- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #18.181
Delikız daha bitiremedin mi turşu fasulyesimiydi neydi o:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydın kızlarBugün annem geliyor çocuklar gibi şenim
İnsan hangi yaşta olursa olsun annesinin ismini duyunca bile neşeleniyor.
![]()
Yok canım ben ikisinde de puregon kullandım.
geldim incim geldim
sabah muayeneye gittik çok şükür hamsiler gayet iyi
doktor tek damar için tek başına bir sorun dmek değil , başka organlarda sorun olsaydı bir anlamı olurdu ama 2-3 hafta sonra fetal ekokardiyografi ile kalbine bakalım
onda da bir sorun çıkmazsa korkmayın dedi ,tek damarlar bir hafta önde bu iyi bir durum dedi,dedikki gelişim geriliği yaparmı ilerde bebeğin alınması gerekirmi filan
gelişim geriliği yapsa da kilosu az doğabilir bu da ikizler için normal bişey ,bebeğin erken alınması filan bunlar en son aşamalar bunları hiç düşünmeyin ,düşünmenizi gerektirecek bir durum yok dedi
magnezyuma başlattı ve pazartesiden itibaren 2 ay heyet raporu verelim sonrasında da zaten doğum iznini yazarız dedi
doktordan çıkınca eşimle dışarda kahvaltı yaptık çok ii geldi
sonra eşim beni otobüse attı işe gitti ben de yol üzerinde bir yerden hamile pantolonu aldım
çok şükür bugünü de atlattım
şimdi devlette ekokardiyografi yaptıracağım özelde 200 tl dediler
benden durumlar böyle
hamsiler çok hareketliler
artık dışardan da görülüyor tekmeleri pat pat
eşimin eli sürekli karnımda onlar tekmeledikçe onun da hoşuna gidiyor
RABBİM olmayanlara da nasip etsin inş.
bu arada size bi göbüş göstermek istedim
albüme gelin göstereyim ordan size
mervem senin test günün yarın ama bugünden yapsana zaten çıkar ben de 11.gün yaptırmıştım
hadi yaa öylemi dediler :)))
turşu kavurması yiyen var mı![]()
mrb akasya nasılsın? şu an hangi ilaçları kullanıyorsun?
sağolasın chnbDelikııızzzz çok sevindim canım güzel haberler vermişsin...
bak bakalım tulip göbüşümebende bakacağım göbüşüne delikız, arkadaşlık gönderirim. ikizlerin sağlıklı olacaklar inşallah. bende çok istiyorum ikizlerimin olmasını. tabi öncelikle sağlıklı olsunda sonra tek ikiz farketmez.
ben çok severim turşu kavurmasını. nerelisin sen delikız.
bitirdim mervem bi nefeste sildim süpürdümDelikız daha bitiremedin mi turşu fasulyesimiydi neydi o:26:
sağolasın chnb
bak bakalım tulip göbüşüme
inş.RABBİM sana da bi kız bi oğlan ikiz versin inş.
trabzonluyum tabiki
turşu kavurması deyince anlaman lazım
bitirdim mervem bi nefeste sildim süpürdüm
evet fasulye turşusu mervem![]()
incicim, Akasyacim, Akisedecim, ve merakta olan herkese merhaba :))
Sizlere yazmayi cok denedim havaalanindan ama sans bu ya oturdugumuz cafede internet yoktu. Cepten de uzun uzun yazdim sonra silindi hepsi bir anda ve tel cok yavasoldugu icin sabirla bekledim donmeyi.
Eve geleli 10 dakika oluyor.
Bu tedavinin her noktasi surpriz demistik ya dogru valla
Ucaga giderken aradi hemsire.
Kan testi yaptik ya e2 progesteron ve lh...
Ilk 2 si yuksek cikmis , o yuzden bugun baslamiyorsunuz, yarin sabah tekrar kan verin bize bildirin ona gore konusuruz dediler.
Ilk defa basima geldi boyle bir sey, hic aklimin ucunda bile gecmemisti.
Ilaclarimizi almistik, artikkoyduk dolaba
Yarin sabah verecegim ama bu degerler oyle 1 gunde dusmez herhalde, niye yuksek onu da bilmiyorum dedim ya ilk defa basima geliyor. Bu da miyasla baglantili acaba
Yumurta sayima gelince o da pek parlak degil. 2 sagda 2 solda antral ve iki tarftada 2 ser tane preantral yani daha ufak varmis.
Onlar geriden gelir mi bilemem dedi Aybur Hanim ama 4 tane olgun bekleriz dedi.
Zaten yumurta sayisini konusurken test sonucu ortada yoktu henuz.
Benden haberler boyle. Yumurta sayisina takilmamistim zaten . Olacaksa olur zaten diyoruz ya hep, ben de oyle dusunmeye calistim.
Sizden haberler nasil?
Delikiz ayrintili ultrasonagirecektin , her sey yolundadir insallah.
akasyacim seninle bugun gorusmek nasip olmadi. Hastane bugun tahmin ettigimden de bostu, sordum Semra Hanim yokmus bugun ondan oyleymis. Yoksa senin dedigin gibiigne atsan yere dusmuyormus.
Incicim sen nasilsin guzelim?
Tuliprosacim sen tedaviye baslayacaktin sanki di mi?
Aidecim sen nasilsin?
Mervecim test gunun yarin....heyecan var mi? Yoksa bugun test yaptin da haberim mi yok ? Gerci bekleyecek gibi duruyordun sen![]()
hayırlısı olsun canım. kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. cuma günü sonuncusunu içeceğim. hftaya adet olurum. bende doktora gittiğimizde bir sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum. benim tedavimde değişik sebeplerden ertelendi bir kaç kez.artık korkar oldum.
