- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.861
Güle güle hazadem görüşürz bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm benim adetten 1 hafta önce göğüslerim dolgunlaşır ve sızlar sızlar durur adetin ilk 3 gününe kadarBenim göğüslerimde sızlamıştı ama uçları çok fena dokunamıyodum bide irileşiyo böyle
Ay sorma bacım yaa oturuyorum böylee ahanda bu bilgisayarın başında
Ne yemek pişirdin ya bende mantı yapcem![]()
Orasını bilemiyeceğim artıkkhımm benim adetten 1 hafta önce göğüslerim dolgunlaşır ve sızlar sızlar durur adetin ilk 3 gününe kadarben nasıl ayırt edeyim şimdi bu göğüs belirtisini
ohhh Kayseri mantısı demi bayılırımmbende çorba ve biber dolma var
buyrun beklerim
![]()
haydi Merviş haydi Merviş haydiikalkma zamanı yemek yapma zamanı haydiii
güle güle tatlım bende öptümmm![]()
haydi Merviş haydi Merviş haydiiYa valla biriniz beni kaldırsın şu bilgisayarın başından![]()
güle güle tatlım bende öptümmmKızlar ben kaçtım hepinizi çok öpüyorummmm
olurum ne zaman istersenSifaa bacım bi kereliğine çevrimiçi olsan ya içimde kalacak valla![]()
anladım canım adetten sonraysa tamam takip ederim göğüscükleriOrasını bilemiyeceğim artıkk
Genelde adet günün geçtikten sonra oluyor canım bu anlarsın yaniii
Tabi kAyseri mantısı koçumm kendi ellerimle yaptım hemde
Uff dolmayıda çok severimm![]()
demi yani etkileyicimdirHahhh sen bunu dedin ya bana benimde kalkasım geldi zaten![]()
kolay gelsin afiyet olsunBu sefer çıkıyorum iştee
ne bileyim yaa sanırım site sarsılıyor arada biAnaa benim cevabım üste çıkmışş ne olmuş yaa![]()
canim 2.denemeden sonra istendi,seninki yine iyi,benimki 0.4 çıktı,çok düşük,cnb yi biliyorum ama onunda düşük çıkmış ama ben hiç gebe kalamadım bugüne kadar...en çok üzüldüğüm şey de,tam unutayım,umutlanayım diye kendimi toplarken yine umutsuzluğa gidiyorum...ne yapacağımı şaşırdım,Allahım güç ver....canım ben burda 2 negatif haberi alınca üzülmüştüm,bir de bu gelince,iyice umutsuz oldum,belki de hiç olmayacak,boşuna mı uğraşıyorum diye...
aa lütfen umutsuz olma ,dur bakalım gün doğmadan neler doğar..
kaç yumurtan olmuştu senin merak ettim ..
şimdi bak benim yumurtlamam güzel ama ben de gebe kalamadım yani aynı sorun var ikimizde de ama ben pgtye kadar karamsar olmak istemiyorum..
bugün doktoruma sordum dedimki genelde benim durumumda olnlar gebe kalıp düşük yapıyor ama ben gebe kalamadım ..
bu da canımı sıkıyor ,gebe kalıp düşürsem en azından gebe kalabiliyormuşum derdim dedim ..
o da pgt sonuçlanmadan bu konu hakkında hiçbişey diyemem dedi ..
belki denk gelmemiştir sağlam yumurta belki de yumurtalardan sağlam çıkmaz bunu şuan bilemeyiz pgt de belli olacak bu dedi ..
hem de yumurtlamam güzel ve daha 4 gün iğne yememe rağmen 9 tane yumurtam vardı ekranda ..
doktor çok gzel hem boyutu hem sayısı tam istediğim gibi ,tedaviye çok güzel cevap veriyorsun dedi bana..
dedim 9 az değilmi daha 3-4 gün daha kullanacaksın 15 i bulur inş. gibi dedi ..
dışardan yumurta rezervim güzel herşey iyi gibi duruyor ama belki benim de hiç sağlamım çıkmayacak bilemiyorum ..
sen de pgtye girmeden karamsarlığa kapılma asıl neden orada ortaya çıkacak ,içini ferah tutmaya çalış ..
en azından ben sana tecrübe olacağım bu bile güzel ,kendin gibi birinin olmaması da kötü ,ben hep burda benim gibi biri çıksa da birbirmize yardımcı olsak diyordum bak çıktı işte ..
inş. kıvıracağız bu işi ...
