- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.301
chnb de geliyor İstanbul'a :) Bir dahaki gelişinde yakalayacağım onu inşaallah :) Gelip de aramazsan küserimBen İzmir'e geldiğimde buradan tanıştığım arkadaşımla görüşmüştüm senin gibi, o zaman hamileydi, şimdi doğum yaptı :) Hatta eşlerimiz de gelmişti. Gerçekten çok güzel oluyor
Evet evet. Ben kk dan bir arkadaşımla haftanın 2-3 günü mutlaka telefonlaşırım 2 kere de yüz yüze görüştük. Birinde yemeğe gittik birinde oğlumla onun evine. Gerçekten çok güzel bir duygu. Benzer sorunlar yaşamışlar olarak müthiş bir frekans tutması oluyor. 2 kişi daha var görüştüğüm kk dan yüz yüze... İnci Hituci, Lave, Akasya diğer arkadaşlar ben de çok isterim ben tüm yaz oradayım. Sağlıkla hamile kalırsam gerçi yatarım ben ziyarete gelirsiniz. Hasta ziyareti sevaptır:))
Yaza kadar hamile kalma
Yarın nasip olursa eşimle 7.yılımızı dolduruyoruz. Hey gidi günler heyYaşlandığımı hissediyorum Siz şimdi bana 7 yıl da ne ki dersiniz
Olabilir İnci. Ben özel sağlık sigortası yaptırdım 2 ay önce. Yaptırınca ilk 5 ay hamile kalmama şartı var. Amh de düşük çıkınca biliyorsun pgt yi yazdan şubata öne çektik. Aslında yaza kadar kalmasam maddi olarak bize çok iyi olacak...
Ah canım yıllar geçiyor. Bizim de 11 yıl oldu. Ama 7 yıl da az değil. Allah inşallah 8. yılınızı bebişlerinizle kutlamayı nasip eder.
Peki bugün nasıl geçti misafir faslı? Yeseydin bol bol...
Hafta sonu geldi, dinlenirsin biraz :) Gerçi iş güç derken insan nasıl geçtiğini anlamıyor. Bir kadının evladıyla uyuması ne güzel bir duygudur :)
laveque canım 3 embriyondan sağlıklı embryolar çıksın inş, hep birlikte dua ile transferini bekleyelim bu defa.
kızlar akasyanın hastalığı ile translokasyon farklı şey. bizimki sayısal anormallik.
onunki kromozomlarla taşınıyo sadece.
chnb nin mozaikliği de farklı mesela.
başta çok merak etmiştim okumuştum ama unutmuşum şimdi ayrıntıları.
genetik doçenti 6 da 1 sağlıklı olma ihtimali , 6 da 1 taşıyıcı olma ihtimali, 6 da 4 sağlıksız olma ihtimali var demişti.
şimdi dr.um genetikçilerle vs görüşmüş yüzde 20 sağlıklı ihtimali var illa test yapalım diyo.
oranlara bakmıyo ama bu iş, sonuçta binde bir de olsa bi ihtimal varsa allah ol dedikten sonra olur.
istatistik böyle bi bilimdir. tavlada zar atarsın ihtimali hesaplarsın 6-6 gelme ihtimali 36 da 1 dir.
bazen üst üste 6-6 gelir, bazen 100 defa atsan gelmez.
Mattika amniyo yaptıracak mısın canım?
Canım Angel şöyle yapmıştı bebeğin tüm ölçümlerini ikili taramaları filan yaptırıp görünüşte ve değerlerde bir şey çıkmayınca hiçbir şey yaptırmadı. Onun teli de yok bizde sorardık dr filan... Zor bir karar canım. Şu ikili artı ensekalınlığı filan bakılsın ona göre iyi bir dr ye sor istersen... Seni anlıyorum doğalın da bu süreci çok zor...
Dr n ile arnda artık duygusal bir bağ oluşmuş bizim de öyle. Kızım olursa adını Zeynep koyacakmış...
Drn de gerçi tecrübelerine dayanara da sezmiş olabilir...
biliyo musun ben ilk defa bu gebelikte gittim bu dr.a
ama frekans tutma meselesi bu. tuttu bi kere.
Lave nasılsın canım? Bayağı teoriler ürettik bugün:)
Allah bu duyguyu sizlere de nasip etsin canım. Yine uyuyayım dedim uyuyamadım çamaşır astım yeni çamaşır attım. Şimdi katlma işi... İşbitmez. Bugün Elif Şafak'ın İskender'ine başladım. Dün Ahmet Ümit'in Patasana'sını okudum... Farklı dünyalara götürüyor romanlar insanları hiç bilmediği dünyalara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?