Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yok canım bziler bu konuda hassas ve haklıyız ama karşı taraf bunu yaşamadığı için anlamıyorlar bizi
Ben artık kimseye kızmıyorum valla bunu ancak yaşayan anlar.memlekettede her önüne gelen sordu bebek yok mu bebek
Cevap vermekten gına geldi ama ne yaparsın işte insanların ağzı torba değilki büzesin
Kaynana konusunda seni çok çok iyi anlarım canım
Şu bir aydır mahvettiler beni içim öyle yanmışki duygularım öyle yorulmuşki
Bir gram heyecan bile olmadı bugün hastaneye giderken
Ama bide şöyle düşün onunda torunu hakkı var diye teselli et kendini
Yoksa bu halinle gıcıktıkça gıcıkırsın iyice dellenirsin
Malesef başka çaren yok canım.Biz bu adamlarla evli olduğumuz sürece onlar hep hayatımzda olacaklar

çok şükür büyük sorunlarımız yok. ama bazen herşey batıyo insana. çok bekledim oğlumu diyo.
elbette o da üzüldü bekledi ama hamile olduğumu öğrenince ilk lafı millete söyleyeyim mi oldu. bizi anlaması bizim kadar üzülmesi mümkün değil.
kendi başkalarına karşı eziliyodu onun derdindeydi.
sorun eşimde olmasa bende olsa sizinki gibi sorunlar yaşardık belki bilemiyorum.
oğlunu beklemişmiş, allah aşkına kürtaj olmayı, tedavide sonuç beklemeyi vs. ben yaşadım. bi eşim anlar beni.
bu biraz huy meselesi, karşındaki insan kim olursa olsun değerli olduğunu hissettirmek, önemli olanın onun duyguları olduğunu bilmek.
tamam sağolsun torununu seviyo, paylaşıyo sevincini ama benim anne olmamla kendinin babanne olmasının önemini kıyaslamaya çalışıyo.
herkesin duygusu kendine özeldir. bencil msjlar vermeden gayet güzel paylaşılır.

yine söylerse çok bekledik fln diye, asıl biz bekledik üzüldük, bebek kaybetmeyen anlamaz bunu diycem, madem bencillikse ben de kendi duygularımı öne çıkarırım.

Merhabalar başlığı görünce yazmadan edemedim. Belki benim gibi sayfa sayfa gezinip umut arayanlara ışık olur umut olur yorumum... Daha önce 7 düşük yaşamış ve dengeli translokasyon teşhisi ile pgt önerilen biri olarak kendiliğinden oluşan sağlıklı ve 10 aylık bir kız annesiyim hamdolsun.. Diyeceğim şu ki odaklanmayın bu hastalığa pgt ye , banada gittiğim bütün hastanelerde pgt dediler.... İllaki pgt illaki aşılama vss.. cesaret edemedim bu işlemden sonra birdaha kaybedersem dayanamam diye.. Hamile kaldığımda her gün iğne vuruldum karnımdan, kolumdan bacağımdan... Rabbim nasip etti, çok zorlu çok çetin bir süreçti hamileliğim. Allahım sizlerede nasip etsin olmaz diye bir şey yok sakın umudunuzu kaybetmeyin canlarım. Allah istedikten sonra taşı doğurtur. Bir şey sormak isteyen olursa yardımcı olurum seve seve... Allah hepinizin kucağını koynunu doldursun bebişlerinizle inşallah..

çok şükür büyük sorunlarımız yok. ama bazen herşey batıyo insana. çok bekledim oğlumu diyo.
elbette o da üzüldü bekledi ama hamile olduğumu öğrenince ilk lafı millete söyleyeyim mi oldu. bizi anlaması bizim kadar üzülmesi mümkün değil.
sorun eşimde olmasa bende olsa sizinki gibi sorunlar yaşardık belki bilemiyorum.
oğlunu beklemişmiş, allah aşkına kürtaj olmayı, tedavide sonuç beklemeyi vs. ben yaşadım. bi eşim anlar beni.
bu biraz huy meselesi, karşındaki insan kim olursa olsun değerli olduğunu hissettirmek, önemli olanın onun duyguları olduğunu bilmek.
tamam sağolsun torununu seviyo, paylaşıyo sevincini ama benim anne olmamla kendinin babanne olmasının önemini kıyaslamaya çalışıyo.
herkesin duygusu kendine özeldir. bencil msjlar vermeden gayet güzel paylaşılır.

yine söylerse çok bekledik fln diye, asıl biz bekledik üzüldük, bebek kaybetmeyen anlamaz bunu diycem, madem bencillikse ben de kendi duygularımı öne çıkarırım.

