- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #12.381
hamilemisin yoksaaaaa

okuyamadım misairlikte merak ettim girdim geçmişi okuyamıyoruuum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok şükür hamileyimhamilemisin yoksaaaaaokuyamadım misairlikte merak ettim girdim geçmişi okuyamıyoruuum
![]()
canım çook sevindim maşallah sanadegerin kaç? rabbim kucağınada almayı nasip etsin.
bende çok şükür iğnelerime başladım perşembe kontrolüm var bakalım opu nezaman olcak![]()
evet çok şükür hamileyim
evet herkes haftasonuna girdi topik de girdiTopik sessizleşmiş, hafta sonu arası
Ben de yoğun ve güzel bir hafta sonundan sonra evime geldim çok şükür. Kafa dağıttım biraz, iyi geldi.
Ay sonu çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek, o da Memorial'a gidecek. İnşaallah güzel güzel haberler alırız.
Herkesi çok öpüyorum![]()
canım çook sevindim maşallah sanadegerin kaç? rabbim kucağınada almayı nasip etsin.
bende çok şükür iğnelerime başladım perşembe kontrolüm var bakalım opu nezaman olcak![]()
Delikiz tebrik ediyorum :)))
Saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallah .![]()
İnşallah günün birinde sende bize böyle mutlu haberini vericeksin canımmDelikız o kadar çoook sevindim ki.. YaşasınnnSen bana umut oldun. İnşallah ben de senin gibi sevinirim.. Allah tamamına erdirsin canım. 9 ayın sonunda ikizlerini sağlıkla al kucağına inşşşş...
:13:
![]()
Oyyy kuzummm kıyamam sanaaa Allahım hayırlısıyla sana bir ewlat vericek ben inanıorumm canım benimmm içimi parçaladın vallahiiGecenin bu saati olmuş topikte benden başka kimse yok
Bir bebem olsaydı onu emzirirdim şimdi uyurken seyrederdim melek yüzünü
Ahh Hayalini kurmak bile ne tatlııı yavrucuğumm![]()
Ohh ne güzel canım dağıtmışsındır kafanııı senin adına çok sewindimmm... Arkadaşında gelsinn ohh ohhh iyice rahatlarsın canım benimmTopik sessizleşmiş, hafta sonu arası
Ben de yoğun ve güzel bir hafta sonundan sonra evime geldim çok şükür. Kafa dağıttım biraz, iyi geldi.
Ay sonu çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek, o da Memorial'a gidecek. İnşaallah güzel güzel haberler alırız.
Herkesi çok öpüyorum![]()
Delikiz tebrik ediyorum :)))
Saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallah .![]()
hazadem günaydın kuzum![]()
Günaydın canımm nasılsınn ay delikıza çok sewindim ya inşallah darısı bizee![]()
Amin canım inşaallah...
İyiyim şükür. Sen nasılsın? Nasıl geçti hafta sonun? Nereleri gezdin
Bu sabah arkadaşım için randevu aldım, kadın gerekli şeyleri anlatıyor ben araya girip böyle böyle diyorum[/QUOTE
Bende deli gibi oruldum canım yaa bakırköye gittim ordan anneme ordan tekrar evime ardaşlarla pikniğe gittik mahfoldukk çok yorgunumm
Ay doktorla bize sinir oluo zaten çok bildigimizden ötürü![]()
Bende deli gibi oruldum canım yaa bakırköye gittim ordan anneme ordan tekrar evime ardaşlarla pikniğe gittik mahfoldukk çok yorgunumm
Ay doktorla bize sinir oluo zaten çok bildigimizden ötürü![]()
teşekkür ederim ..
ilk başta o korkular oluyor tabiki sağlam çıkmazsa diye ama korkma inş. sağlam çıkacaktır mutlaka..
ben 200 doz kullanmıştım 15 yumurtam olmuştu ..
şimdi daha çok erken bunu sorgulmak için son günlere doğru daha iyi belli olacak yumurtalıkların nasıl cevap verdiği ,ilk zamanlar çok belli olmayabiliyor,ben genartı genel olarak beğendim bir sorun yaşamadım ,inş. peşimden sen de gelirsin sıra sıra güzel haberler veririz.,
yok opuda zaten uyutuyorlar 5 saniyede uyuyorsun uyanıyorsun olay bitmiş o yüzden hiç korkma hiç bir aşamada hiç ağrı sızı çekmiyorsun ..
bu ara genartta başlayan çok zaten senin peşine de inş. turkuaz geliyor.
hakkında hayırlısı olsun
sağolasın turkuaz
evet ağrım için doktoru aramıştım o da cumartesi de test yaptırabilirsin dedi biz de bunu fırsat bilip gidip yaptırdık..
doktor da büyük ihtimal ikiz dedi ama bakalım yarın 2.test için gideceğim inş.
bundan sonrası daha zormuş gerçekten ,kan değeri katlanacakmı kese görünecekmi kalp atışı duyulacakmı
herşy daha yeni başlıyor
darısı başına inş.
artık üzülmek umutsuzlanmak yok sana en büyük örnek ben oldum ,hayırlısı ile peşimden geleceksin inş.
sadece üzülme stres yapma ..![]()