Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Günaydın kızlar test yaptım negatif....

Canım hayırlısı olsun. Bu sağlık sigortasının süresi dolana kadar bekle bence. Çok az zaman var.

Ataşehir Memorial Volkan Baltacı'ya yaptırıyor. Kendisi İstanbul'a geliyormuş bu iş için. Okmeydanı Memorial'ın içinde genetik bölümü var. Orada kendi doktorları yapıyor canım.

canlarım merhaba ben yarın hastaneye gidecektim ama eşimle dayanamadık dün doktara gittik daha doğrusu ben olmadı yine kalp atışlarını duyamayacağım diye iki gün boyunca ağlayınca eşim dayanamadı gidelim dedi ve dün sabah gittik hastaneye....giderken o kadar büyük bir korku vardıki içimde ayaklarım geri geri gitti bu rüyanın bitmesinden çok korkuyordum ama Rabbim e şükürler olsunki rüya daha yeni başlıyormuş meğer muayaneye geçtik doktor eşimide çağırdı heyecanla bekliyoruz ve biraz sonrasında keseyi gördük arkasından kalp atışları çok garip inanılmaz bi duyguydu eşimin hali daha acayipti çok çok şaşkındı :)... vee size bir süprizimiz var ikizmiş benim mercimekler ... iki tane atan o minik kalplerinin sesini duyduk ve o an ilkdefa anne olduğumu, olacağımı hissettim... herşeye kadir olan Mevlam inşallah sizlere de nasip etsin bu mutluluğu sakın vazgeçmeyin o pıt pıtlar için değiyormuş... İnşallah Rabbim sağıkla kucağıma almayı da nasip eder...

Canııımmmmmmm çok çok çok sevindim. Demek ikizmiş. Çok güzel bir haber bu Allah'ım sen çok büyüksün... Gözlerim doldu. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah. Ne kadar sevindiğimi anlatamam canım. Allah'ım bizlere de nasip etsin, topiğimiz hamile haberleriyle şenlensin inşaallah...

gelinciğim şimdi tam kaç haftalıklar?

canım benim çok sağol Allah razı olsun inşallah sizlerde başaracaksınız sizinde güzel haberlerinizle sevineceğiz senin tedaviye de az kaldı bak tabi güzel haberlerinide inşallah... canım şuan 6 haftalığız...

İnşaallah canım inşaallah. Dualarını eksik etme... Oy maşallah. 34 hafta su gibi akıp geçsin inşaallah...

Canım Cem Bey bana Volkan Bey gelecek demişti...

Hayırlısı olsun canım. Moralini bozma. Denemeye devam .. Önemli olan sağlıkla, hayırla gelmesi.. Geç olsun da güç olmasın..

Yok canım moralim bozulmadı fazla...

Canım çok güzel bir haber inşallah doğum haberlerini vereceğin günlerde gelecek inşallah sağlıkla inşallah...

İnci canım eşimde hız sorunu da çıktı hemen olmayacak sanırım bakalım zaman neler gösterecek...

İnci canım eşimde hız sorunu da çıktı hemen olmayacak sanırım bakalım zaman neler gösterecek...

Canım olmaz diye kendini sıkıntıya sokma. Herşeyde vardır bir hayır. Konuştuğumuz gibi belki doğal yoldan olmaması (inşaallah doğal yoldan sağlıklı olur) eşini pgt konusunda yumuşatacak. Hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun...

Amin canım yaza kadar olmazsa doğal belki o da yeniden kararını sorgular...

Valiz hazır perşembe yolculuk...

Amin canım yaza kadar olmazsa doğal belki o da yeniden kararını sorgular...

Valiz hazır perşembe yolculuk...

Olmazsa bence daha sıcak bakacaktır. Daha hazırlamadım Yarın hazırlarız. Fazla bir şey almayayım diyorum ama yine 2 bavul olacak

ne guzel haber bu boyle...
cok sevındım guzelım.Allah tamamına erdırsın ınsallah.
eminim essız bır duygudur yasadıgın.
ınsallah Allahım bıze de hayırlısıyla nasıp eder.

canım testın negatıf cıkmıs.
cok uzulmedıgını tahmın edıyorum zaten cok beklentın yoktu sanırım .
bende de morjolojı sorunu var bılıyorsun o yuzden dogalın uzagından bıle gecemıyorum.

Canım gördün mü sana yazmıştım...?