Çok haklısın, bencede cevabını ver dediğin şekilde haddini ve sınırlarını bilsin...

Merhabalar başlığı görünce yazmadan edemedim. Belki benim gibi sayfa sayfa gezinip umut arayanlara ışık olur umut olur yorumum... Daha önce 7 düşük yaşamış ve dengeli translokasyon teşhisi ile pgt önerilen biri olarak kendiliğinden oluşan sağlıklı ve 10 aylık bir kız annesiyim hamdolsun.. Diyeceğim şu ki odaklanmayın bu hastalığa pgt ye , banada gittiğim bütün hastanelerde pgt dediler.... İllaki pgt illaki aşılama vss.. cesaret edemedim bu işlemden sonra birdaha kaybedersem dayanamam diye.. Hamile kaldığımda her gün iğne vuruldum karnımdan, kolumdan bacağımdan... Rabbim nasip etti, çok zorlu çok çetin bir süreçti hamileliğim. Allahım sizlerede nasip etsin olmaz diye bir şey yok sakın umudunuzu kaybetmeyin canlarım. Allah istedikten sonra taşı doğurtur. Bir şey sormak isteyen olursa yardımcı olurum seve seve... Allah hepinizin kucağını koynunu doldursun bebişlerinizle inşallah..

translokasyon sende miydi?
benim eşimde, tedavide sağlıklı çıkmadı, şimdi doğal yolla hamileyim az kaldı inş.
bebeğine allah sağlıklı uzun ömür versin, translokasyon taşıyıp taşımadığına baktırdınız mı?
bir de hangi kromozomlardaydı translokasyon?

Hakikaten sefanı sürmüşsün canım ohh iyide yapmışsın:21:
Bu erkeklere çok yüz verince kendilerinde bir şey var sanıyorlar
Ben bunu anladım valla nede nankörmüş şu erkek milleti
Neyse bu tatil sana bir sene yeter:1:
Doktor aşamaları anlattı işte canım
Çok iyiydi güleryüzlü tatlı dilli
10 Bine anlaştık canım
Sen and. yakasında değilmiydin neden ataşehirdekine gitmiyosun:26:

Aynen canım. Ben ısrar ettikçe kastı kendini. Bir afra tafra. Ben de dedim canın isterse. Ben buraya gezmeye geldim. Evde bıraktım çıktım. :34:

Evet and yakasındayım ama benim görüştüğüm genetikçi Şişli'de. Tüm süreci onunla yürüttüm. Ve ona çok güveniyorum. O yüzden başka yere gitmem. :34: 10.000 iyiymiş bu arada. Sanırım benim 10.000 'i geçebilir. Şişli'de embryo başına pgt ücreti alıyorlar.. Orada sabit herhalde:26:

Tabiki haklısın canım beni benden başka kim daha iyi düşünebilirki buna eşimde dahil malesef
O Acıları sen çektin o kayıpları sen yaşadın doğru.Eşin ne diyor bu konuda peki
Rahatsız olduğunu söyledin mi paylaştınmı?Ben bir daha tövbeledim eşime ailesi hakkında konuşmayı
Zaten beni savunduğu yok bide onları savunup kalbimi çok kırıyor yüreğim pare pare valla
Gerçi bu senin halledebileceğin bir mesele öyle bi an geliyoki saygı maygı hiçbir şeyi gözü görmüyor
Ben hallettim meselemi valla bi güzel kapıştım kavga ettim
Elimi belime koydum bana baksana sen dedim ee yetti ben senin yaptıkların dedim
Benki konuşmaya utanan biriydim insanı işte öyle çiledne çıkarıyolar
Sende içinde saklama seni çok rahatsız etmiş belli kim olsa aynı şekilde sinir olurdu
İçinde kaldıkça seni daha çok kemirecek ben yaşadım biliyorum söyle kurtul hafiflersin en azından:1:
Karşıdaki değişmez ama içindekiler seni yiyip bitirmeden karşıya söylemiş olursun

translokasyon sende miydi?
benim eşimde, tedavide sağlıklı çıkmadı, şimdi doğal yolla hamileyim az kaldı inş.
bebeğine allah sağlıklı uzun ömür versin, translokasyon taşıyıp taşımadığına baktırdınız mı?
bir de hangi kromozomlardaydı translokasyon?