Hayirlisi olsun insallah guzelim.
allah daha beter surprizlerle karsilastirmasin .
Senin daha once niye iptal olmustu?
mayıs ayında gitmiştik doktora. haziran adetiyle başlayacaktık. benim, eşimin ve oğlumun kanlarını gönderdik istanbula set up işlemi için. tqabi bir miktar para da verdik pgt için. haziran olunca gittik. tabi bu arada ilaçlarımızı da aldık. doktor tutturdu sezeryan olduğun 1 yıl olmamış (10 ay olmuştı) 3 ay daha bekle diye. ağlayarak çıktım ordan. aslında ben yine başlayacaktımda eşime kabul ettiremedim. doktor da baktı eşimde bekleme taraftarı cesaret edemedi başlamaya. neyse 3 ay sonra gittik. bu seferde lazer cihazı arızalanmış yenisi yurt dışından gelecekmiş. bu arada bana da doğum kontrol hapı verdi. kullan adet olunca gel dedi. geçen hafta da aradı. ilaç bitince yenisini al 7 tane daha iç adetin 1 hafta geç olsun cihaz daha gelmedi dedi. ya o zamanda gelmese ne olacak dedim. o zaman başka merkezden hakllederiz dedi. bu arada transferim kurban bayramına çok yakın oluyor yine bir aksilik çıkacak diye çok korkuyorum. tedaviye başlarken doktorum ist. arayacak pgt için. ya onlar derlerse ki bayram öncesi tatile falan çıkacağız diye benim tedavi yine yatar. belkide bu zamana kadar tedavi olsaydım negatif sonucumu alıp üzülüyor olacaktım. şimdi umut hala devam ediyor.
Hayirlisi olsun insallah guzelim.
allah daha beter surprizlerle karsilastirmasin .
Senin daha once niye iptal olmustu?
Haydaaaa... Baya baya cihaz bekliyorsun sen? O merkezde tum tedaviler su anda askida mimo zaman? Hangi merkez bu guzelim?
Vardir herseyde bir hayir ve bu anlamdaki cikarimina da katiliyorum. Olumsuz alacaktin belki ve simdi dogru zaman gelecektir insallah bebegin.
lavegue tedavin hayırlı olsunincicim, Akasyacim, Akisedecim, ve merakta olan herkese merhaba :))
Sizlere yazmayi cok denedim havaalanindan ama sans bu ya oturdugumuz cafede internet yoktu. Cepten de uzun uzun yazdim sonra silindi hepsi bir anda ve tel cok yavasoldugu icin sabirla bekledim donmeyi.
Eve geleli 10 dakika oluyor.
Bu tedavinin her noktasi surpriz demistik ya dogru valla
Ucaga giderken aradi hemsire.
Kan testi yaptik ya e2 progesteron ve lh...
Ilk 2 si yuksek cikmis , o yuzden bugun baslamiyorsunuz, yarin sabah tekrar kan verin bize bildirin ona gore konusuruz dediler.
Ilk defa basima geldi boyle bir sey, hic aklimin ucunda bile gecmemisti.
Ilaclarimizi almistik, artikkoyduk dolaba
Yarin sabah verecegim ama bu degerler oyle 1 gunde dusmez herhalde, niye yuksek onu da bilmiyorum dedim ya ilk defa basima geliyor. Bu da miyasla baglantili acaba
Yumurta sayima gelince o da pek parlak degil. 2 sagda 2 solda antral ve iki tarftada 2 ser tane preantral yani daha ufak varmis.
Onlar geriden gelir mi bilemem dedi Aybur Hanim ama 4 tane olgun bekleriz dedi.
Zaten yumurta sayisini konusurken test sonucu ortada yoktu henuz.
Benden haberler boyle. Yumurta sayisina takilmamistim zaten . Olacaksa olur zaten diyoruz ya hep, ben de oyle dusunmeye calistim.
Sizden haberler nasil?
Delikiz ayrintili ultrasonagirecektin , her sey yolundadir insallah.
göbüşün gerçekten de çok belli değil. ama bu haftalardan sonra iyice büyür artık. karadenizli olduğunu anladımda trabzonlu olduğunu anlamadım. ben de artvinliyim. çok severim turşu kavurmasını. geçen hafta 2 kavanoz kurdum.
mayıs ayında gitmiştik doktora. haziran adetiyle başlayacaktık. benim, eşimin ve oğlumun kanlarını gönderdik istanbula set up işlemi için. tqabi bir miktar para da verdik pgt için. haziran olunca gittik. tabi bu arada ilaçlarımızı da aldık. doktor tutturdu sezeryan olduğun 1 yıl olmamış (10 ay olmuştı) 3 ay daha bekle diye. ağlayarak çıktım ordan. aslında ben yine başlayacaktımda eşime kabul ettiremedim. doktor da baktı eşimde bekleme taraftarı cesaret edemedi başlamaya. neyse 3 ay sonra gittik. bu seferde lazer cihazı arızalanmış yenisi yurt dışından gelecekmiş. bu arada bana da doğum kontrol hapı verdi. kullan adet olunca gel dedi. geçen hafta da aradı. ilaç bitince yenisini al 7 tane daha iç adetin 1 hafta geç olsun cihaz daha gelmedi dedi. ya o zamanda gelmese ne olacak dedim. o zaman başka merkezden hakllederiz dedi. bu arada transferim kurban bayramına çok yakın oluyor yine bir aksilik çıkacak diye çok korkuyorum. tedaviye başlarken doktorum ist. arayacak pgt için. ya onlar derlerse ki bayram öncesi tatile falan çıkacağız diye benim tedavi yine yatar. belkide bu zamana kadar tedavi olsaydım negatif sonucumu alıp üzülüyor olacaktım. şimdi umut hala devam ediyor.