Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazade milletin lafına kafayı takarsak inan hayat çekilmez bir hal alır. İsteyen istediğini konuşsun, konuşur konuşur susarlar.

hazade milletin lafına kafayı takarsak inan hayat çekilmez bir hal alır. İsteyen istediğini konuşsun, konuşur konuşur susarlar.

Öle elbetteki cnm da işde ..
Geçende eşimin kuzeni var deiki çocuk yokmu yok dedim ee dedi artık yap bir tane dedimki yapmazsam n olur ben bilmem dedii ..
Dedim en kötü kocamı sen alırsın :))) kız şok oldu bu dengesiz ne dioo benden önce eşimde gözü varmış :9:

Canım elbetteki sakıncası yok ama gerek yok vallahi
ya benden hatıra olur gerçekten :38:

yuhhh be kaç kere msj olmuş sapıttı bu topik :)

gördünmü gerek varmış bak kaç kere yazdın :1:
Öle elbetteki cnm da işde ..
Geçende eşimin kuzeni var deiki çocuk yokmu yok dedim ee dedi artık yap bir tane dedimki yapmazsam n olur ben bilmem dedii ..
Dedim en kötü kocamı sen alırsın :))) kız şok oldu bu dengesiz ne dioo benden önce eşimde gözü varmış :9:

sen de az değilmişsin heee :1:

ya benden hatıra olur gerçekten :38:

gördünmü gerek varmış bak kaç kere yazdın :1:

sen de az değilmişsin heee :1:

Kuzum hatıra dediğin saklanır ben beyaz milkaya bayılırım hayatta saklayamam :)
Hakikaten ben yapmadım kendiliğinden öle oldu inanki :43:
Ya durmadan soruo dengesiz ya sanane diyicem en sonunda kaynanama demişki senin gelin pek bir havalaı kaynanamda demiş ben bakımlı kadını sewerim susmuş :32::32:

Kuzum hatıra dediğin saklanır ben beyaz milkaya bayılırım hayatta saklayamam :)
Hakikaten ben yapmadım kendiliğinden öle oldu inanki :43:
Ya durmadan soruo dengesiz ya sanane diyicem en sonunda kaynanama demişki senin gelin pek bir havalaı kaynanamda demiş ben bakımlı kadını sewerim susmuş :32::32:

ne güzel bak kaynanan seni seviyor demekki :)))

Kızlar, chnb'yle konuştum. Hastaneye yatırmışlar. Perşembe günü serklaj olacakmış büyük ihtimalle. Hepinize çok selamı var. Çok zor geçiyor hamileliği... İnşaallah oğlumuz sağlıkla gelir :emir_bebek::nazar:

Kızlar, chnb'yle konuştum. Hastaneye yatırmışlar. Perşembe günü serklaj olacakmış büyük ihtimalle. Hepinize çok selamı var. Çok zor geçiyor hamileliği... İnşaallah oğlumuz sağlıkla gelir :emir_bebek::nazar:

İnşallah yaa kadıncaz mahfoldu umarım deger de hayırlı bir ewladı olur ... İncim gidelimmi perşembe günü ziyarete ben çok isterimm

Allah kolaylık versin :( gercekten zor gunler geciriyor.
Tarafimdan da selma soyle Incicigim.
Bir an once bu gunleri atlatmasini diliyorum.

Back
X