Bendeydi canım 17 ve 14. kromozomdu yanlış hatırlamıyorsam, Kendiliğinden gebe kalıyordum lakin kalbi duruyordu. Allah sağlıkla kavuştursun yavruna.. Taşımıyor canım ancak kızımın torunlarında görülebilrimiş. Genetik haritam çıkartıldı... Dr çok detaylı anlattı aslında ben ifade edemiyorum, onun üzerinden görüştük.

Aynen canım. Ben ısrar ettikçe kastı kendini. Bir afra tafra. Ben de dedim canın isterse. Ben buraya gezmeye geldim. Evde bıraktım çıktım. :34:

Evet and yakasındayım ama benim görüştüğüm genetikçi Şişli'de. Tüm süreci onunla yürüttüm. Ve ona çok güveniyorum. O yüzden başka yere gitmem. :34: 10.000 iyiymiş bu arada. Sanırım benim 10.000 'i geçebilir. Şişli'de embryo başına pgt ücreti alıyorlar.. Orada sabit herhalde:26:

AMan iyi yapmışsın valla:12::12:Çokta tın yanii:)
Canım hani ulaşım açısından felan iyi olurdu sana diye düşündüm
AMa tabiki ben bunu bilmiyordum doktorunun adı ne?
3.500 Euro tedavi fiyatı bide ilaç fiyatı var 1700 tl muayene ücreti vs 10.000 yapıyor işte
Evet burda sabit valla bende şaşırdım burda okuduklaırm öyleydi
Hayır sneinkide geçmez 10 bini sanmıyorum canım

Bide doktor bana sen şanslısın dedi
Translokasyon olan bölgeler açısından
Bende 2 ile 7 de
mesela 13-14 var dedi onlar çok çok daha kötü dedi
Şaşırdım bende ya amaan hepsi aynı işte bence:31:

Bendeydi canım 17 ve 14. kromozomdu yanlış hatırlamıyorsam, Kendiliğinden gebe kalıyordum lakin kalbi duruyordu. Allah sağlıkla kavuştursun yavruna.. Taşımıyor canım ancak kızımın torunlarında görülebilrimiş. Genetik haritam çıkartıldı... Dr çok detaylı anlattı aslında ben ifade edemiyorum, onun üzerinden görüştük.

Maşallah allah bağışlasın yavrunuzu size
Darısı tüm arkadaşlarımın ve benim başıma inşallah
O nasıl oluyor ya daha doğmamış insanların gen haritasımı çıkarmış allah allah:26:

Tabiki haklısın canım beni benden başka kim daha iyi düşünebilirki buna eşimde dahil malesef
O Acıları sen çektin o kayıpları sen yaşadın doğru.Eşin ne diyor bu konuda peki
Rahatsız olduğunu söyledin mi paylaştınmı?Ben bir daha tövbeledim eşime ailesi hakkında konuşmayı
Zaten beni savunduğu yok bide onları savunup kalbimi çok kırıyor yüreğim pare pare valla
Gerçi bu senin halledebileceğin bir mesele öyle bi an geliyoki saygı maygı hiçbir şeyi gözü görmüyor
Ben hallettim meselemi valla bi güzel kapıştım kavga ettim
Elimi belime koydum bana baksana sen dedim ee yetti ben senin yaptıkların dedim
Benki konuşmaya utanan biriydim insanı işte öyle çiledne çıkarıyolar
Sende içinde saklama seni çok rahatsız etmiş belli kim olsa aynı şekilde sinir olurdu
İçinde kaldıkça seni daha çok kemirecek ben yaşadım biliyorum söyle kurtul hafiflersin en azından:1:
Karşıdaki değişmez ama içindekiler seni yiyip bitirmeden karşıya söylemiş olursun

ya zaten duygusala bağlıyorum artık ağlayıp duruyorum herşeye, akşam da ağladım bi sürü eşime anlattım bunları.
bana hak veriyo ama kendi ailene laf edilmesine bi yere kadar dayanırsın, uzatmamaya çalıştım.
görümcem hastanede ben dururum yanında diyomuş, kendisi annesinden başkasını istememiş doğumlarında, ben olsam düşünürüm bunu.
abimin eşi doğum yaptı kendi annesi hastaydı annem baktı, anneme tembihledim durdum sıkma, yorum yapma diye.
gayet memmun olmuş annemin bakmasından tavrından.
kendi kızı olunca kaynanasını sevmezler bana gelince doğmamış bebek onların oğlu.
ortada büyük bi olay da yok büyütmeyeyim diyorum ama olmuyo.

