Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hadi az kaldı cnm sağlıkla yawrunu alıcaksın kucagına inşallahhh....

Günaydın cnm nasılsınn akşam sen aramayınca yoruldu galiba dedim aramayım bende ..
Bebişimiz şükürler olsun iyiymiş yorum yaptım ama görmedin galiba..
Arda bey benle alakalı bişey dedimi :))

Canım ya nasıl cevap yazmamışım ararım birazdan seni... Geriye dönüp okudum mesajını...

Kızlar kuzenimin kızı dogdu fakat 745 gr 26 haftalık :43::43::43:
Normal dogumla almışlar hemen küveze konmuş çok korkuoruz :18:

Canım Allahtan şifa diliyorum. Benim diğer tpikten 26 artı 3 te doğum yapan arkadaş var ikiz hem de 25 gündür küvezdeler dün solunum cihazından da çıkarmışlar.Aralık annelerinden de 5.5 yaşında kızı olan arkadaşın o kızı 26 haftalık doğmuş çok sağlıklıymış gelişimi de yaşıtlarını yakalamış başta biraz zorlanmışlar ama iyileşmiş Allah nasip ettiyse yaşar canım Memorialin sayfasında gördüm 700 gram doğan yaşamış aile teşekkür yazısı yazmış...

olsun hazade
sağlıklı çıkma olasılığı yüksek evet o da olmasa zaten iice zor bir durum olurdu
en azından o şansımız var

herkese günaydın

Günaydın canım. İnşallah en kısa zamanda toparlanır...

Şükürler olsun Maşallahhh:nazar::nazar::nazar:
Vallahi cnm Kist beni korkutuodu çok ama çok sewindim inann Allahım tekrar şükürler olsunnn oğluşumuz gelio sağlıkla inşallahhh...
Görümceninde Allahım yardımcısı olsun cnm ne diyelim zor ...

Sağ ol canım geriden buldum mesajını... İnşallah canım benim...İnşallah sağlıklı oğluşlarımız senin de benim de Mattikanın da... Sağ ol canım aslında çok zengin olacaksın sonuna dek giderdim amma bizim de onların da o kadar gücü yok. 10 mm lik bir yumurtası vardı dün. kürtajlarda kapanmasaydı tüpü şimdiye dek çoktan hamile kalırdı...

benı merak ettıgınızı bılıyom
kötü haberım var
tedavıyı ıptal ettım
gelısen bır yumurta var onu da efer saglamsa normal yollada elde edılır kısmetde varsa

onca ığnelere ragmen beklenen cevabı veremedım
225 dozla basladım 5.günü 300ml doza cıkarıldı oda ancak bır
yumı oldu
bende bılıyomkı her ay yumurtluyom durum bu

fsh en son 12 dı
20 fırlamıs
yas dan dolayı cok elde edılmıyomus yumıler

Canım çok üzüdüm peki şu an ilişki olsa o yumurtayla hamile kalabilir misin?

Mattikaaaaaaaaaaa sana yazdım cevaplamadın yoksa beni beğenmiyor musun?

degılmı sende benım ıcın örneksın nesrın de hazadede

yalnız mattıkam translokasyon benım gıbı kadında olupda normal yolla saglıklıya hamıle kalıpda doguran da var degılmı
bu topikte var sanırım eskilerden ama ben hatırlamıyorum şimdi.
çok farketmez canım erkekde ya da kadında.

ne bılem işte öyle düsünüyom ıster ıstemez dua etmıstım benım ıcın günah ıslemekten nazarında yanlıs yapmaktan sana sıgınırım eger öyleyse ıptal olsun dıye
içini ferah tut canım ya, herşeyin hayırlısı

Canım ya nasıl cevap yazmamışım ararım birazdan seni... Geriye dönüp okudum mesajını...

Canım Allahtan şifa diliyorum. Benim diğer tpikten 26 artı 3 te doğum yapan arkadaş var ikiz hem de 25 gündür küvezdeler dün solunum cihazından da çıkarmışlar.Aralık annelerinden de 5.5 yaşında kızı olan arkadaşın o kızı 26 haftalık doğmuş çok sağlıklıymış gelişimi de yaşıtlarını yakalamış başta biraz zorlanmışlar ama iyileşmiş Allah nasip ettiyse yaşar canım Memorialin sayfasında gördüm 700 gram doğan yaşamış aile teşekkür yazısı yazmış...

