Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ewet cnm benim malesefki öle aslında dediğim gibi eşim çok iyidir hoştur ama bu ara ben iyi deilim :(((

Biliyorum canım ama niye ısrarla boşanalım diyorsun ki yaşadığımız şeyler kolay değil
Erkekler fazla naz çekmez tamam deyip boşanmayı kabul ederse ne olacak
Bütün dertlerin bitecekmi yokk..
Bide üstüne yuvan yıkılmış olacak Allah esirgesin
Allah onların karşısına çıkarırdı zaten baba olmak varsa kaderlerinde
Henüz hiçbir şey bitmiş değil
Genciz sağlıklıyız çok şükür
Herkes evlat sahibi olacak diyede bi kural yok ne yapalım

Hazadem kuzum sen şuan bir imtihandasın
Allah'a sığın bol bol dua et namaz kıl abdest al
O kadar iyi geliyorki insanın ruhu aydınlanıyor

kızlar allah kolaylık versin evde gerginlik olunca hiç bişeyin tadı kalmıyo.
akasya tavrını koymakla iyi yapmışsın ama öyle boşanmayı hemen geçirmeyin aklınızdan.
hazade sen niye bunaldın bu kadar, dua et kuran oku iyi gelir. allahtan başka bizi anlayıp huzur vericek olan yok.

benim de kasığımda bi ağrı çıktı 3 gündür gerildik, dr fazla olursa kork dedi. yatsam da oluyo kalksam da.
üstüne okulda bi arkadaş doğum iznine çıktı, onun derslerini bize verdiler, programım süper oldu:37:
okuldan geldim şimdi, ikindiye doğru bi daha gidicem, neyse ki tatile az kaldı.
bi de taşınma durumu var ev arıyoruz, hangi evi bulsak beğenmiyorum soğuktur güneş almıyo vs. bi bahane buluyorum.

aslında hepsi küçük şeyler ama insanın tahammül gücü tükeniyo arada bir.
eşime bi kere bana yemek hazırlamıyosun dedim, annemleri çağıralım yapsın diyo. hıh dedim ben senden bişey istiyorum senin tek sorumluluğun annenleri çağırmak mı??
o kadar da anlayışlı biridir eşim.

amma yazdım ben de ha :1:

Ya bide rahim büyüyor genişliyor ya ondan olmasın
Doktorun niye öyle demiş ya inşallah bi aksilik çıkmaz
Bide yoruluyorsun galiba dikkat et

Ya bide rahim büyüyor genişliyor ya ondan olmasın
Doktorun niye öyle demiş ya inşallah bi aksilik çıkmaz
Bide yoruluyorsun galiba dikkat et

büyüme ağrısından farklı gibi. çok aşırı olmadıktan sonra olcak bunlar dedi dr:26:
normalse olsun da, biz stres olduk eşimle.

hazade güçlü olmalısın, baktın dayanamıyosun eşine sarıl ağla. derdi paylaşabilmek de önemli.
bilmiyorum ben çocuğumuz olsun çok istedim ama eşime sarılıp bulduğum huzuru başka hiçbişeye değişmem.
sen de bunu hissetmeye çalış.

erkekler dışarı çıkarak kafa dağıtıyolar, maça gitti de aklında sen yok muydun, transfer yok muydu sanki.
ne bileyim üzme kendini böyle, tmm negatife üzül ama eşine sarılıp üzül.
Canım haklısın ama işde ne bileyimm aman ya herşey üst üste gelio artık bunaldık iyicee ben onu çok sewiyorum oda beni çok sewioobundan şüphem yok ama işde gerginlik bu ara huzursusuz.Ewet illaki maçtayken aklındayımdır şüphesiz ama n bilim ya ben öleyken beni tek bırakmamalı bence ben olsam hayatta bırakamam
Biliyorum canım ama niye ısrarla boşanalım diyorsun ki yaşadığımız şeyler kolay değil
Erkekler fazla naz çekmez tamam deyip boşanmayı kabul ederse ne olacak
Bütün dertlerin bitecekmi yokk..
Bide üstüne yuvan yıkılmış olacak Allah esirgesin
Allah onların karşısına çıkarırdı zaten baba olmak varsa kaderlerinde
Henüz hiçbir şey bitmiş değil
Genciz sağlıklıyız çok şükür
Herkes evlat sahibi olacak diyede bi kural yok ne yapalım

