Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Genetik değilse de sağlıklı bebek olabilir neden olmasın?

tmmdır:) yarın haber veririm sonucu alsancak taydım bugün daha erken haberim olsaydı irenbeye de sorardım inş vardır da güzel izmirim sana ve eşine umut olur

Olur mu dersin?
Mantiga oturtamadim genetik degilse kismini.

Genetikse en azindan gecmis ornekler bize umut olur ama ya degilse diye dusunuyorum...
Neye gore biliyoruz?

Genetikse evet geçmiş örnekler umut olur ama değilse de asla sağlıklı çıkmayacak diyemeyiz değil mi? Hep ihtimaller üzerinde konuşuyoruz ya bu da böyle.

tmmdır:) yarın haber veririm sonucu alsancak taydım bugün daha erken haberim olsaydı irenbeye de sorardım inş vardır da güzel izmirim sana ve eşine umut olur

Olsun canim Smyrnadan baslayalim arastirmaya...

Nerede oturuyorsun sen?

Genetikse evet geçmiş örnekler umut olur ama değilse de asla sağlıklı çıkmayacak diyemeyiz değil mi? Hep ihtimaller üzerinde konuşuyoruz ya bu da böyle.

Oyledir herhalde... Aksi olsaydi herhalde soylerdi Cumhur Bey. Cunku daha once de soyledigim gibi bana anne babadan gecme ihtimali cok yuksek ama az bir ihtimal embryo olusurken de olmus olabilir demisti.
Ya ne bileyim aileye bakip da hic ( dayim haric) zor gebelik elde eden ve / veya dusuk gormeyince acaba diyorum kendi kendime.

Gerci annem de 3 sene hamile kalamamis hic korunmamasina ragmen .4. Senede olmus ablam. Simdi 3 seneler falan bana cok az geldigi icin bu zamani cocugu OLMAMIS olarak gormuyorum. Belki oyle gormek gerek.

Konu hakkinda bilgisi olan var mi kizlar?
Arkadasima danisma joker hakkimi kullanmak istiyorum

Ben almayı düşüyorum da o yüzden sordum hiç bilmediğim bir yola giriyorum korkuyorum (

Hepimiz öyleydik canım. Sana tedaviye başlarkenki korkularımı anlatamam. Bir yandan korkuyorsun bir yandan tuhaf bir heyecan içinde oluyorsun. Seni rahat hissettirecekse al tabi... Ama sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun...

hituci

Kızlar belki benim durumum biraz aydınlatır sizi. Biliyorsunuz ben kendim cam kemik hastasıyım. Hasta doğdum. Ve genlerimde de hastalık. Yani çocuğum %50 ihtimalle hasta doğacak. Benim ailemde cam kemik hiç kimse yok. Sülalede de bilinen biri yok. Eeee nasıl olmuş bu iş diye merak ediyor insan Genetikçiler diyor ki seninki anne karnında yeni mutasyondur. İşin ilginci mutasyona sebep olabilecek hiçbir ekstrem durum yok. Annem genç, babam genç.. İkisi de sigara içki kullanmıyorlar. Ben ilk çocuğum.. Özenli bir hamilelik süreci geçiriliyor. Ama ben mutasyona uğrayıp cam kemik doğuyorum Buyrun burdan yakın Bu kader değil de ne ??

İşin öbür boyutuna gelirsek ; ben anne karnında mutasyona uğradığım için hasta olsam da, annem ,babam sağlam olsa da, genetik olarak temiz olsa da çocuğumun hasta doğma riski var. Çünkü benim genlerim mutasyona uğradığından, benim malzeme bozulmuş Bende ki malzeme bozulduğu için de anne baba sağlam da olsa benden olacak çocuk hasta doğabilecek... Kısaca anlattım ama Laveciğim sizin durum farklı mı bilemedim:26: Benim ki tek gen hastalığı olduğundan buna göre açıkladım.

Allah yardımcın olsun inşallah. Rabbim, isterse olacak inşallah. Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Allahım inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip eder. internette bakınırken şöyle birşey buldum;

"Polar cisim biopsisi sadece yumurtanın incelenmesinin yeterli olacağı durumlarda tercih edilmektedir. Bu durum için en iyi örnek ileri anne yaşıdır. Yardımcı üreme teknikleri programına alınan 37 yaş ve üzerindeki kadınlarda, yumurta hücresinden kaynaklanabilecek genetik hataların tanımlanmasında polar cisim biopsisi iyi bir alternatif teşkil etmektedir."

sanırım bahsettiğin şey böyle birşey canım. istersen netten bir araştır.

Bende 2ve 7'de var ve bunları kimsede rastlamıyorum
Hep duyduğum 13 14.
Kader kısmet tabi asla sorgulamıyorum
Acaba neden böyle oldu annemde mi var babamda mı var?
Asla böyle demiyorum
Yüce Rabbimin takdiri
Bir Ayetin sıcaklığı sarıyor içimi
Allah sabredenlerle Beraberdir.
Bundan öte sözüm yok...
Allah'ım sana sabır versin bu hamilelik sürecinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…