ben de öğrendim onlara bişey demeyip eşime anlatıyodum başlarda, şimdi yeri geldikçe onlara söylüyorum lafı ufak ufak.
mesela bize gelip uzun uzun durmak normal onlara göre, ev ev üstünde olmaz derim ben her fırsatta anladılar yani.

eşine de çok kızma konu ne olursa olsun sana hak verse de sırf senin yanında olamıyolar, kendi annen baban sonuçta laf ettirmek istemezsin ne kadar yanlış da yapsalar.
kadın olmak zormuş, herşeyi hesaplayıp ona göre davranmak lazım.

sen şimdi tedavini söyledin mi kaynanana? sorundan fln haberleri var mı?

Hanzadee yi görünce bizim hanzade sandım bende
Baktım hamilelik takvimi yok allah allah ne iş dedim:1:

ben de hamile kalıyodum 8.haftada kalbi duruyodu. eşimde 13-14 te translokasyon.
kızının taşımaması çok güzel, torunlarında olma kısmı ihtimal hesabı, kendisi senin gibi taşıyıcı değilse daha ne olsun.

Bide doktor bana sen şanslısın dedi
Translokasyon olan bölgeler açısından
Bende 2 ile 7 de
mesela 13-14 var dedi onlar çok çok daha kötü dedi
Şaşırdım bende ya amaan hepsi aynı işte bence:31:
evet 13-14 biraz yaygın ve şanssız olanı, ilk tedavide pozitif alan çok az.
bence nasip işi bu, inş nasibin bu tedavindedir..

ya zaten duygusala bağlıyorum artık ağlayıp duruyorum herşeye, akşam da ağladım bi sürü eşime anlattım bunları.
bana hak veriyo ama kendi ailene laf edilmesine bi yere kadar dayanırsın, uzatmamaya çalıştım.
görümcem hastanede ben dururum yanında diyomuş, kendisi annesinden başkasını istememiş doğumlarında, ben olsam düşünürüm bunu.
abimin eşi doğum yaptı kendi annesi hastaydı annem baktı, anneme tembihledim durdum sıkma, yorum yapma diye.
gayet memmun olmuş annemin bakmasından tavrından.
kendi kızı olunca kaynanasını sevmezler bana gelince doğmamış bebek onların oğlu.
ortada büyük bi olay da yok büyütmeyeyim diyorum ama olmuyo.

ben de öğrendim onlara bişey demeyip eşime anlatıyodum başlarda, şimdi yeri geldikçe onlara söylüyorum lafı ufak ufak.
mesela bize gelip uzun uzun durmak normal onlara göre, ev ev üstünde olmaz derim ben her fırsatta anladılar yani.

eşine de çok kızma konu ne olursa olsun sana hak verse de sırf senin yanında olamıyolar, kendi annen baban sonuçta laf ettirmek istemezsin ne kadar yanlış da yapsalar.
kadın olmak zormuş, herşeyi hesaplayıp ona göre davranmak lazım.

sen şimdi tedavini söyledin mi kaynanana? sorundan fln haberleri var mı?

Ay gerçektende anlayışsızlık işte şahsen bende doğumumda kendi annemin yanımda olmasını isterim
Annemle çok çok samimiyiz her şeyimi bilir ama k.validemin yanında rahat edemem yaa:50:
BAK Bende sinir oldum şimdi sen bu yanında kim kalacak meselesini bir an önce halletmelisin
Doğuma kadar ancak hazmederler valla:1:
AY şuna bak ya ne hakla tövbe yarabbimm:19:
Bence hiç açık kapı bile bırakma
Banane ben annemi istiyorummm:84::9::84:
İşte kaderim böyleymiş çok kötü günler geçirdim
Anneme yalvardım anne ben geleceğim boşanacağım ne olursunuz dedim
Annem beni sakinleştirdi sağolsun benimle güzel güzel konuştu
Ben hep eşimi her şeyden önce tutardım annemden babamdan bile
Anladımki hata etmişim çok değer vermişim
Sillesini yedim valla:1:
Hayat insana neler öğretiyo kadın olmakta zor evlilikte çok çok zor
Tedaviyi söylemedim tabiki sorunumuda bilmiyorlar
Eşimde söylemez inşallah tembih etmedim
Çünkü benim inadıma yapacağını biliyorum