:(((( öle deme bizde anne olucaz canımmm ben hep dua ediyorumm

Evet fazla yumurta olması da iyi değil kalite açısından. Benim doktorum 40 yumurtası olan bir hasta söylemişti :53: Az olsun öz olsun. İnşaallah hepsi kaliteli çıkar ve güzelce döllenir.
ay yok o kadar yumurta taşınmaz be:1:
inş. az öz olur inci sağolasın:16:

Dondurulmuş embriyo olması ilerideki tedavilerin için önemli canım.
öyle ama dondurma aşmasına gelmez sanmıyorum o kadar çok değil ,önce ilk basamak olsun 2 tane çıksın da gerisni sonra düşünürüz ..

Kızlar günaydın ...
Akasyacım hepimiz öleyiz malesefki bende boşanmanın eşiğindeyim eşimle artık bazı şeyleri kopardım cuma günü antalyaya kuzenime gidicem 2 günlüğüne uzaklaşmak istiorum :(((
Sende eşinle güzelce konuş anlat ailen bilmio ama sen beni biliosun de stresliyim de offf off n olcak kızlar bizim bu halimiz :(((

Delikız canım benim dilerim emeklerin boşa gitmez yawrunu kucagına alırsın inşallah yumurta sayısına kalitesine takılma canım yeterki allah ol desinn gerisi boşş

amin inş. hazade sağolasın:16:
merhaba delikız
dün nete giremedim,bugün de pc de sorun var,seni ekleyemiyorum bir türlü..
yumurta sayın gayet güzel,bugün de dr a gidecekmişsin,inşallah güzel geçer..
bu senin ilk denemen,muhtemelen toplama sırasında bir kaç tane fazla çıkıyor yumurta,yani en azından bende öyle olmştu....
sen hiç endişelenme,inşallah süreç güzel ilerleyecek....

inş. bakalım cua sabah opu var ..dua edin bana ne olur çok ihtiyacım var :16:
kızlar allah kolaylık versin evde gerginlik olunca hiç bişeyin tadı kalmıyo.
akasya tavrını koymakla iyi yapmışsın ama öyle boşanmayı hemen geçirmeyin aklınızdan.
hazade sen niye bunaldın bu kadar, dua et kuran oku iyi gelir. allahtan başka bizi anlayıp huzur vericek olan yok.

benim de kasığımda bi ağrı çıktı 3 gündür gerildik, dr fazla olursa kork dedi. yatsam da oluyo kalksam da.
üstüne okulda bi arkadaş doğum iznine çıktı, onun derslerini bize verdiler, programım süper oldu:37:
okuldan geldim şimdi, ikindiye doğru bi daha gidicem, neyse ki tatile az kaldı.
bi de taşınma durumu var ev arıyoruz, hangi evi bulsak beğenmiyorum soğuktur güneş almıyo vs. bi bahane buluyorum.

aslında hepsi küçük şeyler ama insanın tahammül gücü tükeniyo arada bir.
eşime bi kere bana yemek hazırlamıyosun dedim, annemleri çağıralım yapsın diyo. hıh dedim ben senden bişey istiyorum senin tek sorumluluğun annenleri çağırmak mı??
o kadar da anlayışlı biridir eşim.

amma yazdım ben de ha :1:

ay inş. bi sorun olmaz
Mattikacığım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Küçük erkeğimiz sağlıkla gelecek inşallah :emir_bebek::nazar: Ben de bugün kötü bir haber aldım maalesef. Eski arkadaşlar bilir. Benim 2. mutasyonum için ailem araştırılıyordu. Tr'deki lab sonuç geldi. Ailemde birşey bulamamışlar :18: Risk devam ediyor maalesef.. 2. mutasyonun neye sebep olacağını bilemiyorlar. Risk alman gerekebilir dediler. Cumhur Bey'e yazdım. Onun Amerikadan aktaracağı bilgiyi bekliyorum.. Offf offf. Dua ediyorum sadece.. Nasip..

