- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #13.041
3 eylül canımm![]()
Eylül gelsin çabucak

Burası eylülde hamilelerle dolacak inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 eylül canımm![]()
dogru valla kimse analmiyo bizi kendi ailemiz bile anlamiyor kromozom sonucunu ögrenince bu topikte bikac arkadas tan baska yoktu umut arar dururdum ozamanlar tüp yaptralim dedik her kafadan ses kimse seni anlamiyo
insallah tedaviye baslarsam kimseye söylemiycem
söyleme cnm bncede allahın izniyle ben inanıyorum olacagına..çektigin acıları kimse anlamıyor dedigin gibi her kafadan bir ses çıkıyor yeri geldi beni eşim bile anlamadı kendimi çok yanlız hissetigim çaresizlige kapıldıgım günler oldu ama bak rabbim bana nasip etti emeklerimizi boşa çıkardım eminim sennkinide boşa çıkarmayacaktır allah büyüktür..sakın vazgeçme olurmu ..
dogru valla kimse analmiyo bizi kendi ailemiz bile anlamiyor kromozom sonucunu ögrenince bu topikte bikac arkadas tan baska yoktu umut arar dururdum ozamanlar tüp yaptralim dedik her kafadan ses kimse seni anlamiyo
he canim ya iyi cikarda bismillah der start yapariz evvel allahin izniyle ümitlim insallah, bu kaz kanamam agir gecmiyo en azindan pihtili gelmesine cok seviniyom
5 sdaat sonra kadin dr da randevüm var bakalim ne diycek
INCIM BU ARADA EGER CUMHUR BEY YOKSA YINEDE ARASAMMIKI YOKSA PTESIM ARASAM PTESI GEC MIOLUR YA
Eylül gelsin çabucakÖnce tatil sonra tedavi
Burası eylülde hamilelerle dolacak inş![]()
Merhaba , eger 24 sure ile butun kromozomlara baktiracak isen proba gerek yok. Sadece bilgi icin.
Inciye ben de katiliyoeum. Takilma sayinin az olmasina. 1 tane ile gerfeklesiyor hersey. Moral bozuluyor tabi cunku tedavide hep en cok sayi ciksin, en kalitelisi olsun istiyoruz yani herseyin enini istiyoruz. Ama bak gor sahip olanlar her zaman herseyin EN ine sahipmolanlar degil, kaderinde yazilmis olanlar ve biraz da sans ile arkadas olanlar.
ama direk mi doğum yapacaksınbatıkentte cnm mesada yenimahalle devlet hastanesi yeni açıldı 1 sene falan oluyor.özel hastaneden hiç bi farkı yok pırıl pırıl çok güzel bi yer doktorlarıda çok ilgili ve iyi. eger hala hastane arıyorsan orayı tavsiye ederim.ben dogumumu orda yapıcam karar verdim odaları bile tek kişilik kızögleden sonra 2 gibi gidersen en fazla yarım saat beklersin
bu arada hava çok sıcak o yüzden bulantımda başladı nefes alamıyorum sanki..
ee parayla değil sırayla :))deli kızz bol bol mesaj yaz diyorsun sen yoksun yahudur tahmin ediyim yemek yiyorsun o yüzden yoksun aferin minik anne doyur bebişlerini
![]()
selam kızlar,
nasılsınız???
CHNB canım nasıl oldun ? sızıntı devam etmıyor ınsallah , ha?
Aydandan haber yok sanırım hala.
Icı, Mattika, delikız , Hamet, Izz, ve adını sayamadıgım herkes sızler nasılsınzı?
haklısın canım hep en dıyoruz herseyın ust uste gelemsıne uzuldum bıraz nasıpten otesı yok bız elımızden geleını yapalım sıfası allahımdan nasıpte varsa olur canım cok sagol destegın ıcın allahım bızlerede nasıp etsın hayırlı evlatlar
söyleme cnm bncede allahın izniyle ben inanıyorum olacagına..çektigin acıları kimse anlamıyor dedigin gibi her kafadan bir ses çıkıyor yeri geldi beni eşim bile anlamadı kendimi çok yanlız hissetigim çaresizlige kapıldıgım günler oldu ama bak rabbim bana nasip etti emeklerimizi boşa çıkardım eminim sennkinide boşa çıkarmayacaktır allah büyüktür..sakın vazgeçme olurmu ..
insallah allaha siginip basliyalim yarinki sonuclarin iyi oldugunu bi ögrenem insallah
ya allah ya bismillah deriiz insallah
BANA MUSADE YEMEK YAPAM KIZDA OKULDAN GELIR AKSAMA RANDEVUMDA VAR ALLAHA EMANET OLUN
insallah allaha siginip basliyalim yarinki sonuclarin iyi oldugunu bi ögrenem insallah
ya allah ya bismillah deriiz insallah
BANA MUSADE YEMEK YAPAM KIZDA OKULDAN GELIR AKSAMA RANDEVUMDA VAR ALLAHA EMANET OLUN
Kızlar merhabalar,
Üzgünüm 4.seferimizde de 0 çektik maalesef, kısmet değilmiş demekki,
İnşallah sıradaki arkadaşlar da görürüz müjdeli haberleri
Kızlar merhabalar,
İnşallah cnm benim hayılısıyla ...Eylül gelsin çabucakÖnce tatil sonra tedavi
Burası eylülde hamilelerle dolacak inş![]()
Kızlar merhabalar,
ama direk mi doğum yapacaksın
hem sen özele gidiyordun ne oldu
sadece doğumumu orda yapacaksın anlamadım
canım ben sadece dogumu orda yapıcam.. son aya kadar medicana ya gidicem..eger durumum olsa dogumuda medicanada yaparım ama çok fazlaama sen devlet hastanesi arıyordun yaa cnm kontroller için burayı tavsiye edebilirim güzel bi hastane..
ee parayla değil sırayla :))
yok yaa acayip işim var bugün delirmek üzereim
150 kişi birden emekli olmuş
bi yerlerde karışıklık oldu bulamıyorum düzeltmeye çalışıyorum
çıldıracağım yaaa
kendine stres yapma hisseder üzülürler bebeklerin annesi sakinnnnn![]()
İnşallah cnm benim hayılısıyla ...
Canım benim ne denir ki çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş napalım((
BEN eYLULDE DOĞAL HAMİLE KALMIŞ OLACAGIM :) TRANSLOKASYONSUZ , SAGLIKLI BIR KIZ BEBEGE![]()