Kayınvalidem bana öyle bir hakaret ettiki
Hayatımda hiçbir lafa söze bu kadar canımı sıkmamıştım
Bana Sen taş kalplisin dedi
Eee tabi anne olamadığın için kalbin taş kesilmiş dedi
Ben kalakaldım sonra yutkundum
Evet Allah beni layık görmüyo anne olmaya o yüzden bana evlat vermiyo sevin dedim
Ama çok ağır değilmi sizce?
Ben mi abartmışım

ben de hamile kalıyodum 8.haftada kalbi duruyodu. eşimde 13-14 te translokasyon.
kızının taşımaması çok güzel, torunlarında olma kısmı ihtimal hesabı, kendisi senin gibi taşıyıcı değilse daha ne olsun.

evet 13-14 biraz yaygın ve şanssız olanı, ilk tedavide pozitif alan çok az.
bence nasip işi bu, inş nasibin bu tedavindedir..

Zaten aklıma hemen sen geldin
Bide bana asla doğal deneme aman aman sakın dedi
Çok tehlikeli dedi
Halbuki genetik danışmanım doğal dene kaçta tutarsa tutsun vazgeçme demişti
Anladımki herkes kendi şeyini yapmaya çalışıyo:1:

Bizde bugün hastaneye gittik görüşmeye
Gğzel geçti çok şükür
ANlaştık geldik
10 Gün sonra tedaviye başlıyoruz inşallah

Merveciğim hoş geldin. Canım ben de Ataşehir memorialde yaptırdım kimle görüştün? Cem beyle mi Arzu hanımla mı? Genetiği volkan baltacı mı açıklayacak? Canım bir de sen doğal hamile kalıyorken son aylarda kalmadın bunu söyleseydin. Rahim filmi filan istendi mi? Bir de 10 bin çok değil mi benim 8 bin civarıydı o kadar çok mu zam gelmiş?

Nesrin ablam Ahmet Ardamız büyüyor maşallah:1:
25. Haftaya gelmişsinizz:nazar::emir_bebek:

çok şükür büyüyoruz işte..

Allah sağlıklı uzun ömür versin...

Evet Allah beni layık görmüyo anne olmaya o yüzden bana evlat vermiyo sevin dedim
Ben mi abartmışım

Canım keşke gitmeseymişsin yanlarına. Büyükler de neden böyle yaparlar sanki...

Ay gerçektende anlayışsızlık işte şahsen bende doğumumda kendi annemin yanımda olmasını isterim
Annemle çok çok samimiyiz her şeyimi bilir ama k.validemin yanında rahat edemem yaa:50:
BAK Bende sinir oldum şimdi sen bu yanında kim kalacak meselesini bir an önce halletmelisin
Doğuma kadar ancak hazmederler valla:1:
AY şuna bak ya ne hakla tövbe yarabbimm:19:
Bence hiç açık kapı bile bırakma
Banane ben annemi istiyorummm:84::9::84:
İşte kaderim böyleymiş çok kötü günler geçirdim
Anneme yalvardım anne ben geleceğim boşanacağım ne olursunuz dedim
Annem beni sakinleştirdi sağolsun benimle güzel güzel konuştu
Ben hep eşimi her şeyden önce tutardım annemden babamdan bile
Anladımki hata etmişim çok değer vermişim
Sillesini yedim valla:1:
Hayat insana neler öğretiyo kadın olmakta zor evlilikte çok çok zor
Tedaviyi söylemedim tabiki sorunumuda bilmiyorlar
Eşimde söylemez inşallah tembih etmedim
Çünkü benim inadıma yapacağını biliyorum
dengeyi bulabilmek önemli işte. eşine değer vermek lazım hayat arkadaşın sonuçta ama karşılıksız verici olunca sonu iyi olmuyo.
ben baştan hafif dişli davrandım, yoksa inan ne istiyosun ne düşünüyosun soran bile olmuyo.
annem kalıcak yanımda, söyledik haa tabi dediler. yahu ameliyatlı olcaksın sondası var, hasta bezi var, gaz çıkarması var. tam görümceyle yapılcak şey yani.
bunu söylemeleri bile batıyo yani .

aman söylemesin eşin, hamileliğin yoluna girince söylersiniz 4.aydan sonra fln.