Günaydın canım. İnşallah en kısa zamanda toparlanır...

Sağ ol canım geriden buldum mesajını... İnşallah canım benim...İnşallah sağlıklı oğluşlarımız senin de benim de Mattikanın da... Sağ ol canım aslında çok zengin olacaksın sonuna dek giderdim amma bizim de onların da o kadar gücü yok. 10 mm lik bir yumurtası vardı dün. kürtajlarda kapanmasaydı tüpü şimdiye dek çoktan hamile kalırdı...

Canım çok üzüdüm peki şu an ilişki olsa o yumurtayla hamile kalabilir misin?

Mattikaaaaaaaaaaa sana yazdım cevaplamadın yoksa beni beğenmiyor musun?
NESRINcım eger saglamsa allahta ol derse olurmu olur kımbılır
ama suda var fazlada ılıskı sık olmuyo sımdı belkı tatıl dolayısıyla olursa olur cünkü esım ısten dolayı asırı yorgun olabılıyo

chnb canım beğendim bak beğenmez miyim seni:16:
cvp yazdım aslında msjına ama bazı soruların cevabı bende de yok daha :1:
oğluşumun ismi hala belirsiz, dün akşam tarih de belli oldu diye isim bulalım dedik yine çıkamadık işin içinden.

gecelik sabahlık aldım birer tane, 2 tane de pijama aldım, bilmem yeter mi, bi pijama bi gecelik daha alayım diyorum.
bebeğin çantası da hazır aslında, hastane çıkışlarını yıkadım ütüledim, bezini fln aldım. yerleştirmesi kaldı.
biberon alsam mı? sezeryan olunca sütüm gelmezse diye mama alsam mı? düşünüyorum öyle.

bayramdan sonraya bıraktım kalan eksikleri, eşim oruç olmaz rahatça çıkarız diye

yalnız mattıkam translokasyon benım gıbı kadında olupda normal yolla saglıklıya hamıle kalıpda doguran da var degılmı

Canım en iyi örnek sensin...:1: Bir kızın var ya. bu topiğin kurucusunun translokasyonu var oğlu taşıyıcı çıktı doğal hamile kaldı.Angel turner mozaikti 4 düşüğü vardı o da doğurdu ama test yaptırdı mı bilmiyorum...

Hazadeeee, seninle ilgili konu açılmadı canım bizim diğer topikten arkadaş yeni hamile kalmış onun lafı geçti şubatta onu da ameliyat etmişti rahminden...

chnb canım beğendim bak beğenmez miyim seni:16:
cvp yazdım aslında msjına ama bazı soruların cevabı bende de yok daha :1:
oğluşumun ismi hala belirsiz, dün akşam tarih de belli oldu diye isim bulalım dedik yine çıkamadık işin içinden.

gecelik sabahlık aldım birer tane, 2 tane de pijama aldım, bilmem yeter mi, bi pijama bi gecelik daha alayım diyorum.
bebeğin çantası da hazır aslında, hastane çıkışlarını yıkadım ütüledim, bezini fln aldım. yerleştirmesi kaldı.
biberon alsam mı? sezeryan olunca sütüm gelmezse diye mama alsam mı? düşünüyorum öyle.

bayramdan sonraya bıraktım kalan eksikleri, eşim oruç olmaz rahatça çıkarız diye

Bayramdan sonra tamamlarsın bir gün . O da yeter gecelik ve pijamalar... Adını da doğunca içine doğar belki:))

Mamayı sor istersen benim gelmişti sezaryenden sonra ama ben son ana kadar sancı çektim. İnşallah olur sütün...

