Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah'ıma şükürler olsun döllenme olmuş. Kızlar elim ayağım titriyor resmen. Hastaneden aradılar ve bölündüğünü söylediler, bundan sonra takipte olacaklarmış.

hadi gözümüz aydın canım.gelişmelerin iyi olmasına sevindim.
çok erken başlıyorsun üzülmeye.embriyonun durumu sabahtan akşama değişir.hatta saatte bile değişiklik gösterir.
dualarımız seninle öptüm

Allah razı olsun canım. Senin tedavin de hayırlı olsun. İnşaallah senden de güzel haberler gelir. Habersiz bırakma bizleri. Allah yar ve yardımcın olsun...

ıncıcım canım cok sevındım .
Bak ne kadar erken uzmussun kendını .bosu bosuna aktı gozyasların :18:
Pgt yapışacak degıl mı senın embryolara?

Allah razı olsun bitanem. Benim çok kötü bir huyum var. Konu ne olursa olsun o konuyla ilgili olumsuz bir şey duyduğum ya da yaşadığım an kendimi kaybediyorum.

ıncıcım canım cok sevındım .
Bak ne kadar erken uzmussun kendını .bosu bosuna aktı gozyasların :18:
Pgt yapışacak degıl mı senın embryolara?

Sorma sorma :) Çok şükür. Evet canım yapılacak. 2 tanesi bakalım onlardan ne çıkacak... Ne zormuş beklemek...

Allah'ıma şükürler olsun döllenme olmuş. Kızlar elim ayağım titriyor resmen. Hastaneden aradılar ve bölündüğünü söylediler, bundan sonra takipte olacaklarmış.

Canım telefonla da dedim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin...

Hayırlı olsun tadavin canım...

Allah razı olsun bitanem. Benim çok kötü bir huyum var. Konu ne olursa olsun o konuyla ilgili olumsuz bir şey duyduğum ya da yaşadığım an kendimi kaybediyorum.

Al benden de o kadar...

Benim de e2 141 çıkmış.İyi dedi. Ben anlamıyorum ya bunlardan. 5 tane gelişmiş görünüyor. Birkaç tane daha çıkar dedi. Bu arada 3 kutu daha puregon daha yazdı. Sonra da orgarutlan da al dedi... Sevindim...

Vallahi sesinden o güzel enerjiyi o kadar iyi aldım ki... Bir kez daha dedim iyi ki buraya gelmiş ve sizleri tanımışım
Ben bu değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum 5 tane çok güzel. Orgarutlan ne :26:

Vallahi sesinden o güzel enerjiyi o kadar iyi aldım ki... Bir kez daha dedim iyi ki buraya gelmiş ve sizleri tanımışım
Ben bu değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum 5 tane çok güzel. Orgarutlan ne :26:

Canım ben de çok seviyorum burayı. Aynı derdi paylaşınca insan daha bir sarılıyor birbirine... İnşallah güzel olur her şey canım. İnşallah embriyolarının ikisi de sağlıklı çıkar. Bu arada senin yaşın genç diye tek embriyo mu koyacaklar 2 side sağlam çıkarsa?

Orgarutran baskılayıcı belli bir büyümeye gelince baskılamak için herhalde Leaveque cevaplar bize:))

Bu arada 17 ocaktan önce olmaz diye tahmin ediyorum dedi. Yani yetişiriz inşallah...

Leaveciğim mikro enjeksiyon tüp bebekten önce genelde yapıyorlar o sanırım. Sanırım spermi yumurtaya şırınga ediyorlar...:44:

İnşaallah canım inşaallah. Bilmiyorum ki :26: Tek embriyo dondurulmuyor, ikisi de istediğimiz gibi çıkarsa konuşup ikisini de isteyeceğim. İmha edilmesini istemiyorum kesinlikle. He tamam. Ben de cetrotide kullanmıştım baskılamak için. Puregonla birlikte kullanıyorsun çatlatmadan önce. Ben iki gün kullanmıştım.

Canım 5 tane varmış içinde 220 tl...

3+3 puregon+orgarutran: 500+500+220: 1220 tl ilaca gitti...

İyi öyleyse canım. Her şey güzel olsun inşallah... Yarın akşama misafir var hazırlık yapıyorum ben de...

Amin inşaallah. Allah yardımcımız olsun. Kolay gelsin :) Ben de kalkıp eve biraz çeki düzen vereyim. Dün yatmaktan bugün de moral bozukluğundan iyice dağıttım her yeri :) Çok öpüyorum canım.

çok geçmiş olsun nilcim dediğin gibi sağlık hepsinden önemli dikkat et kendine... bende yarın doktora gidiyorum Allah nasip ederse başlıyacağız tedaviye canım...sen dualarını eksik etme...

Bir konu okudum. Bir kızcağız bebeğini kaybetmiş doğurduktan 3 gün sonra. İçim acıdı Konusuna yazdım, memorial'le ilgili bir konu açmış oraya da yazdım inşaallah bir işe yarar. Allah kimselere yaşatmasın.

Kizlar merhaba,

Ben gece baykusu olarak yine cok gec geldim haliyle burada degilsiniz hicbiriniz, iyi uykular:)))

CHNBCIM bahsettigin ilaci kullanmadim ama baskilayici oldugunu dusunuyorum. Bu arada mikri tup bebekten sonraki sistem , dedigin gibi spermi yumurtaya enjekte ediyorlar yani birakmiyorlar kendi halinde gitsin diye. Ben ne icin sormustum bunu onu hatirlayamadim ama Sen mikro enjeksiyonda bor sey yapilmiyor demistin , ben de ona istinaden demistim ama konuyu unuttum.

INCICIM yarin belli olur daha detayli insallah. Bir embryo dondurulmuyor demissin. Bunu ilk defa duydum. Emin misin bu bilgiden?

GELINCIK canim hayirli ugurlu olsun. Basliyorsun sen de Allahin izniyle insallah.

CHNBMCIM gecmise baktim simdi, hatirladim kouyu. Sen cinsel perhize tup bebekte gerek yok , o mikro enjeksiyonda gecerli demissin .
Zaten bize yapilanin adi mikro enjeksiyon. Yani speemi yumurtanin icine enjekte ediyorlar. Kendi kendine dollensin diye birakmiyorlar spermi ... Yani biz mikro enjeksiyon yapiyorus, cinsel perhiz suresi onda da var. Perhiz olsun ki kaliteli sperm ciksin ve icinden guzel secme sanslari yuksek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…