- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #12.261
öyle tabi.zaten ben ona takılıyorum hani bu zaman kadar iyi gitti herşey ..pgtye girenlerin yarısı sağlam çıktı bunlar büyük şanstı bu şansı yakalamışken negatif olursa üzülmemek elde değil çünkü belki bu şansı bi daha yakalayamayız..Delikız inşallah pozitif gelecek sonuç. Olmazsa da çok üzülme canım. Şükür aslan gibi 2 embriyon var geride. Burada çoğumuzun zaten yumurta sayısı pek içaçıcı olmadı sağlam bile bulamadık çoğumuz. Bulduysak ya gelişimi durdu, ya sayısı azdı geriye donduramadık, onlard da tutmadı. İlk seferde tutan yok mu var tabi. İnşallah sen de o şanslı arkadaşlardan olursun...
şimdbi de aklıma takılan dondurulanlar çözünürken bozulursa tedaviye yeniden başlamak gerekecek ..
bi de ben beklemek istemiyorumhemen başlamak istiyorum doktor bekle derse o da var..
yani bizim sorunumuz olduğundan yaş geçtiğinden beklememek lazım peşpeşe denemek lazım çünkü belki bir dahakinde bu kadar şanslı olma imkanımız olmaz..
Canım benim sakın kötü düşünmee bak benimm test gününde kdr şişti gögüslerin ne oldu
Skın o belirtilere bakma inşallah pozitif alıcazz
bilmiyorum hazade ama bana olumsuz geliyor nedense bu göğüs işi canımı çk sıktı gerçekten..
aman yaaa ne yapayım ufff
İnşaallah sonuç pozitiftir ama değilse bunda da bir hayır var diyeceğiz. Hep hayırlısı için dua etmiyor muyuz zaten...
öyle tabi..