Lave evet negatif gelince başka marka ile yine yaptım negatif yani. Beklentim yoktu morfoloji bakılmadı bize var mı sorun bilmiyorum o yüzden... Bu ay yumurtlama olmadı sanırım hissetmedim yani...

Arkadaşlar merhaba

Ben uzun süredir forumu takip ediyordum ama çok kısa süre önce üye oldum.. 31 yaşındayım. 2 sene önce sorunsuz gebelikten sonra doğum yaptım. oğlum doğduğunda öğrendik ki çok ciddi bir hastalığı var..beyin sapındaki solunum merkezinin etkilendiği santral hipoventilasyon...dünyada sadece 300-500 kişide var...genetik mutasyondan kaynaklandığı ortaya çıktı...11 ay 9 eylül unı. de yaşadım..en sonunda kurduğumuz solunum cihazları ve tüm ekipmanlar ile eve çıkmaya karar verdik. 2 ay yaşatabildik ve elimizde can verdi..1 yıl sonra bizi tekrar hayata tutundurabilecek şeyin yerini tutmasa da başka bir bebeğin varlığı olduğuna karar verdik.bu arada mutasyonu eşim taşıyormuş. Genetik uzmanların yönlendirmesiyle genart volkan hoca ile tanıştık.Bir takım testler sonucunda eşimde translokasyon da olduğu ortaya çıktı..pgt azgeçilmez oldu.İzmir de yapılan yumurta ve ilaç takibinden sonra ankara da toplama pgt ve transfer oldu..18 tane 1. kalite yumurta elde edildi fakat pgt ye 8 tanesi girebildi...8 tanesinden sadece 2 tanesi genetik açıdan temiz çıktı fakat testlerin hassasiyeti nedeniyle bu embriyolarda translokasyon tam olarak çalışılamadı. verilerin teorik değerlendirilmesi sonucu 2 tanenin transfer edilmesine karar verildi.fakat tutmadı...şimdi ben de 2. demem için nisan ayını bekliyorum...pgt yaptıran arkadaşlar bana kaç tane embriyo pgt ye girdi kaç tanesi sağlıklı çıktı yazabilirler mi?..hatta benim sayılarıma deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim...

Arkadaşlar merhaba

Ben uzun süredir forumu takip ediyordum ama çok kısa süre önce üye oldum.. 31 yaşındayım. 2 sene önce sorunsuz gebelikten sonra doğum yaptım. oğlum doğduğunda öğrendik ki çok ciddi bir hastalığı var..beyin sapındaki solunum merkezinin etkilendiği santral hipoventilasyon...dünyada sadece 300-500 kişide var...genetik mutasyondan kaynaklandığı ortaya çıktı...11 ay 9 eylül unı. de yaşadım..en sonunda kurduğumuz solunum cihazları ve tüm ekipmanlar ile eve çıkmaya karar verdik. 2 ay yaşatabildik ve elimizde can verdi..1 yıl sonra bizi tekrar hayata tutundurabilecek şeyin yerini tutmasa da başka bir bebeğin varlığı olduğuna karar verdik.bu arada mutasyonu eşim taşıyormuş. Genetik uzmanların yönlendirmesiyle genart volkan hoca ile tanıştık.Bir takım testler sonucunda eşimde translokasyon da olduğu ortaya çıktı..pgt azgeçilmez oldu.İzmir de yapılan yumurta ve ilaç takibinden sonra ankara da toplama pgt ve transfer oldu..18 tane 1. kalite yumurta elde edildi fakat pgt ye 8 tanesi girebildi...8 tanesinden sadece 2 tanesi genetik açıdan temiz çıktı fakat testlerin hassasiyeti nedeniyle bu embriyolarda translokasyon tam olarak çalışılamadı. verilerin teorik değerlendirilmesi sonucu 2 tanenin transfer edilmesine karar verildi.fakat tutmadı...şimdi ben de 2. demem için nisan ayını bekliyorum...pgt yaptıran arkadaşlar bana kaç tane embriyo pgt ye girdi kaç tanesi sağlıklı çıktı yazabilirler mi?..hatta benim sayılarıma deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim...

Canım merhaba, hoşgeldin. Öncelikle Allah sabırlar versin. Hepimiz sayıya takılmayalım diyoruz ama pgt'ye gittiği için sayı bizim için önem arz ediyor. Buradaki arkadaşlar sayı konusunda yardımcı olacaklardır. Allah yardımcın olsun. İnşaallah bu tedavinde sağlıklı embriyolar bulunur ve tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…