Ben mi abartmışım
kalpleri bilen allahtır mervecim. allah bilir senin ne çok bebek isteyip kalbinin ne kadar yandığını. çok büyük cahillik.. allah sabrının mükafatını verir elbet.

Zaten aklıma hemen sen geldin
Bide bana asla doğal deneme aman aman sakın dedi
Çok tehlikeli dedi
Halbuki genetik danışmanım doğal dene kaçta tutarsa tutsun vazgeçme demişti
Anladımki herkes kendi şeyini yapmaya çalışıyo:1:
bana da sakın doğal deneme demişlerdi. nasipte ne varsa o oluyo. bu lafı dinleseydim hamile olmıcaktım şimdi.
bana tüp bebekçi deneme dedi, genetikçi ve normal kadın doğumcu denenebilir, sadece yine düşük olmasını göze almak lazım demişlerdi.
aynen herkes kendine göre konuşuyo

Merveciğim hoş geldin. Canım ben de Ataşehir memorialde yaptırdım kimle görüştün? Cem beyle mi Arzu hanımla mı? Genetiği volkan baltacı mı açıklayacak? Canım bir de sen doğal hamile kalıyorken son aylarda kalmadın bunu söyleseydin. Rahim filmi filan istendi mi? Bir de 10 bin çok değil mi benim 8 bin civarıydı o kadar çok mu zam gelmiş?

çok şükür büyüyoruz işte..

Allah sağlıklı uzun ömür versin...

Canım keşke gitmeseymişsin yanlarına. Büyükler de neden böyle yaparlar sanki...

Ben Arzu hanımla görüştüm abla
Söyledim korunmadığımızı öyle bir şey söylemedi rahim filmi felan
Valla bilmiyorum fiyat meselesini öyle dediler öyle kabul ettik
Ahh yeterki yavrucuğuma sağlıklı bir şekilde kavuşayım
Zaten belli yani SGK ile anlaşmaları yokmuş
Bir kaç test istedi bilmiyorum burda mı yaptırsam başka hastanedemi?
Ahh gitmeme gibi bir şansım öyle bir lüksüm varmıki
Elimde olsa keşke bir saniye görmek istemem yüzlerini ama elim kolum bağlı işte

dengeyi bulabilmek önemli işte. eşine değer vermek lazım hayat arkadaşın sonuçta ama karşılıksız verici olunca sonu iyi olmuyo.
ben baştan hafif dişli davrandım, yoksa inan ne istiyosun ne düşünüyosun soran bile olmuyo.
annem kalıcak yanımda, söyledik haa tabi dediler. yahu ameliyatlı olcaksın sondası var, hasta bezi var, gaz çıkarması var. tam görümceyle yapılcak şey yani.
bunu söylemeleri bile batıyo yani .

aman söylemesin eşin, hamileliğin yoluna girince söylersiniz 4.aydan sonra fln.

kalpleri bilen allahtır mervecim. allah bilir senin ne çok bebek isteyip kalbinin ne kadar yandığını. çok büyük cahillik.. allah sabrının mükafatını verir elbet.

bana da sakın doğal deneme demişlerdi. nasipte ne varsa o oluyo. bu lafı dinleseydim hamile olmıcaktım şimdi.
bana tüp bebekçi deneme dedi, genetikçi ve normal kadın doğumcu denenebilir, sadece yine düşük olmasını göze almak lazım demişlerdi.
aynen herkes kendine göre konuşuyo

Hee işte baktımki o beni eziyo ailesinin yanında
Dank etti kafama benim ailem onu el üstünde taşıyo
Bi elimi uzattım el ele tutuşmak için elimi itti neymişte ayıpmış bak bak sen yaa saçmalığa bak
Malesef eski düşkünlüğüm kalmadı eşime böylesi hakkımda hayırlı oldu galiba
Ahaa hamileliğin 4. ayında dedin Allah söyletti olacakmı ne bu sefer:52::49:
Hadi bakalım inşallah:)
Eee öyle tabiki ne oldum değil ne olacağım demeli insan
Hanımefendi küçük dağları ben yarattım edasında
Ama ben sabredeceğim eden bulur elbet sabırla bekleyeceğim o günün gelmesini
Ay ALlah'tan bide görümcem yok olsaydı hangi biriyle baş gelirdim:9:
İşte her şeyde ön planda olmak istiyorlar ya bu erkek tarafı kız tarafı hep bi adım geride olacakmış
Hiçte öyle değil:20:

Back
X