- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.181
Allah'ıma şükürler olsun döllenme olmuş. Kızlar elim ayağım titriyor resmen. Hastaneden aradılar ve bölündüğünü söylediler, bundan sonra takipte olacaklarmış.
bende hiçbişey hatırlamıyorum:)cok ılgınc kızlar.
ben anestezide hıc bır sey duymuyorum , benımkı dırekt kopuk anlar.
bır uyuyorum bır de uyandıgımı goruyorum .bana fazla mı ilac verdıler acaba?
bilmezmeyim tahmin edebiliyorum neyseki güzel haberi almışın için rahatlamış... Rabbim bundan sonrası içinde yardımcın olsun...bizde dün geldik canım. yarın sabah 8:30 da hastanede olacaz inşallah bi sorun çıkmazsa başlıyorum tedaviye...
hadi gözümüz aydın canım.gelişmelerin iyi olmasına sevindim.
çok erken başlıyorsun üzülmeye.embriyonun durumu sabahtan akşama değişir.hatta saatte bile değişiklik gösterir.
dualarımız seninle öptüm
ıncıcım canım cok sevındım .
Bak ne kadar erken uzmussun kendını .bosu bosuna aktı gozyasların :18:
Pgt yapışacak degıl mı senın embryolara?
Allah'ıma şükürler olsun döllenme olmuş. Kızlar elim ayağım titriyor resmen. Hastaneden aradılar ve bölündüğünü söylediler, bundan sonra takipte olacaklarmış.
bilmezmeyim tahmin edebiliyorum neyseki güzel haberi almışın için rahatlamış... Rabbim bundan sonrası içinde yardımcın olsun...bizde dün geldik canım. yarın sabah 8:30 da hastanede olacaz inşallah bi sorun çıkmazsa başlıyorum tedaviye...
Allah razı olsun bitanem. Benim çok kötü bir huyum var. Konu ne olursa olsun o konuyla ilgili olumsuz bir şey duyduğum ya da yaşadığım an kendimi kaybediyorum.
Canım telefonla da dedim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin...
Hayırlı olsun tadavin canım...
Al benden de o kadar...
Benim de e2 141 çıkmış.İyi dedi. Ben anlamıyorum ya bunlardan. 5 tane gelişmiş görünüyor. Birkaç tane daha çıkar dedi. Bu arada 3 kutu daha puregon daha yazdı. Sonra da orgarutlan da al dedi... Sevindim...
Vallahi sesinden o güzel enerjiyi o kadar iyi aldım ki... Bir kez daha dedim iyi ki buraya gelmiş ve sizleri tanımışım
Ben bu değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum5 tane çok güzel. Orgarutlan ne :26:
Canım ben de çok seviyorum burayı. Aynı derdi paylaşınca insan daha bir sarılıyor birbirine... İnşallah güzel olur her şey canım. İnşallah embriyolarının ikisi de sağlıklı çıkar. Bu arada senin yaşın genç diye tek embriyo mu koyacaklar 2 side sağlam çıkarsa?
Orgarutran baskılayıcı belli bir büyümeye gelince baskılamak için herhalde Leaveque cevaplar bize:))
Bu arada 17 ocaktan önce olmaz diye tahmin ediyorum dedi. Yani yetişiriz inşallah...
Leaveciğim mikro enjeksiyon tüp bebekten önce genelde yapıyorlar o sanırım. Sanırım spermi yumurtaya şırınga ediyorlar...:44:
İnşaallah canım inşaallah. Bilmiyorum ki :26: Tek embriyo dondurulmuyor, ikisi de istediğimiz gibi çıkarsa konuşup ikisini de isteyeceğim. İmha edilmesini istemiyorum kesinlikle. He tamam. Ben de cetrotide kullanmıştım baskılamak için. Puregonla birlikte kullanıyorsun çatlatmadan önce. Ben iki gün kullanmıştım.
Canım 5 tane varmış içinde 220 tl...
3+3 puregon+orgarutran: 500+500+220: 1220 tl ilaca gitti...
Bundan sonra sadece çatlatmaya verirsin, başka da ilaç yok zaten. opu'dan sonra aldığım ilaçlar 105 lira tuttu.
İyi öyleyse canım. Her şey güzel olsun inşallah... Yarın akşama misafir var hazırlık yapıyorum ben de...
Selam kizlar
Incicim canim Rabbim yardimcin olsun ins benimde oyle olmustu opudan sonra2. gun aldik guzel dolleniyor demislerdi icini ferah tut canim ahhhh bilmezmiyim gel gitleri benim bir altin yumurtam coook yakisikli bir erkek oldu R abbim ins sizlerede versin yakisikli guzel cimcimeler takip ediyorum ama yazmaya firsatim olmuyor coook yogunum bu aralar dr gidip geliyorum.
Ve moralim sifir hormonlarim tavan yapmis inanin buyuk soook yasadim illa bebek diye degilde saglikta söz konusu baya bir yiprandim bu aralar gogsumden suphelendiler sukur temiz cikti ama surekli gözetim altinda olucam fsh hormonum 7.2 48 olmus daha doktorumla gorusemedim neden bu kadar yuksek cikti anlamis degilim yani bu demeek menepoz yasim daha okadar ileride degil kemik erimesi olabiliyor saskin ve uzgunum ne yapalim Rabbim saglik versin ins
Sinavdayiz inanin Rabbim herkese sabir versin sagliktan ötesi yoookkkkkkk
Gelincikten haber varmi?Canim kardeslerim inanin hep duamdASINIZ RABBIM BIZLERI SEVINDIRDI INS SIZLERIDE SEVINDIRSIN
Yuce rabbim dualarimizi kabul amellerimizi makbul eylesin selam ve duayla Allaha emanet olunuz.
Incim senin icin özel dua okuyacam ins sizlerde bizlere dua edin sevgiler
selam kızlar,
bu sefer kimse yazmamıs ?? nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?