üzülme ben de üzülüyorum
Merhaba kızlar,
Az önce sağlık ocağından geldim. Sıra beklerken iki kadın konuşuyordu neyin var vs diye. Biri dün gebelik testi yaptırdım, sonuç alacağım inş bir şey yoktur dedi. Dondum o an. İşte kimimiz evlat sahibi olmak için çırpınırken kimimiz de istemiyor.
ben en çok ona kızıyorum ..
sanıyorlarki bu çok normal bişey..
aldırırız ne var ..
anlamıyorlarki kan parçası da olsa orada bir canlı var bir hayat var artık ..
insanlar neden bu konuda bu kadar umursamaz ..
madem istemiyorsun önlemini al ..
alıp da olduysa o zaman ALLAHIN bir lutfu bu bana de ve ne olursa olsun o canlının dünyaya gelme hakkı nı elinden alma ..
bak turkuaz sitede birisi yazmış alıntı yaptım senin için ,okur musun lütfen ..
yeterki RABBİM İSTESİN
herkese merhaba arkadaşlar;
çok uzun zamandır forumu takip ediyorum ve farkında olmadan bana inanılmaz yardımınız oldu. ama yazmaya pekte cesaretim olmadı açıkçası. Korkularımın ve soru işaretlerimin size geçmesinide istemedim sanırım. bende sizler sayesinde Aydın Bey'le tanıştım ve ilk tüp bebek deneyimini yaşadım ve şu anda 8 haftalık hamileyim. Allahım inş. hepimize kucağımızada almayı nasip eder . kısaca sorunumdan ve neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum sizlere. gerçi sizler benden daha bilgilisiniz bu konuda ama kendimce dikkat ettiğim noktaları paylaşmak istedim sizlerle. ben 30 yaşındayım ve erken menapoz riskim var FSH 32 lerde AMH değerim ise bir facia 0.3tedaviye başlarken çok kararlı ve motiveydim AMH değerim ise umrumda bile değildi. hatta ilk kontrolümü ebru hanım yapmıştı o bile şaşırmıştı halada söyler bu AMH değerinle görünen uyuşmuyo der bense bu olumlu durumu psikolojime bağlıyorum.(Tabi tedaviye karar verene kadarda ağlayıp zırlamalarım felaketti) tedaviye karar verdiğim an hayatımı resmen değiştirdim. tedaviden 2-3 ay öncesi direk beslenme düzenimi değiştirdim çay kahve katkı maddeli yiyecekler tamamen çıkardım hayatımdan. adaçayı ve çubuktarçın-karanfil ve taze sıkılmış meyve suyu içtim düzenli olarak. her sabahta arı sütü ,süt-bal-tarçın karışımı .ve tedaviye başlamadan öncede incir kürü uyguladım 42 gün süreyle. tabi bunların ne kadar etkisi var tartışılır ama ben yaptım içim rahat etsin die
tedaviye başladığım zamanda kafam rahattı transfer gününe kadar adaçayı ve taze sıkılmış nar suyu içtim rahim duvarını kalınlaştırmak için. zaten transfere son gün tek embriyo kalmıştı. transferden sonrada klasik dikkat edilecekleri yaptım. tabi bol bol da dua ettim. biraz uzun oldu galiba ama paylaşmak istedim sizlerle . Tabi biliyorum ki hamile kalsakta hep risk altındayız benimde yüreğim hep ağzımda. Allahım inşş sağlıkla hepimize nasip etsin. zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler..
maiumut merhaba senin değerin gayet iyi,1 ve üstü iyiymiş sanırım,benim çok düşük 0.4[/QUO
canım evet yaşıma göre iyi.yoksa 5 gibi olanlarıda var.benim yaşım 41 aslında telaş yapıyordum yumurta rezervim azalıyor devam etmem gerek diye.tahlili yapınca biraz rahatladım.ama her şey kısmet.bakın bazı arrkadaşlar daha az rezervlede kendiliğinden hamile kalabiliyor.inşaAllah kısmetimizde bebek vardır.
maiumut merhaba senin değerin gayet iyi,1 ve üstü iyiymiş sanırım,benim çok düşük 0.4[/QUO
canım evet yaşıma göre iyi.yoksa 5 gibi olanlarıda var.benim yaşım 41 aslında telaş yapıyordum yumurta rezervim azalıyor devam etmem gerek diye.tahlili yapınca biraz rahatladım.ama her şey kısmet.bakın bazı arrkadaşlar daha az rezervlede kendiliğinden hamile kalabiliyor.inşaAllah kısmetimizde bebek vardır.
canım benim fsh 6 .17 çıktı bildimbileli böyle ama 14 yıldır bişi yok artık inancım kalmadı bu fsh masalına![]()
hazadeeee![]()
Günaydın canımmm nasılsın hava çok kötü beni tam dibe çekti((((