- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #12.541
Delıkız canım tek ıhtımalıne uzuldun mu sen yoksa?![]()
yok üzülürmüyüm hiç ,herşeyin hayırlsı olsun ,yeterki sağlıklı olsun da çift tek farketmez..
sadece şaşırdık o kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delıkız canım tek ıhtımalıne uzuldun mu sen yoksa?![]()
tamam o zaman :)yok üzülürmüyüm hiç ,herşeyin hayırlsı olsun ,yeterki sağlıklı olsun da çift tek farketmez..
sadece şaşırdık o kadar![]()
ne güzel misafirlerin var ,iyisindir inş.Günaydın kızlar...
Her saat varmış ziyaret... Beklerim...
Tek tek okudum mesajları ama yazamadım tek tek. Öptüm sizleri...
Günaydın kızlar...
ıncım ne yapıyorsun canım ?
![]()
ıncım ne yapıyorsun canım ?
![]()
Canım çok geçmiş olsun bendende istediler yeditepe üniv. hastanesinde 400 e yaptırdım ben allah hepimizin yardımcısı olsunHayirli Günler Arkadaslar
Sizi zaman zaman takip ediyorum ben isvicredeyim ve iki negativ Tüp Bebek denememiz var kimlere ve kac tedaviden sora PGT öneriyor Doctorlar ????
Kromozon Testi her ikimizdende istendi Türkiyede ne kadar tutar bu Testler??? Bilen varmi Arkadaslar ???
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin yardimlariniz icin tesekürler simdiden ......
Günaydın kızlar...
kızlar,
Aydan'dan haber yok mu?
Sanırım yok canım. Aydan Çanakkalede yaşıyor. Eğer cepten girme imkanı yoksa ancak eve dönünce haber verebilir :26:
kadın doğum profu suya gene az dedi, diğer prof normal dedi.Biz de seni özledik canım.
İnşaallah bir şey çıkmayacak yavrunda, herkese herşeye inat sağlıkla doğacak![]()
Dualarla gelecek küçük bey...
Su durumun nasıl oldu? Düzelmiş mi?
evet canım ya incele incele yapılacak bişey var sanki bi sorun görünse.Canım merhaba ,
canını sıkma ne olur.
Zaten her sey olacagına varacak dememıs mıydık en bastan ?
Ben de ınanıyorum kı translokasyon sorunu yuzunden cok detaylı ınceleme yapıyorlar.
Kesın bır sonuc verebıleceklerı bır donem var mı pekı konu ıle ılgılı?