Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet canım. şu anda 13 aylık. doktorlar en fazla 2 yıl yaşar dediler. zihinsel bir problemi yok ama fiziksel olarak boynunu bile tutamıyor. ama o benim her şeyim, canım oğlum benim. şu anda uyuyor.

Allah'ım uzun ömürler versin yavruna. Dualarımdasınız...

İncim sana vermişlerdi ben hatırlıyorum hatta sakladım felan diyodun:26:

Evet canım saklıyorum hala. Ara sıra bakıp öpüyorum :(

evet canım. şu anda 13 aylık. doktorlar en fazla 2 yıl yaşar dediler. zihinsel bir problemi yok ama fiziksel olarak boynunu bile tutamıyor. ama o benim her şeyim, canım oğlum benim. şu anda uyuyor.

Allah yardımcın olsun. Çok etkiledi sözlerin beni:5: Seni çok iyi anlıyorum.. yürekten diliyorum ki bu tedavinde sağlıcakla bebeğine kavuş.. Herkes hakediyor ama ne bileyim sen çok hakediyorsun.. :16:

evet canım ekim 3 gibi.

:16::16::16: İnşallah beraber hamileliğimizi konuşuyor olacağız.:16: Aminnnn.. :nazar::nazar::nazar:

Şu gariban, tecrübesiz, çömez arkadaşına yardım et :1: İlaçlar ne kadar tutar sence ? Sen nereden aldın ? Hastanede pazarlık yapayım mı :9::9:

Canım :16:
Benim zamanımda hastanede ilaçlardan sorumlu bir adam vardı, ona söylüyorduk depodan getiriyordu ister nakit ister kredi kartıyla ödüyorduk ama artık yasaklanmış sanırım. Sen yarın yine de bir sor. Memorial topiğinde yazan arkadaşlar hastanenin 50 metre ilerisinde ateş eczanesi var diyorlardı, bayağı uygunmuş orası. Fazla gelirse geri de alıyormuş. Yap tabi pazarlık :) Hemşireler söyler ama ben de yazayım. 3 gün kontrole gitmeyeceğin için ilacı biraz fazla al. İlk etapta yumurta geliştiricileri alacaksın. Puregon veya gonal-f verirler. Dozun akşama doğru belli olacağı için 2 kutu al mutlaka. Yumurta baskılayıcı var cetrotide bir de çatlatma iğnesi ovitrelle onları daha sonra alırsın.

Canım benim kıyamam sana :5: Üzülme sen.. Allah'ın bir bildiği var elbet. İnşallah kasım ayında şölen şenlik yapacağız burada:21::21::21::21::46: Az kaldı yavruna kavuşmana :16::16::16::16:

Bazen diyorum sıyırıyorum galiba :1:
Öyle canım hayırlısı böyleymiş... İnşaallah Akasyam... Hepinizin kuzularına kardeş gelecek inşaallah :)

Akasyam bir de antibiyotik ve folik asit alacaksın. Reçetede yazar zaten. Antibiyotikten eşin de kullanacak. Eşinin kullanacağı tek ilaç o olacak :1:

kür uzmanı akasyammm:42::16::1:
Kuzum sen incir kürünü uyguladınmı hani şu ibrahim saraçoğlunun?

Canım :16:
Benim zamanımda hastanede ilaçlardan sorumlu bir adam vardı, ona söylüyorduk depodan getiriyordu ister nakit ister kredi kartıyla ödüyorduk ama artık yasaklanmış sanırım. Sen yarın yine de bir sor. Memorial topiğinde yazan arkadaşlar hastanenin 50 metre ilerisinde ateş eczanesi var diyorlardı, bayağı uygunmuş orası. Fazla gelirse geri de alıyormuş. Yap tabi pazarlık :) Hemşireler söyler ama ben de yazayım. 3 gün kontrole gitmeyeceğin için ilacı biraz fazla al. İlk etapta yumurta geliştiricileri alacaksın. Puregon veya gonal-f verirler. Dozun akşama doğru belli olacağı için 2 kutu al mutlaka. Yumurta baskılayıcı var cetrotide bir de çatlatma iğnesi ovitrelle onları daha sonra alırsın.

İncim ilaçların tamamını yarın yazmayacaklar mı ? Kısım kısım mı yazıyorlar ? 3 gün gitmeyeceksem pazartesi çağırırlar herhalde:26:

Bazen diyorum sıyırıyorum galiba :1:
Öyle canım hayırlısı böyleymiş... İnşaallah Akasyam... Hepinizin kuzularına kardeş gelecek inşaallah :)

İnşallah canım. Ben eminim. Eninde sonunda olacak.. Allah çok aratmasın kimseye :16:

Akasyam canım bu ilaçlarda pazarlık yapılmıyor bildiğim kadarıyla benimkiler 1.550 tutmuştu
Baktı doktor yetmeyecek hemşireler tekrar iaç istediler 1.700 tutmuş oldu

İncim ilaçların tamamını yarın yazmayacaklar mı ? Kısım kısım mı yazıyorlar ? 3 gün gitmeyeceksem pazartesi çağırırlar herhalde:26:

İnşallah canım. Ben eminim. Eninde sonunda olacak.. Allah çok aratmasın kimseye :16:

Canım yarın, cuma ve cumartesi, 3 günlük ilaç oluyor :1: Yarın akşama doğru seni arayıp ilaç dozunu söyleyecekler. Reçeteye tamamını yazıyorlar ama hepsini birden almana gerek yok dediğim gibi. Gerçi parayı ayarladıysan alabilirsin. Git gel olmasın. Ben hastaneden aldığım için posta posta almıştım :) İlaçları buzdolabının sebzeliğinde saklıyorsun :)

Back
X