Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba kızlar,
Az önce sağlık ocağından geldim. Sıra beklerken iki kadın konuşuyordu neyin var vs diye. Biri dün gebelik testi yaptırdım, sonuç alacağım inş bir şey yoktur dedi. Dondum o an. İşte kimimiz evlat sahibi olmak için çırpınırken kimimiz de istemiyor.
malesef canım yaaa benim bi komşu var 4. ye hamişti ben buraya taşındığımda hep aldırmak istemiş 3 aylar olduğu iiçin vazgeçmiş :20: hiç istemeyerek doğurdu :5::5::5: maşallah bebişte bir tatlı bir sevimli :emir_bebek: sonra da ne tatlı bu bebiş denildiğinde özenle yaptık diyooo :53::53::30: valla çeşit çeşit zihniyetler var :43:

Yok canım ne hemeni :) Şu an için ne zaman başlarım hiç bilmiyorum. Sen de 6 ay ben diyim 1 sene... Zamana bırakacağım. Maddi manevi toparlanmamız gerek önce. Doktorlar sadece bir sonraki tedavide başka neler yapılabilir onları söyleyecekler.
malesef bu işin madden manen katlanılması zor bi durum zaman ertelemek mecburundayız :5::5::5: ALLAH ım hepimzin keselerine bereket versin inşallah :nazar:

canımsın benim hepimizin çok gerçekten anne olucazz ve günümüz bi başka kutlanacak :49::emir_bebek::nazar::32::29:

Ya ben bebek istiyorum:84::84::84::84::84::85::85::85::85:
ben ve daha bir çok kişiyiz ki Mervemmmm :5: inşallah tez zamanda :31:

sifa dün söylediğin bebek için konu açılmış. Bir arkadaş nasıl vefat ettiğini yazmış. Allah'ım çok büyük sabırlar versin o anneye. Ecel ama kim bilir kendini nasıl suçluyordur. Rabbim kimselere yaşatmasın evlat acısı...

$geist0080xa.gif işte geldim burdayım

sifa dün söylediğin bebek için konu açılmış. Bir arkadaş nasıl vefat ettiğini yazmış. Allah'ım çok büyük sabırlar versin o anneye. Ecel ama kim bilir kendini nasıl suçluyordur. Rabbim kimselere yaşatmasın evlat acısı...
pc ye şimdi oturdum hemen buraya uğradım bi bakıyımm o topiğe :14::14::14: amin canıım benim aminnn :43:

laveque canım dün akşam bir soru sordum geçmiş sayfalarda kaldı.
Göğüslerin sızlaması embriyonun tutunmaya çalıştığının bir belirtisi mi acaba?

laveque canım dün akşam bir soru sordum geçmiş sayfalarda kaldı.
Göğüslerin sızlaması embriyonun tutunmaya çalıştığının bir belirtisi mi acaba?

Eğer ki adet dönemlerindede bu tür şeyler yaşıyorsan pek belirti sayılmaz
Fakat ilk defa yaşadıysan sorunun cevabı evet canım

Ay dün gördüm yaa çok güzel bir bebek :((( nerde canım konu? neden ölmüş :(
Sen iş yerindesin değil mi canım

Ewet canım şirketteyim birazdan çıkıcamm

Ben 2 hamileliğimdede yaşadım çünkü özellikle uçları sızlamıştı dokunamıyodum iç çamaşırımı çıkarmıştım
Bide o kahverengi çember varya orası koyulaşıp büyümüştü

Ben 2 hamileliğimdede yaşadım çünkü özellikle uçları sızlamıştı dokunamıyodum iç çamaşırımı çıkarmıştım

aaa evet kahverengi koyulaşmayı duymuştum :28: özellikle uçları mı sızlayacak bu göğüslerin :26:

korkma tatlım arkanda ben varım :29::54:

Anaa saat 6 olmuş kocişkom işten gelecek ben daha yemek yapmadım:9:
kız koş kız benim yemek pişiyo :56: zaman aleyhine işliyoo kolay gelsin :3:

aaa evet kahverengi koyulaşmayı duymuştum :28: özellikle uçları mı sızlayacak bu göğüslerin :26:

korkma tatlım arkanda ben varım :29::54:

kız koş kız benim yemek pişiyo :56: zaman aleyhine işliyoo kolay gelsin :3:

Benim göğüslerimde sızlamıştı ama uçları çok fena dokunamıyodum bide irileşiyo böyle
Ay sorma bacım yaa oturuyorum böylee ahanda bu bilgisayarın başında:9:
Ne yemek pişirdin ya bende mantı yapcem:56:

Back
X