- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.341
mattika bebeğin hareketlerini görünce çok duygulanmışsındır eminim.ben kalp etışını duyunca hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım.sizin sorun 13-14 tü değilmi.
bu sorunda genelde ilk haftalarda düşük oluyo.12. haftayıda atlattınmı Allahın izniyle sağlıklıdır bence canım.
Merhaba kızlar...
laveque neredesin? Çok merak ediyorum... Hituci aramışsındır belki sen? Haber var mı?
biraz önce aradım canım haber yokmuş.sen ara dedim onların aramasını bekleyecekmiş.sinir etti beni ya.ne kadar geç öğrenirsem okadar iyi diyo.sanki %100 olumsuz olacak diye bi garanti var.
daha önceki gebeliklerde de duymuştum kalbini, ona pek sevinemedim.
ama dün hareketlerini görünce umutlandım.
2 hafta var 12 ye. inş atlatıcaz.
evet canım 13-14. çok sağol inş sağlıklı bebeğim.
kızlar herkese slm..yazılanların hepsini okudum güzel matematiksel yorumlar yapılmış ama ben katılamayacam o sohbete hiç birşey anlamıyorum çünkü...
ama sanırım artık biraz araştırma yapmam lazım bende karar verdim eşimle genetik test yaptırmaya dr.lar gerek görmedi ama riske atmak istemiyorum artık hiçbirşeyi...
laveee çatlicm meraktan ..ara su hast.yi artık
Kizlar merhaba ,
Eve geldim simdi.
Deli ettim seni hitucim demek
Ya olumlu olsa ararlardi simdiye kadar zaten .
Ben arayamiyorum.
Arayacagim, sonra nneme ablama haber verecegim. O kisim sinir bozucu.
Arada elime telefonu alip bir bakiyorum ama yine birakiyorum.
3 taneden sans %100 olmasa da %95 olumsuz be hitucim.
Ayyyy daraldim
deli falan etmedin canım takılıyorum öyle sana.
bugün pek havamda değilim sen benim dediklerime bakma.
arada gelip bakıyorum haber varmı diye.yine haber yok.
hayırlısı ne ise o olsun hakkında ne diyim.
Deli mi ettim di mi derken kotu bir anlam yuklememistim cumleme tatlim.
Aramami istiyorsun ben de aramiyorum ya, haklisin yani seni deli ettigimi dusunmekle.
Hayirdir, bir sorun yok insallah ?
Hayirlisi guzelim. En onemlisi o zaten.
Bir kac dakikaya haber veririm sanirim size.
slm güzelim seni kasim araliktopiginden taniyorum enson tedavin yarim kaldi bidaha pek gelmedin topige ama hep aklima geldin merak ediyordum seni ne alendesin hangi asamadasin canimKizlar yarin sabah belli olacakmis.
Yine pazar(
çok önemli değil canım ya yüzde 8 sonuçta.Sizin robertsonian di mi canim ?
Hitucimin de oyleydi.
Sans sizde %8 daha fazlaymis bize gore. Cumhur bey soyledi.
Bizde saglikli cikma sansi % 25 ken sizde %33 mus.
Bence de saglikli guzelim. Bu kadar sure masallah sorunsuz gecti. Bundan sonrasi da Allahimin izniyle guzel olacak.
ne streslisindir şimdi ya inş güzel haber gelicek bu defa.Kizlar yarin sabah belli olacakmis.
Yine pazar(
Kizlar yarin sabah belli olacakmis.
Yine pazar(
Günaydın kızlar...
Hareketli bir gece geçirdik.Oğlan dün çok erken yatmıştı babası geç geliyor ya gelince kaldır anne beni dedi. Bbabsı geldi geç geldi kaldırırsak da daha uyumaz diye kaldırmadık. Gece 3 te dikildi ayağa. Oram ağrıyor buram ağrıyor filan. Başta zannettik ki numara yapıyor uyumasın diye:)) Bu arada ben de uyuyorum ama midem bulanıyor diyorum ki sen psikolojik yapıyorsun kendime. Oğlan çıkardı,sonra biraz sonra da ben. Üşüttük mü anlayamadım. Eşim bir seviniyor benim çıkardığımı görünce... Yok dedim bak oğlan da çıkardı. Bir şey dokundu anlamadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?