- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #16.161
Yok canım bziler bu konuda hassas ve haklıyız ama karşı taraf bunu yaşamadığı için anlamıyorlar bizi
Ben artık kimseye kızmıyorum valla bunu ancak yaşayan anlar.memlekettede her önüne gelen sordu bebek yok mu bebek
Cevap vermekten gına geldi ama ne yaparsın işte insanların ağzı torba değilki büzesin
Kaynana konusunda seni çok çok iyi anlarım canım
Şu bir aydır mahvettiler beni içim öyle yanmışki duygularım öyle yorulmuşki
Bir gram heyecan bile olmadı bugün hastaneye giderken
Ama bide şöyle düşün onunda torunu hakkı var diye teselli et kendini
Yoksa bu halinle gıcıktıkça gıcıkırsın iyice dellenirsin
Malesef başka çaren yok canım.Biz bu adamlarla evli olduğumuz sürece onlar hep hayatımzda olacaklar
çok şükür büyük sorunlarımız yok. ama bazen herşey batıyo insana. çok bekledim oğlumu diyo.
elbette o da üzüldü bekledi ama hamile olduğumu öğrenince ilk lafı millete söyleyeyim mi oldu. bizi anlaması bizim kadar üzülmesi mümkün değil.
kendi başkalarına karşı eziliyodu onun derdindeydi.
sorun eşimde olmasa bende olsa sizinki gibi sorunlar yaşardık belki bilemiyorum.
oğlunu beklemişmiş, allah aşkına kürtaj olmayı, tedavide sonuç beklemeyi vs. ben yaşadım. bi eşim anlar beni.
bu biraz huy meselesi, karşındaki insan kim olursa olsun değerli olduğunu hissettirmek, önemli olanın onun duyguları olduğunu bilmek.
tamam sağolsun torununu seviyo, paylaşıyo sevincini ama benim anne olmamla kendinin babanne olmasının önemini kıyaslamaya çalışıyo.
herkesin duygusu kendine özeldir. bencil msjlar vermeden gayet güzel paylaşılır.
yine söylerse çok bekledik fln diye, asıl biz bekledik üzüldük, bebek kaybetmeyen anlamaz bunu diycem, madem bencillikse ben de kendi duygularımı öne çıkarırım.