Bayramdan sonra tamamlarsın bir gün . O da yeter gecelik ve pijamalar... Adını da doğunca içine doğar belki:))

Mamayı sor istersen benim gelmişti sezaryenden sonra ama ben son ana kadar sancı çektim. İnşallah olur sütün...

sancısız sezeryana girersem olmayabilir gibi. bakalım isim de bulucaz elbet:1:

inş sağlıkla evlerine giderler kısa zamanda, binde bir risk diyolar ama işte gelip buluyo insanı, çok üzüldüm ya
İnşallah cnm ewet olasılık az denio ama malesef öle deil :(((
benı merak ettıgınızı bılıyom
kötü haberım var
tedavıyı ıptal ettım
gelısen bır yumurta var onu da efer saglamsa normal yollada elde edılır kısmetde varsa

onca ığnelere ragmen beklenen cevabı veremedım
225 dozla basladım 5.günü 300ml doza cıkarıldı oda ancak bır
yumı oldu
bende bılıyomkı her ay yumurtluyom durum bu
Allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm ama ümidini yitirme ne olur, sakın ümitsiz olmaa

Vallahi cnm henüz doğurmadım ama bendede translokasyon var RABBİM OL DESİN YETERKİ

Vallahi zor nesrin abla işde kadıncagıızn sütü akıo ama bebegi göstermiolar ..
Allah yardımcıları olsun vallahi,İnşallah bizler sağlıkla alırızz tek diledigm bu .
Biraz önce çok feci kustum hiç halim yok

İnşallah cnm ewet olasılık az denio ama malesef öle deil :(((

Allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm ama ümidini yitirme ne olur, sakın ümitsiz olmaa

Vallahi cnm henüz doğurmadım ama bendede translokasyon var RABBİM OL DESİN YETERKİ

Vallahi zor nesrin abla işde kadıncagıızn sütü akıo ama bebegi göstermiolar ..
Allah yardımcıları olsun vallahi,İnşallah bizler sağlıkla alırızz tek diledigm bu .
Biraz önce çok feci kustum hiç halim yok

Canım sağlıkla kurtulurlar inşallah... Bulantı da ara ara olup geçer inşallah...

merhaba hazede hamılısın sanırım ıkızdıde galıba ınsallah allahım kucagına da almayı nasip eder.sen tedavını nerde yaptırdın problem neydı kacıncı tedvındı.

Vaaaavvvv altınları almışsın çok sevindim canım inşallah bebiş haberini de alırız yakında...

Maiumut ben de merak ettim şifayı pat diye kayboldu ortadan...:50:

Hazade günaydın canım...

merveci gelişme var şükür.geçen parşembe yumurtalarım toplandı.rabbime çok şükür toplamda 11 adet embriyom oldu.donduruldu.uygun zamanda transferi düşünürüm.biraz toparlanmayı bekliyorum.hem maddi hem manevi.

ayy haydi bakalım bayram sonrası senin heyecanını yaşayacaz inşaAllah.
Canımmm çok sevindim senin adına gerçektende hadi bakalımm işin rast gide
Bu sefer kavuşursun yavrucağına inşallahh inşallahh
Bakalım kısmetimizde varmı vakti geldimiki acaba evlat sahibi olmanın heyecanla bekliyorum bayram sonrasını

Hadi az kaldı cnm sağlıkla yawrunu alıcaksın kucagına inşallahhh....

Tabi cnm verirmiyim hiçç deli oldum ztnn birde dioo 430 tl sanki az mış gibiii

Bende seni çok merak ettim bir çok kez yazdım ama görmedin:50:
Hoşgeldin tekrar altınlarını nerden aldın ayoll :))
Yavrucuğum benim altınlarım kayınbabamın kasasındaydı
Onlarda geldiler açtırdım kasayı hoopp hemen aldım altınlarımı
Tedaviye başlayacağım ya o yüzden yazdım öyle:):)

Bebeğin nasıl iyimi kuzucuğun:)
olsun hazade
küvezde inş. kilosunu alır sağlığına kavuşur sen merak etme
artık herşeyin çözümü var
RABBİM yardımcısı olsun inş.

hoşgeldin merve
tatilin neden kötü geçti bilmiyorum ama altınlarına kavuşmana sevindim
Hoşbulduk canım
Sence neden kötü geçmiş olabilir:1:
Kayınvalidem ve eşim yüzünden tabi
Allahım kabus gibiydi yarabbim öleceğim zannettim
Kalp krizi geçiriyodum nerdeyse stresten sıkıntıdan
En sonunda kayganayla kavga ettikte hıncımı aldım ohh:27:
Senin ikizler nasıl?

hoşgeldin mervecim, yokluğun farkediliyo inan:16:
hadi bakalım eylülde sen de başlıyosun o zaman, inş bayram yerine döner burası.

