Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aradı Canım çok şükür 15.000 / 1 çıkmışş ay Allahım sırılsıklam oldum resmennn

Hazadem çok şükür. Allah'ın mucizesi işte. Ben en baştan beri sağlıklı olduğunu hissediyorum. İnşallah da öyle olacak. Kızlar milliyet ve hürriyet gazetesinde bir haber var. Biri 3 biri 42 yaşında diye. O bayan benimle aynı hastalıktan. Cam kemik. Normal yoldan bebeği olmuş. Ve sağlıklı. Gerçekten çok şaşırdım. %50 ihtimalden sağlıklı denk gelmiş. Ve çocuk çoook güzel Üstelik 3 kilo doğmuş..Allah'ın hikmeti.. Diledimi herşey oluyor. Bu haber moralimi düzeltti biraz.

Nesrinciğim ben de mutlaka geleceğim Ahmet Arda'yı görmeye . Bayramdan sonra haftasonu ordayız inşallah

Aradı Canım çok şükür 15.000 / 1 çıkmışş ay Allahım sırılsıklam oldum resmennn

hazade bu çok güzel bir haber neler çekmişin sende inş bunu sağ salim alıcaksın kucagına

delikız anahtar teslim oh güle güle otur canım yeni evinde

akasya rabbim istedikten sonra herşey olur ama pgt vs diye birsürü işlem varken riske degmez inş sende hamile haberi yazarsın.

ben hala kanamalı vaka olarak günleri geçiriyorum dün çok beterdi çeşme misali bugün sabahtan az geldi devamı gelicek bıktım artık dikiş atılacaktı güya kanama kesilse kesilmiyor rahim boyuda kısalınca sumu gelicek bebekmi gelicek şaşırdım artık bekliyorum sadece...

Hazadeeeeeeeeeee yuppiiiiiii... durmak yok yola devam.........

Delikız canım hayırlı olsun evin bebelerin koşsun 150 metre karede? 4 tane ama...

Delikız ben sana bir şey danışacağım geçenlerde spiralle ilgili bir yazı okudum... Spiral döllenmeyi engellemiyormuş döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasını engelliyormuş...( ben 5 sene korundum böyle gerçi eşimle 3.5 yılında ayrıydık o doktora için istanbuldaydı.Ama ben çabuk hamile kalan biriyim arada döllenme olmuştur. o zaman spiral dinen uygun değildir gibi geldi bana ertesi gün hapı gibi... sorar mısın?

Akasya haber çok güzelmiş... Beklerim canım çıkartma yapın:))

canım sancın yoksa enfeksiyon yoksa su gelmez ama ayağa kalmazsan yer çekimine maruz kalıp açılma olmasın... bence mattika gibi yat fakülteye.. ben o dönemde 20 gün yattım...

sağolasın chnb eşime kalırsa geride kalan 2 tane yavrumu da kullanacak artık bi ikiz daha olursa şaşmayın
tamam spirali sorarım
sağolasın amin inş
RABBİM yardımcın olsun
sakin ol ve bekle
RABBİM istiyorsa hiçbirşey olmaz
işte herşey ALLAHın takdiri
Bilim de bir yere kadar ben hep söylüyorum
Bilim birr yere kadar ilerlemeyi sağlıyor ama bir yerden sonrası ALLAHın takdiri akasya
nasıl hazadeninki bilimi ezip geçiyorsa seninki de öyle olacak inş.

Ewet Akasyam hakikaten Mucize bu olsa gerek ... İnşallah sağlıkla dewam eder.
Canım benim olmıycak şey deilkii yemin ederim bakk ben seninle alakalı inan zerre kötü bişey düşünmüorum dualarımızla bak herşey yoluna giricek Allahın izniylee ..
Ve canım eger istersen inan Oluş Apiyi şiddetle öneriorum ne olur 1 kere git görün inan bak çok motive edio insanıı ve çok huzur verioo
İnşallah canım sağlıkla hepimiz ewlatlarımızı alırız kucagımızaa ..
Canım bıktım deme e olur neler yaşadık sende bizlerde Allahın izniyle geçicek bak nerelerden buralara geldik Rabbim yardım edicektir hepimize.
Hazadeeeeeeeeeee yuppiiiiiii... durmak yok yola devam.........
Akasya haber çok güzelmiş... Beklerim canım çıkartma yapın:))

Allahın izniyle hepimiz yolaa dewammm
İnşallah dewamıda iyi gelirde hepimiz rahata ererizzz

Ay Akasyamm Ağlamamak için zor durdum vallahii mucize bu Rabbim İnşallahh sanada böyle bir ewlat nasip edicek ben çok inanıorumm
Ben Fitremi bir arkadaşa vericem öle söledim çünkü eşinden ayrıldı 6 aylık oğlu var ama etrafımdaki herkese sölüucem ne kadar lazım acaba

Canım ne kadar gönderebilirsek fayda olur işte. Evin halini gördüm de içler acısı.. Umarım küçük de olsa katkı sağlayabilirim. Ben işyerindeki arkadaşlara da söyledim. Onlar da gönderecekler.

Son düzenleme:
Canım ne kadar gönderebilirsek fayda olur işte. Evin halini gördüm de içler acısı.. Umarım küçük de olsa katkı sağlayabilirim. Ben işyerindeki arkadaşlara da söyledim. Onlar da gönderecekler.

Sen hesap numarasını ver bana canım bende yakınımdakilere sölerim çünkü fitre old için kişi kendi göndermek ister

Bak aklıma şimdi geldiii Delikızz benim milkalar ne oldu bakimmmmm
ayyyy hazade ben onları hep unuttum yaaa
ay valla çekmecemde duruyor hepsi biliyor musun
deli divane oldum bu hamişlikten
çok haklısın yaaa
tamam söz bu hafta kargoya atacağım inş.
kusura bakma yaaa..
bu arada ben çıkıyorum birazdan eşim almaya gelecek
dua edin hayırlısı ile evimi göreyim anahtarımı alayım

Ayol o çekmecedekiler mahflmuş tur :))))
Hadi hayırlıhaberlerle gel canım inşallahh

Bak aklıma şimdi geldiii Delikızz benim milkalar ne oldu bakimmmmm

selam kızlar nerelerdesiniz kimse yok mu?

hazade gözün aydın test sonucu güzel çıkmış,artık korkma,rahat ol...

delikız evini görmeye gidiyor sanırım,

akasya,ben fitremi geçen hafta verdim ama sen kadınla konuş,bizi haberdar et,yinede elimizden geleni yaparız

ben çok sıkıldım kızlar evde durmaktan,zaman geçmiyor mu ne?

Allah razı olsun canım vallahi içim rahatladı ama chnb ninde 35.000 çıkmıştı 4lüsü 10/ 1 çıktı Allah hepmizin yardımcısı olsun vallahi ...
senin kaç çıkmıştı cnm hatırlıomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…