Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Delikız inşallah pozitif gelecek sonuç. Olmazsa da çok üzülme canım. Şükür aslan gibi 2 embriyon var geride. Burada çoğumuzun zaten yumurta sayısı pek içaçıcı olmadı sağlam bile bulamadık çoğumuz. Bulduysak ya gelişimi durdu, ya sayısı azdı geriye donduramadık, onlard da tutmadı. İlk seferde tutan yok mu var tabi. İnşallah sen de o şanslı arkadaşlardan olursun...
öyle tabi.zaten ben ona takılıyorum hani bu zaman kadar iyi gitti herşey ..pgtye girenlerin yarısı sağlam çıktı bunlar büyük şanstı bu şansı yakalamışken negatif olursa üzülmemek elde değil çünkü belki bu şansı bi daha yakalayamayız..
şimdbi de aklıma takılan dondurulanlar çözünürken bozulursa tedaviye yeniden başlamak gerekecek ..

bi de ben beklemek istemiyorumhemen başlamak istiyorum doktor bekle derse o da var..
yani bizim sorunumuz olduğundan yaş geçtiğinden beklememek lazım peşpeşe denemek lazım çünkü belki bir dahakinde bu kadar şanslı olma imkanımız olmaz..

Canım benim sakın kötü düşünmee bak benimm test gününde kdr şişti gögüslerin ne oldu :43::43::43:
Skın o belirtilere bakma inşallah pozitif alıcazz

bilmiyorum hazade ama bana olumsuz geliyor nedense bu göğüs işi canımı çk sıktı gerçekten..

aman yaaa ne yapayım ufff
İnşaallah sonuç pozitiftir ama değilse bunda da bir hayır var diyeceğiz. Hep hayırlısı için dua etmiyor muyuz zaten...

öyle tabi..

Delikız kuzumm ne olur kötü düşünmee ewet herşeye hazırlıklı ol ama gögüs agrını bişeye bağlama..
Ne zaman alıcaksın arıycaklarmı senii senmi gidip alıcaksın.? Allah yardımcın olsun canım benim kalbimiz seninlee

Delikız kuzumm ne olur kötü düşünmee ewet herşeye hazırlıklı ol ama gögüs agrını bişeye bağlama..
Ne zaman alıcaksın arıycaklarmı senii senmi gidip alıcaksın.? Allah yardımcın olsun canım benim kalbimiz seninlee

bilmiyorum yaaa..
doktor arıyacak...
tel yanımda beklyrm:18:
dondurulmuş transferinde sadeece tranfer ücretimi ödeniyor nasıl oluyor bilen varmı ..
ben şimdi moddayım da :1:

Delikız, canım pgt li değil ama normal tüp bebekte dondurulmuşlarla ikizlere hamile kalıp dünyaya getiren arkadaşım var. Rahimağzı topiğinden. Hatta bana gelecek bugün:))

Delikız, canım pgt li değil ama normal tüp bebekte dondurulmuşlarla ikizlere hamile kalıp dünyaya getiren arkadaşım var. Rahimağzı topiğinden. Hatta bana gelecek bugün:))

ay ne güzel onlara umut bağladım artık ne yapayım .
peki ne kadar ödemiş sadece transfer ücretimi o da ne kadar merak ettim açıkçaı..
işte pgt değilse sorun olmuyor 5-10 tane dondurulmuş oluyor ,süreki dene ne olacak ama biz öyle değiliz..
her zaman sağlıklı yumurta üretemeyebiliriz..

Çok şükür güzelim. Birazdan anneme inerim karnımı doyurmaya :1: Tek başıma canım istemiyor bir şey yemek. Sen nasılsın kuzum?
Ohh afiyet olsun canım ne güzel yakın oluşu benim annem karşıda :((
ne kadar peki o ücret ..
inş. hazade:16:

Deli kız bak beni deli etmeee :52::52::52::52:
Sanane ayolll ne kadarsa ne kadar sen pozitif alıcaksınn gerek kalmıycakkk

ay ne güzel onlara umut bağladım artık ne yapayım .
peki ne kadar ödemiş sadece transfer ücretimi o da ne kadar merak ettim açıkçaı..
işte pgt değilse sorun olmuyor 5-10 tane dondurulmuş oluyor ,süreki dene ne olacak ama biz öyle değiliz..
her zaman sağlıklı yumurta üretemeyebiliriz..

Canım bilmiyorum. Biz Ataşehirden transfer olamayınca 800 ya da 900 tl idi geri vermişlerdi bence o kadardır. Ama ilaç eklenirse bilmem...

Ohh afiyet olsun canım ne güzel yakın oluşu benim annem karşıda :((

Deli kız bak beni deli etmeee :52::52::52::52:
Sanane ayolll ne kadarsa ne kadar sen pozitif alıcaksınn gerek kalmıycakkk

olsun ya hazade rahatlıyorum öğrenince hem vakit de geçiyor ..
herşeye hazırlıklı olayım hem ona göre düşünürüm ileriyi de ..

Back
X