zor bi süreç olmalı bu bikaç defa yumurta toplanması, zaten sürecin her türlüsü zor seninki daha da stresli olur gibi, inş sonu güzel olur..
Mattika canım benimde aklım hep sizde bebeklerinizdeydi valla
Doğuma az kaldı galiba:49:
Allah kısmet ederse bayramdan sonra düşünüyoruz bakalım

Canım şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyoruz. Boğazın düğüm düğüm, gözlerin yaşlı hatta tüm gün yaşlı kalacak büyük ihtimalle. Aklına düştükçe için cız edecek. Fotoğrafı varsa elinden düşürmeyeceksin. Acını sonuna kadar yaşa, içine atma sakın. Eşinle konuş, birbirinize destek olun. Ama şunu bil ki en fazla 2 hafta içinde yeni bir tedavi düşünmeye başlayacaksın. Yepyeni umutların olacak. Yüreğindeki anne olma aşkı var oldukça umudun hiç bitmeyecek. Zor zamanlar geçirdikçe o aşk daha da büyüyecek. Ve bir gün Allah'ın izniyle bizler de o kutsal duyguyu tadacağız yeter ki Rabbim istesin. Dualarımızı eksik etmeyecek, bu imtihanımızda büyük sabır göstereceğiz. Allah sabredenlerle beraberdir canım. Bir gün inş bizler için de güneş doğacak... Allah'ım anne olma aşkıyla yanıp tutuşan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun...

ne hissettiğimi,ne yaşadığımı en iyi siz bilirsiniz,yazdıklarınızı tek tek okudum,hepinizden Allah razı olsun,

öyle büyük bir umutla başlamıştım ki tedaviye,hep inandım,olacak inşallah dedim

ama hayırlısı böyleymiş demek ki....insan ne kadar böyle olduğunu bilse de sabretmek öyle zor ki...yeniden umut etmek de zor gibi

geliyor sanki doktorum aradı,sen ne zaman hazır hissedersen başlarız yeniden dedi,merkezde en olmayacak insanlarınki pozitif olmuş,

benim negatif,bazen düşünüyorum belki de nasibimde yok evlat sahibi olmak diyorum,onun için olmadı,belki de hiç olmayacak boşa

uğraşma ve kabullen diyorum,eşime de üzülüyorum,ona da haksızlık yapıyorum gibi geliyor,sizde böyle hissettiniz mi hiç?

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,sayfalar yazsam boş,içimdeki sızıyı anlatamam....sanki bütün umudum tükendi bitti...

benim için iyi olmayacak bayram biliyorum ama hepinize iyi bayramlar diliyorum...dualarınızı eksik etmeyin....

canım senin ne hissettigini anlayacak insanlardan biriyim evet senin gibi defalarca düşündüm vazgeç artık olmuyorsa olmuyor benim yüzüm gülmeyecek dedim:43::43:nelere alışıyor insan ve kendini tekrar drun kollarında atıveriyor yeniden dogacakmışın gibi... 3negatifim var malesef artık o eksiyi görmekten sıkılmıştım eşimim yüzüne bakamadım gözlerimi kaçırdıgım zamanlarım çok ben beceremiyordum işte ikimizin meyvesini bir türlü tutturamıyordum bende vardı bir tuhaflık:43:
nezaman artı oldu sonucum dünyalar benim oldu sanki onunla dogmuştum hiç aklıma kaybetmek gelmemişti ilkinde ölmek istedim oanda olmadı yaşmaya devam ettim tekrar artı ve bitmeyen korkularla korktugum şey başıma geldi bu sefer dedim ne yapsan boş sen anne falan olamazsın ya öldürürsün ya taşıyamazsın:43::43: derdim düşük yapanlara nasıl olsa tutuyor bidaha olur ne saçma anlamsız bir düşünce bu negatifin beterinde beteriiii:43::43: zor o artıya ulaşmak neler yaşadım bu ugurda sonrası vardı yok oldu çimcik at karnımda görünmemişyi o minik beden o kulaklarımda hala duydugum minik pıt sesleri:43::43: zor bacım zor bizim imtihanımız sanırım 2bayramımda berbat geçti neyime dedim bayram balon şişirecek bayramlık alacak sanki gülücük atacak yavrum varda sanki:43::43:
pes etmiycez yıkımların sonu acı olsada bu ugurda ne gerekiyorsa yapmalıyız rabbim bizide ödüllendirecek inş hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden :14::14:

Back
X