inş.RABBİM yüzünü güldürür eşinle de aran düzelir:38:
Aaa cnm kasık ağrısı neye işaret acaba neden kork dedi aman aman ne olur dikkat et gerekirse rapor all :(
Canım ben bunalmayımda kim bunalsınn :(((
6. kez negatifi gördük 6, kez yıkıldık hala atlatamadık eşim ve ben çok üzgünüz ne yapsa bana batıo artık,benim 1,denememde kromozom sorunum yotu sadece onun sperm sorununda ötürü tüpe yönelmiştik o zaman boşanma aklımın ucundan geçmedi ama şimdi bende sorun çıktı ve ben artık bu evliliği devam ettirmek istemiorum dedim gücüm kalmadı heryerim mos morr ablam abim kardeşim kimsem yok destekcim yok dedim sende bana destek deilsin dedim transferimin 2, günü beni bıraktın maça gittin dedim artık bu iş bittii :(((
Sonra yalvardıı beni o bırakıo şirkete ben çıktım peşimden geldii korna çalıoo yolun karşısındaa gel dio ben yok diorum :))) millet bize bakıoo neyse sonra ben inatçıyım ben galip gelsim ve halka karışarak şirkete gittim :)))
araı işde söz artık ilgili olucam bilme nee ya hakkını yemeyim ilgilidir bana yardım eder ama işde bu ara yaptıkları bana batıoo bende iyi deilim zaten neyse akşam bir yere gider konuşuruz dedik...
Ayol n çok uzattım yaa :9::9::9::9:

Canım benim hatırlıorumda tam deil şimdi sendeki mu mutasyon dediğin şey ailede deilde sen anne karnındaykenmi varolmuş?
Şayet böle varolan bişeyse bunun sana zararı ne?
üfff ya herkes dertli bu ara ben de üzülüyorum valla bu kadar çile bi de bu dertler:ssz:
ALLAH hpimize sabır versin inş.

delikız Allah yardımcın olsun... Yarın akşam çatlatmayı yapıyorsun. Çok heyecanlı :) İnşaallah senden güzel haberler alırız.

delikız Allah yardımcın olsun... Yarın akşam çatlatmayı yapıyorsun. Çok heyecanlı :) İnşaallah senden güzel haberler alırız.

ALLAH RAZI OLSUN:16:
Ben de heyecanlıyım valla.
Bişey socağım yumurta toplandıktan 5 gün sonra transfer dimi ..
Peki toplama günü de dahilmi 5 güne o günden mi sayacağız yani
bugün puregon 150 ye düştü ..orgalutran da devam..
yarın da aynı bugünki gibi dozlar..
yarın gece saat 10 da da çatlatma iğnesi vuracağım inş.
cuma sahı da 9 da orda olacağım ..
inş. güzel devam eder..

inş. güzel devam eder..

canım maşaAllah tedavinin sonuna yaklaşıyorsun.benim bişdiğim toplama günü sayılmıyor.zaten dr sana söyleyecektir canım.hayırlısıyla sonucunu alırsın inşaAllah.bizde seninle günleri sayacaz.

inş. güzel devam eder..

Canım embriyoların gelişimine göre günü değişiyor. Toplama gününü saymıyorlar. 2.-3.-4.-5. günde de transfer edildiği oluyor. Çatlatmanın saati çok önemli, 1 dakika bile gecikmemesi gerekiyor aman dikkat :)

canım maşaAllah tedavinin sonuna yaklaşıyorsun.benim bişdiğim toplama günü sayılmıyor.zaten dr sana söyleyecektir canım.hayırlısıyla sonucunu alırsın inşaAllah.bizde seninle günleri sayacaz.
ALLAH RAZI OLSUN daha da heyecanlandım şimdi yaa:38:
İnş. hayırlısı ile sonuçlanır..

Canım embriyoların gelişimine göre günü değişiyor. Toplama gününü saymıyorlar. 2.-3.-4.-5. günde de transfer edildiği oluyor. Çatlatmanın saati çok önemli, 1 dakika bile gecikmemesi gerekiyor aman dikkat :)

merak etme inci ben iğneleri bile dakika geçmeden vurdum çok dikkatliyimdir asla şaşma bu konuda:1:
perşembe boş günümmüş geceden aç ve susuz kalacakmışım ..
kuruyacağım iyice anlaşılan:1:
yani toplama günü 1.gün olmuyor ertesi gün mü 1.gün oluyor..
Bana pazar günü pgt belli olur demişti daha önce ama

ALLAH RAZI OLSUN daha da heyecanlandım şimdi yaa:38:
İnş. hayırlısı ile sonuçlanır..

