- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #16.821
tahminim bu faktörün heterezigot canım. benim de böyleydi çünkü.
ama önemli bi faktör değil. homozigot olan hangisi, bendeki mthfr c677
pai olsa da olmasa da aynı tedavi uygulanıcak o yüzden önemli değil.
pıhtılaşmadan hiç korkma yeter ki sağlıklı embryo tutunsun, ben iğneye 9.haftada başladım, daha önceki düşükler 8.haftada oluyodu.
bir de protein c ve s bakıldı mı? B12 düşüklüğü olabilir özellikle mthfr faktöründeyse sorun.
bana uygulanan tedavi hamile kalmadan önce en az 3 ay folbiol, coraspin ve B12. hamile kalınca da iğne.
mthfr de sorun olanlarda folik asiti ve B12 yi sentezlemede güçlük yaşıyomuş vücut, bu yüzden folbiol kullanmam çok önemliydi.
pıhtılaşması olanların asla doğum konrtol ilacı kullanmaması lazımmış, ben kullanmıştım hatta birinde bırakınca hamile kalmıştım.
gördüğün gibi burdayım incimoğlumu çok sevdim çıkarmıcam göbüşümden
bugün annem gelicek az girersem merak etmeyin, bişey olursa size yazarım inş.
Bendeki homozigot diğeri canım 98li birşeydi galiba. Protein c ve s için kan verdim ama sonuçlar çıkmadı henüz. B12'ye baktırmıştım, normaldi. Bakalım doktor ne diyecek.
Paşa sevdi yerini

Annen de gelmiş oh

selam inci. oğlum idare ediyor. tabi ara sıra sıkıntıları oluyor ama çok mecbur kalmadıkça hastaneye götürmemeye kararlıyım. şimdi evde beraber vakit geçirdikçe hastanede kaldığı 8 ay için daha fazla üzülüyorum.
Allah'ım sizlere bağışlasın yavrunu...
Allah razı olsun canımm benim, şimdi doktordan geldim çok şükür bir sorun yokmuş Oluş hanım göz yanılmasıdır dedi.
Rahatladım şükürler olsun.Ama bize bir süpriz yaptı Kızımız geliyor.
İlk mesajını okuyunca çok korktum ama şükür bir şey çıkmamış. Prenses sağlıkla gelsin inşaallah...
İnci pıhtılaşma mı çıkmış canım ya doktorun ne söyledi peki
Neyseki gebelikten önce araştırılıp bulundu
Bunun yüzünden kaç defa düşük yapıp bebeğini kaybedenler var
Allah esirgesin valla
Mervecim doktora gitmedim henüz. İçim dışım iğne olacak büyük ihtimalle ama ne yapalım yeter ki sağlıkla gelsin yavrularım. Evet çok şükür yaptırmışım. Ya hamile kalıp da kaybetseydim daha büyük yıkım olurdu.
Hadi şimdi sana odaklandık senden güzel haberler bekliyoruz

merhaba inci ve diğer kızlar
buralardayım işte inci,ara sıra girip okuyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum
inci canım sen nasılsın?pıhtılaşma bende de çıkmıştı önemli bir şey değil sanırım,ama transferden sonra clexane iğneyi vurmak biraz can sıkıcı,ama boşver bebeğin için katlanacaksın artık...
tedavin ne zaman başlıyor?
yazacak bir şey bulamasam da hepinizi takip ediyorum kızlar,hep aklımdasınız
kendinize iyi bakın
Trkuazcım hoşgeldin. Lütfen öyle söyleme. Burada ne kadar mutluluğu paylaşıyorsak hüznümüzü de paylaşıyoruz. İnşaallah bu topikte herkes annelik duygusunu tadacak. Sadece dua ve sabır...
Olsun iğneleri vurulacağız artık :) Tedavi uzun protokol olacağı için kasım sonunu bulacak. Belki birlikte başlarız? :)
Akasyam nasıl geçti randevun?
Son düzenleme: