Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hakkaten ilginç bir belgeseldi. Tıbbın ve teknolojinin ne kadar geliştiğini görünce insan çok şaşırıyor. Ama şu bir gerçek ki kızlar Amerika bizden kat be kat ileride. Hem teknoloji olarak hem de tıbbi gelişme anlamında. :31:

Kızlar kolonoskopi tecrübesi olan var m?

hayırdır canım...nerden çıktı...
yanlış bilmiyorsam...bağırsaklara kamera ile giriliyor.önce müsil gibi bir ilaçla 1-2 gün bağırsakların temizlenmesi sağlanıyor.sonra popodan kamerayla girip bağırsaklara bakılıyor.yanlışım varsa düzelt lütfn...
ama merak ettim cidden nerden çıktı.

hayırdır canım...nerden çıktı...
yanlış bilmiyorsam...bağırsaklara kamera ile giriliyor.önce müsil gibi bir ilaçla 1-2 gün bağırsakların temizlenmesi sağlanıyor.sonra popodan kamerayla girip bağırsaklara bakılıyor.yanlışım varsa düzelt lütfn...
ama merak ettim cidden nerden çıktı.

Evet nasıl yapıldığını biliyorum da öncesi ve sonrası aslında merak ettiğim. Çok yakın bir arkadaşıma önermiş doktor da araştırıyoruz netten canım.

ben geldim,bir geçmişe bakim dedim cok birikmiş geri geldim.
leav tedaviye basladı sanırsam bugun ıyı haberlerle gel insallah cnm,
akasya tedaviye devam..akasyacım annen geliyormuş gözün aydın cnm:))benimkide geliyor, yolda suan :))
mervecik cok heyecanlıdır ya hayılısıyla guzel haberlerle yarını atalatsın,bayram yapalım insallah..
inci cnm kolonoskopiyi sormussun,benim babam olmustu..hıtucı arkadasımızın anlattığı gibi oluyor aynen yalnız genel anesteziydi galiba unuttum kalkınca öyle baya bır sersemlemişti mutlaka yakınıyla gitsin arkadasın cnm

İNCİİİİİ:))
sizi merak ettim geldim evde de bunalıyorum boyna kendimi kontrol etmeye basladım.. bıran once gecse su zamannnn:(( streslendim, iyicene kocişlede kapıştım sonundaaa:((

Kendini dinleme. İnsan bin tane şey buluyor... Eşin de sen de streslisiniz. Onun için tartışma kaçınılmaz oluyor maalesef. Elinden geldiğince sakin kalmaya çalış. Bilirsin sakinlik erkeklerin pek yanından geçmiyor :1:
Şafak kaç :)

Son düzenleme:
Kendini dinleme. İnsan bin tane şey buluyor... Eşin de sen de streslisiniz. Onun için tartışma kaçınılmaz oluyor maalesef. Elinden geldiğince sakin kalmaya çalış. Bilirsin sakinlik erkeklerin pek yanından geçmiyor :1:
Şafak kaç :)

evet ya haklısın cnm sakin kalmam gerek sinirlenince annem 10 'a kadar say kızım diyor:))erkekler öyle ya hatta diyorum ben gerginim bak sen sakin ol neredeee:)) ki biz ikimiz de tartısmayı hıc sevmeyiz ama gergin olunca kopuyoruz boole bazen...tam bir haftam var önümüzdeki çarşamba,iyiki annem geliyor bana arkadas olur özledim de cok :))
sen nasılsın az kaldı cnm seninde kasım sonunu bulacak sanırsam,neden uzun tedavi incicim seninki

hituci merhaba,
ben ilk bu siteyi bulduğumda sana denk geldim üye değildim senin yazılarını okudum cok duygulandım,sanki senin duygularını düşüncelerini yasadım okurken..Allah , cocuklarına uzun sağlıklı omurler versin cnm..Sen bana ve eminim bircok kişiye gercekten umut olmustun,tesekkur ederim:))

evet ya haklısın cnm sakin kalmam gerek sinirlenince annem 10 'a kadar say kızım diyor:))erkekler öyle ya hatta diyorum ben gerginim bak sen sakin ol neredeee:)) ki biz ikimiz de tartısmayı hıc sevmeyiz ama gergin olunca kopuyoruz boole bazen...tam bir haftam var önümüzdeki çarşamba,iyiki annem geliyor bana arkadas olur özledim de cok :))
sen nasılsın az kaldı cnm seninde kasım sonunu bulacak sanırsam,neden uzun tedavi incicim seninki

Senin de annen geliyor demek, çok sevindim :)

Evet güzelim nasip olursa 20-25 kasım arası başlarım. İlk ikisi kısa protokol oldu ve bazı yumurtalarım çok çabuk büyüdü. Uzunda bunun önüne geçilmesi hedefleniyor canım.

Evet güzelim nasip olursa 20-25 kasım arası başlarım. İlk ikisi kısa protokol oldu ve bazı yumurtalarım çok çabuk büyüdü. Uzunda bunun önüne geçilmesi hedefleniyor canım.

inci sen kısa protokollerde gnal f kullanmadınmı
önceki yazılarında ilk defa kullanıcam yazmışsın
benim 4 ü de kısaydı ve hep gonal f kullandım da
merak ettim

İNCİİİİİ:))
sizi merak ettim geldim evde de bunalıyorum boyna kendimi kontrol etmeye basladım.. bıran once gecse su zamannnn:(( streslendim, iyicene kocişlede kapıştım sonundaaa:((

hazade nbr cnm prensesimiz nasıl bakalımmm,üzmüyor dimi anneciğini:)) ne guzel kıyafetler almıssın gule gule gıyınsın insallah..

Hoşgeldin canım ...
Vallahi o beni üzmüyor ama fiyatlar üzüyor herşey çok pahalı bebek odaları 3 milyardan başlıyor ne yapıcaz bilemiorum ...
Sende kendini germe ne olur cnm bu kadar ewet haklısın hepimiz yapıoruz stres ama hiç işe yaramıo ...
Ewet cnm Allah nasip ederse giydiririm inşallah sende alırsın hepimiz sağlıkla kullanırız

Evet güzelim nasip olursa 20-25 kasım arası başlarım. İlk ikisi kısa protokol oldu ve bazı yumurtalarım çok çabuk büyüdü. Uzunda bunun önüne geçilmesi hedefleniyor canım.[/QUO

İnsallah uzun protokolde bol bol yumoşların olsun cnm,bende de aynı sorun oluyor hep kımısı onden gıdıyor.benim içime nasıl doğuyor biliyor musun?insallah bebişine bu tedavinde kavusacaksın cnm öyle hissediyorum,umarımda öyle olacak:))

Evet güzelim nasip olursa 20-25 kasım arası başlarım. İlk ikisi kısa protokol oldu ve bazı yumurtalarım çok çabuk büyüdü. Uzunda bunun önüne geçilmesi hedefleniyor canım.[/QUO

İnsallah uzun protokolde bol bol yumoşların olsun cnm,bende de aynı sorun oluyor hep kımısı onden gıdıyor.benim içime nasıl doğuyor biliyor musun?insallah bebişine bu tedavinde kavusacaksın cnm öyle hissediyorum,umarımda öyle olacak:))

Akide canım ben de aynı dertten muzdaribim:9: Öne atılanlar büyüyor. Diğerleri uykuya devam :9: Senin kaç yumurta toplanmıştı ? Kaçı pgt ye gitti canım ? Ben de İncimden çok ümitliyim. Bebiş yolda bence. Portakalda vitamin derler ya aynen öyle :1:

Hoşgeldin canım ...
Vallahi o beni üzmüyor ama fiyatlar üzüyor herşey çok pahalı bebek odaları 3 milyardan başlıyor ne yapıcaz bilemiorum ...
Sende kendini germe ne olur cnm bu kadar ewet haklısın hepimiz yapıoruz stres ama hiç işe yaramıo ...
Ewet cnm Allah nasip ederse giydiririm inşallah sende alırsın hepimiz sağlıkla kullanırız

Haklısın cnm hayat pahalı indirimleri hep takip etmek gerek ama bebekle ilgili hersey pahalı tabi aileler özeniyor ya bılıyorlar bunu malesef,benim yiğenime ablam özenmişti cok marangoza yaptırmıstı gerci o da pek ucuza gelmemişti,,ama insanda dayanamaz güzel ister yaa.. taksitlle falan mina prensese bir prenses odası yaparsınız cnmmm:))
insallah canım sağlıkla giydirirsin,hepimiz giydiririz cnmm

Back
X