merak etme inci ben iğneleri bile dakika geçmeden vurdum çok dikkatliyimdir asla şaşma bu konuda:1:
perşembe boş günümmüş geceden aç ve susuz kalacakmışım ..
kuruyacağım iyice anlaşılan:1:
yani toplama günü 1.gün olmuyor ertesi gün mü 1.gün oluyor..
Bana pazar günü pgt belli olur demişti daha önce ama

Evet canım narkoz alacağın için gece 12'den sonra hiçbir şey yiyip içmeyeceksin. Perşembe ve cumayı iğnesiz geçireceksin. Cumartesi progestan iğneleri başlar. Onları hastanede veya sağlık ocağında yaptıracaksın tabi doktor iğne verirse. Kimi doktor jel veriyor. İşte embriyonun gelişimine göre değişiyor. Pazar günü düşük bir ihtimal, pazartesi veya salı olabilir.

Evet canım narkoz alacağın için gece 12'den sonra hiçbir şey yiyip içmeyeceksin. Perşembe ve cumayı iğnesiz geçireceksin. Cumartesi progestan iğneleri başlar. Onları hastanede veya sağlık ocağında yaptıracaksın tabi doktor iğne verirse. Kimi doktor jel veriyor. İşte embriyonun gelişimine göre değişiyor. Pazar günü düşük bir ihtimal, pazartesi veya salı olabilir.
gün boyu su içeyim de bari içim kurumasın:1:
hayatımda ilk kez narkoz alacağım ,ameliyathaneye götüecekler sanırım ayy çok korkunç yaa:1:
ben pgt 3.gün yapııyor 5.gün de transfer oluyor diye okumuştum nette ama doğrumu

gün boyu su içeyim de bari içim kurumasın:1:
hayatımda ilk kez narkoz alacağım ,ameliyathaneye götüecekler sanırım ayy çok korkunç yaa:1:
ben pgt 3.gün yapııyor 5.gün de transfer oluyor diye okumuştum nette ama doğrumu

Yok heyecandan aklına ne su ne de yemek geliyor :) Koldan uyuşturucu ilaç veriyorlar. Yarı uykulu yarı uyanık oluyorsun. Ameliyathane gibi bir yer :) Pgt 3.gün yapılıyor genelde ve sonuç çıkar çıkmaz transfere alıyorlar. Mesela benim embriyolar pazar sabahı pgt'ye gitmişti transferim de pazartesi akşamı olmuştu.

Yok heyecandan aklına ne su ne de yemek geliyor :) Koldan uyuşturucu ilaç veriyorlar. Yarı uykulu yarı uyanık oluyorsun. Ameliyathane gibi bir yer :) Pgt 3.gün yapılıyor genelde ve sonuç çıkar çıkmaz transfere alıyorlar. Mesela benim embriyolar pazar sabahı pgt'ye gitmişti transferim de pazartesi akşamı olmuştu.

ayy şimdi bile heyecandan çişimgeldi :1:
inş. korkup kaçmam:1:
acı yok ama sanırım dimi..
ben transferi daha çok düşünüyorum ..
idrara sıkışık oluyormuşsun ..
benim için çok zor bi durum hayatta çişimi tutamam valla ne yapacağım bilmiyorum.
aşılamada da kaçırmıştım azıcık işlem sonrası :1:
eskiden beri öyleyim bi de heyecandan çok çişim gelir benim yaa ne yapcam bilmiyorum

ayy şimdi bile heyecandan çişimgeldi :1:
inş. korkup kaçmam:1:
acı yok ama sanırım dimi..
ben transferi daha çok düşünüyorum ..
idrara sıkışık oluyormuşsun ..
benim için çok zor bi durum hayatta çişimi tutamam valla ne yapacağım bilmiyorum.
aşılamada da kaçırmıştım azıcık işlem sonrası :1:
eskiden beri öyleyim bi de heyecandan çok çişim gelir benim yaa ne yapcam bilmiyorum

Toplama kolay :) Ben de transferde en çok ona takılmıştım. Pgt sonucu belli değil bekliyorum hastanede, transfer olacak mı olmayacak mı belli değil ama ben durmadan su içiyorum. Fazla abartmıştım. Transfer esnasında tutuyorsun da sonra yatarken tutmak zor. Sen yavaş yavaş iç, zaten ultrasonla kontrol edip yetersiz görürlerse biraz daha bekletiyorlarmış.

Back
X