kendini. Stres olmuşsun. Üzme kendini. Herşey güzel olacak inşallah..

Kızlar bu arada ben de sonucumu Cumhur Bey'e gönderdim. COL1A1 testini eksik yapmışlar dedi Bazı ekzonlar taranmamış. O kadar üzüldüm kii... Günlerce bekleyip olumsuz sonuç alıp ; eksik tarandığını öğrendim. Şimdi yeniden o ekzonlar da taranacak... Üstelik bu testi yapan oldukça bilinen , iyi bir laboratuvar. Neyse sonuç olarak ; Cumhur Bey ben yurtdışı ile yazışarak size bilgi vereyim dedi. Artık paradan da geçtim. Memorial aracılığıyla testleri yaptıracağım. Gelişmeleri yazarım.

Büyük aksilik olmuş ama her işte vardır bir hayır. Cumhur Bey'le konuşmana sevindim. İnşaallah en kısa zamanda olumlu haberler alırsın canım benim.

Teşekkür ederim İnciciğim.. Ben de senin yumoşlara çook sevindim Güzel güzel sağlıklı sağlıklı büyüyüp annelerine kavuşsunlar.. Duacınım canım... Benim test konusunda aksilik oldu ama işin kötüsü devlet hastanesinde doktor bu eksikliği bile farketmedi Ya insan testi okuyup da bunu görmez mi... Cumhur Bey'e göndermesem haberim olmayacak. Bir kere daha anladım ki ; Devlet Hastanelerinin hali içler acısı !!! Parası olmayan insanlara Allah yardım etsin. Bu ülkede parasız olmak çoook zor. Şimdi laboratuvarı aradım. Testi eksik yapmışsınız dedim. Doktorları inceleyip beni arayacak. Böyle yanlış işler de nedense hep beni bulur Tek seferde çözülen bir işim hiç olmadı... Neyse Allah beterinden korusun. Bir de eksik test ile çocuğum hasta doğsaydı !!! İşte o zaman yıkardım oraları başlarına..

Allah razı olsun canım benim. Gerçekten devlet hastaneleri içler acısı. Ama ne yapacağız mecburen gidiliyor. Bizler yine çok şükür dişimizden tırnağımızdan arttırıp özel hastanelere gidebiliyoruz ama bu ülkede yaşayanların yarısından fazlası maalesef gidemiyor. Allah onların da bizim de yardımcımız olsun. Allah korusun dediğin gibi bir de mutasyon saptandı yazsaydı da ona göre işlem yapılsaydı. Verilmiş sadakan varmış. İyi ki gitmişsin Cumhur Bey'e. Kendisi gerçekten mükemmel bir doktor, güzelce dinleyip çözüme odaklanıyor. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)

canim 2. gun 4 hucreli olmasi normaldir.
yani bence hersey yolunda gorunuyor

Ben bu hücre meselelerini pek bilmiyorum lavequecim ya. Sizin bilgilerinizden yararlanıyorum sağolun :) Bugün telefonda soracaktım ama utandım :)

4 hücre normaldir canım.
1.gün 2 hücre
2.gün 4 hücre
3.gün 8 hücre canım.
4-5-6 blastokist oluyo.

hadi güzel güzel haberlere devam inşallah.

4 hücre normaldir canım.
1.gün 2 hücre
2.gün 4 hücre
3.gün 8 hücre canım.
4-5-6 blastokist oluyo.

hadi güzel güzel haberlere devam inşallah.

Sağol canım. İnşaallah :) Blastokist nedir? Hiçbir şey bilmiyorum :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar çok şükür başladım bugün tedaviye saat 17.00'de ilk iğnemi yapacam... önce betül hanım muayene etti sonra da semra hanım... eşimde üroloji doktoruna muayene oldu...bi kaç saat sonra arayıp ilaç dozumu verdiler... benden havadisler bu kadar sizler ne yaptınız?

Çok sevindim :) Tedavi boyunca buradasınız değil mi?
Benim embriyolar gelişmeye devam ediyormuş canım. Biri 4 biri 5 hücreli olmuş. Yarın 11'de arayacağım tekrar. Bakalım nasıllar...

canım benim geldim havadisleri yazdım sen ne yaptın yarın transfer için gidiyormusun geçmişi okuyamadım daha...

Şimdi gördüm :) Yok canım transfer daha belli değil, yarın 11'de arayıp son durumu öğreneceğim. Çok heyecanlıyım çok.

Kızlar bir şey soracağım. Transfer zamanını 1 gün önceden haber verirler değil mi? Yani sabah arayıp öğlen şu saatte transfere gelin demezler değil mi?

İnciciğim tıbbi terimleri pek fazla anlamıyorum ama sonuç nasıl ? Herşey yolunda dimi ? Cahilliğimi bağışla. Ben birçok şeyi burada sizden öğreniyorum.

İnciciğim tıbbi terimleri pek fazla anlamıyorum ama sonuç nasıl ? Herşey yolunda dimi ? Cahilliğimi bağışla. Ben birçok şeyi burada sizden öğreniyorum.

Ben de burada arkadaşlardan öğreniyorum canım :) Şu an çok şükür yolunda görünüyor. İnşaallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…