Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim bak duygulandırdın benidee
İnşallah sıra sende şimdi bize güzel haberi sende vereceksin canım
Annenede selamımı söyle ellerinden öperim teyzeciğimin
Sağlıcakla gelsin inşallah

Merve gözlerim doldu inan.. Acayip duygular yaşıyoruz. Gülerken ağlıyoruz, ağlarken gülüyoruz. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.. Ben biliyordum hamile olduğunu Hislerim beni yanıltmadı. İnşallah bu topikte bundan sonra hep hamile haberleri alırız.

Valla akasyam hastaneden gelirken seni düşündüyodum
Akasyamın bilimsel verileri doğru çıktı diyodum
İnşallah canım sıra sizlerde

Canım benim bak duygulandırdın benidee
İnşallah sıra sende şimdi bize güzel haberi sende vereceksin canım
Annenede selamımı söyle ellerinden öperim teyzeciğimin
Sağlıcakla gelsin inşallah

cnm bizde seni cok cooook opuyoruz..
insallah merve benim hiç belirtim yok ama Allah hayırlısını yazsın diye duam cnm,nasibimde varsa inşallah..
biraz önce hastaneyi aradım ilacım bitti devam edeyyim mi diye,o sırada soylediler sizin gibi bir hastamız vardı cok mutluyuz testi pozıtıf falan dedi bir hemsire cok sevinmiş onlarda:))

Aaaa kesin o benim varyaaa
Evet çok sevindi herkes embriyolog bile geldi hemen değerin kaç diye sordu cem bey geldi tebrik etti
Ordaki çalışan kızlar hepsi geldi arzu hanım bana bir sarıldı
Ama devam edeceksin sen ilaçlarına fitilin mi bitti?

Valla akasyam hastaneden gelirken seni düşündüyodum
Akasyamın bilimsel verileri doğru çıktı diyodum
İnşallah canım sıra sizlerde

Ben bilim kadınıyım ayolll Biliyosun her konuyu dibine kadr araştırıyorum. Yazın genetik konusunda yüksek lisans yaptım. Şimdi tüp bebeğin peşindeyim. Hahahahaha Yakında da huniyi takıp gezince psikiyatri bilimine geçiş yapacağım.

Akidem canım anneciğine çoook selam söyle.. Ellerinden öpüyorum. Benim de anneciğim burada. Hemen geldi dolapları düzenlemeye girişti

hastane biraz sıkıntılı olmustu basta ama iyi sonuçlandı,Ne guzel cnm masllah herkese de moral oldun vallahı:))benim fitil bitti,devam etcekmısım evet alıcam bugun..
sabahtan beridir senin güzel haberlerin için bilgisayar basındayım bir banyo yapiimm dua okıyım istıyorum,mervus seni ve hepinizi optum..kendine ıyı bakkk cnmmm bebişlerinede:))

Akide canım sen kaçıncı günündesin şimdi?
Belirti arama zaten göğüslerin ne alemde

Akasyacım guldurdun beni gene:))valla yakında toplu sıyırma yapmayalım daa:))
canım soylerim,annemde opuyormus..ahh anneler çok sukur varlar,bende senin annenin ellerinden opreim cnm benim..

Evet biraz sıkıntılı olmuştu
Ama yok yinede yazdım şikayetlerimi
Ve şikayet kutusuna koydum adımı soyadımıda yazdım:):)
Sende kendine iyi bak canım bebeklerinede tabi:)
Gerçi annen en iyi şekilde bakıyordur ondan eminim

Ayy Akasyam beni güldürdün yine canım yaaa
Eınsteınım benimmmm kadın versiyonusun sen tabii
Anneciğin ne güzel yemekler pişiriyordur şimdi sana
Sende selam söyle annene onunda ellerinden öperim

Hazadem aradı hemen kuzum açamadım o esnada arzu hanımla görüşüyodum kusura bakma canım benim

