- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #16.881
Canımmm nerelerdesinnn sennn merak ediyorumm valla,sesin solugun çıkmıyor???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım allah biliyo yaaa ,senn hamile haberini almayı çoook istiyorummm, rabbim yardımcın olsunnn canım arkadaşım..
Sagoollll kuzucummmm inşallahh rabbim sana daha çok saglıklı yumurta nasip eder..
Hazadem telefonuma bazen bir şeyler oluyor. Açık olsa da karşı tarafa kapalı görünüyor. Kendine getireyim ararım seni
Akasya canım ben kromozom testleriyle birlikte yaptırdığım için sonuç 1 ayda çıkar demişlerdi ama raporu alınca üzerindeki sonuç tarihinde 1 haftada çıktığını gördüm.
Nazefsa görümcenin Allah yardımcısı olsun bol bol sağlıklı yumurtaları olsun inşaallah...
Kızlar Mattika görünmüyor![]()
Bendeeee bendeeee çok istiyorummmm ...Canım allah biliyo yaaa ,senn hamile haberini almayı çoook istiyorummm, rabbim yardımcın olsunnn canım arkadaşım..
Hazadem telefonuma bazen bir şeyler oluyor. Açık olsa da karşı tarafa kapalı görünüyor. Kendine getireyim ararım seni
Kızlar Mattika görünmüyor![]()
Kızlar mattika doğuma mı girdi :26: Allah'ım yardımcısı olsun.. Paşamız sağlıkla gelsin inşallahÇok duygusal ya... Tuhaf duygular valla...
Merveeeeee hadi gel artııııkkk![]()
Bilmiyoruz canımUzun süre gelmeyince merak ettik. Paşası inadı bırakmıştır umarım
![]()
kızlar annem var pek giremem dedim ya, malesef doğurmadım duruyorum taş gibi
annemle turşu kurduk
şaka gibi di mii![]()
ben doğuma gidersem yazıcam size inş, hastanede kablosuz varmış, tlfndan girerim.
hepinize çok tşk ederim dualarınız için, ben inanıyorum kolay sağlıklı bi doğumum olucak, dua ediyorum ama zamanı benim elimde değil işte..
merveden haber yok mu:26:
chnb randevun nasıldı, nasılmış paşa?
Tamam canımİnşaallah öyle olacak...
Merve çatlattı bizi![]()
Bende duaya başlamıştım yaakızlar annem var pek giremem dedim ya, malesef doğurmadım duruyorum taş gibi
annemle turşu kurduk
şaka gibi di mii![]()
ben doğuma gidersem yazıcam size inş, hastanede kablosuz varmış, tlfndan girerim.
hepinize çok tşk ederim dualarınız için, ben inanıyorum kolay sağlıklı bi doğumum olucak, dua ediyorum ama zamanı benim elimde değil işte..
merveden haber yok mu:26:
chnb randevun nasıldı, nasılmış paşa?
Mattika ne turşusu yaptınız, canım çekti![]()