Annemden önce hemen sizlere haber verdim
Benimle bu mutluluğumu paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Arıycam tabi cnmm ay nasıl sewindim cnm bilemezsinn çok dua ettim akşam Rabbim kabul ettiii inşallah sağlıkla kucagınıda alıcaksın cnm

bence kesın fark var ıncıcım . Bır defa tedavıde zaten gogusler catlama ıgnesınden dolayı sısmeye baslıyor. Yanı beta hcg erkenden salgılanmaya baslaıyor. Bır de ustune hamıle kalırsan extra betahcg salgılıyorsun ve oluyor sana carpı 2 şişlik ve acı. Ama normal hamılelıkte gogus adet oncesı gıbı acıyor olabılır.
off her şeyi incik cıncık ediyorum
Nur hanım bile dedi senin gibi ince eleyip sık dokuyan biri kolay kolay risk almaz diye. Kafayı yemezsem iyidir

dur sımdı nıye oyle dedın ? Neyın ıncık cıncık ettın?
ben geldim canım arkadaşlarım yavaş yavaş okuyacağım geçmişi bakalım neler yazmışsınız
Hala inanamıyorum çünkü pek umudum yoktu
hosgeldın mervecım :):):) bızı bugun cok mutlu ettın .

[ı]
bu arada benim embriyoların hepsi pgt ye gitti diğerleri anormal derecede sağlıksız olduğu için atılmıştı
bu ikiside inceleme sırasında bölündüğü için incelenememişti[/ı]

bu gercekten ınanılmaz bır sey... ınsallah o 2 embryo saglıklıymıs kı geldı sana tutundu .
Super ya bu da mucızelreden bırı
hoşbulduk canım ama hala inanamıyorum yani şaka gibi inşallah darısı başınıza

kızlar doktor bana puregon ve menogon verdi. Ikisini aynı anda mı kullanacağım. Bu şekilde kullananız var mı?

ben tedavıye baslasaydım bu ay canım bana da bu ıkı ılacı verıyordu. Gercı ben satın aldım ama muhtemelen obur tedavıye bekletecegım.
Dun anlattılar bana nasıl kullanılacagını. Sabah menagon aksam puregon olacak dedı dr bana .
Ama dozunu falan tabı bılemıyorum. Sen bu arada nerede yasıyordun tulıprosacım? Bu soruyu sordum ben ama cevabını goremedım . Yazdıysan kusura bakma.

ya oyle bır sorun yok ama dun adetımın 2. Gunu olmasına ragmen reglım bır durakladı.
Bence atamadı o hormonları vucuttan.
ılk gun baya yogundu ama dun butun gunu 1 pedle gecırdım.
Bende bazen boyle ara verıyor mesela 1 gun sonra tekrar baslıyor.

cnm 6.gunumdeyim..ya goguslerimi kontrol etcem diye sıkmaktan anlamıyorum sorma,bir acı var ama acaba sıkmaktan mı acıyo kendinden mı:))

kendınden acıyordur ınsallah...
Bu arada ılla cok acıyacak dıye bır sey yok ha boyle sartlandırma kendını.
Kımının az acır , kımının cok acır ama acımalı cunku vucut hormon salgılıyor.
Bu benım tezım tabı!!!

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gördünmü bak ikiz geliyor adaşım oldun artık elbiselerim sana kaldı
RABBİM sağlıkla doğurmak nasip etsin inş.
çok sevindim
ben senden yana çok umutluydum olacak diyordum hep kendime
RABBİM nasip etti
eylül sezonu iyi başladı
artık diğerlerine sürüsünsün inş. nasibin de peşpeşe haberler gelsn
ben hep diyorum bir gün burda negatif kalmayacak diye yavaş yavaş herkes pozitifi alıyor

Arıycam tabi cnmm ay nasıl sewindim cnm bilemezsinn çok dua ettim akşam Rabbim kabul ettiii inşallah sağlıkla kucagınıda alıcaksın cnm

Sesinden hissettim zaten bunu çok sevindin canım
İnşallah sağlıklıdır aşamalar hiç bitmiyorki
Acabalar hep kafamda dolaşıyo ama Allah'a emanet

Çok sağol canım benim sezounu ben açtım sıra diğer arkadaşlarımda inşallah
Valla ya hepinizin içine doğdu gerçektende
Ben pek bi umutsuzdum:)
Senin kan değerin kaç çıkmıştı canım hatırlıyormusun

Lave bilmiyorum sağlıklımıdır acaba ahh bu aşamalar hiç bitmiyorki
İnsanın ömründen ömür gidiyo valla
Hayırlısı artık Ben Allah'a güvendim ona sığındım transferi kabul ettim
Çok şükür oda nasip etti bana inşallah yavrum sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…