- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.341
Merveciğim hoşgeldin yeni annecikkk:)) cok cook sevindik burada kızlarla heyecanlandık çook,evde de annemle cok sevindik cok duygulandık anne kız cnm..Allah ikizlerini kucağına saglıkla sıhhatle almak nasip etsin insallah cnm benim..masallah bebişlerine ve sana:))))senin adına cok mutluyum mervem anlatamam
Merve gözlerim doldu inan.. Acayip duygular yaşıyoruz. Gülerken ağlıyoruz, ağlarken gülüyoruz.Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.. Ben biliyordum hamile olduğunu Hislerim beni yanıltmadı. İnşallah bu topikte bundan sonra hep hamile haberleri alırız.
Canım benim bak duygulandırdın benidee
İnşallah sıra sende şimdi bize güzel haberi sende vereceksin canım
Annenede selamımı söyle ellerinden öperim teyzeciğimin
Sağlıcakla gelsin inşallah
cnm bizde seni cok cooook opuyoruz..
insallah merve benim hiç belirtim yok ama Allah hayırlısını yazsın diye duam cnm,nasibimde varsa inşallah..
biraz önce hastaneyi aradım ilacım bitti devam edeyyim mi diye,o sırada soylediler sizin gibi bir hastamız vardı cok mutluyuz testi pozıtıf falan dedi bir hemsire cok sevinmiş onlarda:))
Valla akasyam hastaneden gelirken seni düşündüyodum
Akasyamın bilimsel verileri doğru çıktı diyodum
İnşallah canım sıra sizlerde
Aaaa kesin o benim varyaaa
Evet çok sevindi herkes embriyolog bile geldi hemen değerin kaç diye sordu cem bey geldi tebrik etti
Ordaki çalışan kızlar hepsi geldi arzu hanım bana bir sarıldı
Ama devam edeceksin sen ilaçlarına fitilin mi bitti?
hastane biraz sıkıntılı olmustu basta ama iyi sonuçlandı,Ne guzel cnm masllah herkese de moral oldun vallahı:))benim fitil bitti,devam etcekmısım evet alıcam bugun..
sabahtan beridir senin güzel haberlerin için bilgisayar basındayım bir banyo yapiimm dua okıyım istıyorum,mervus seni ve hepinizi optum..kendine ıyı bakkk cnmmm bebişlerinede:))
Akasyacım guldurdun beni gene:))valla yakında toplu sıyırma yapmayalım daa:))Ben bilim kadınıyım ayolllBiliyosun her konuyu dibine kadr araştırıyorum. Yazın genetik konusunda yüksek lisans yaptım. Şimdi tüp bebeğin peşindeyim. Hahahahaha Yakında da huniyi takıp gezince psikiyatri bilimine geçiş yapacağım.
Akidem canım anneciğine çoook selam söyle.. Ellerinden öpüyorum. Benim de anneciğim burada. Hemen geldi dolapları düzenlemeye girişti
hastane biraz sıkıntılı olmustu basta ama iyi sonuçlandı,Ne guzel cnm masllah herkese de moral oldun vallahı:))benim fitil bitti,devam etcekmısım evet alıcam bugun..
sabahtan beridir senin güzel haberlerin için bilgisayar basındayım bir banyo yapiimm dua okıyım istıyorum,mervus seni ve hepinizi optum..kendine ıyı bakkk cnmmm bebişlerinede:))
cnm 6.gunumdeyim..ya goguslerimi kontrol etcem diye sıkmaktan anlamıyorum sorma,bir acı var ama acaba sıkmaktan mı acıyo kendinden mı:))Akide canım sen kaçıncı günündesin şimdi?
Belirti arama zaten göğüslerin ne alemde
Ben bilim kadınıyım ayolllBiliyosun her konuyu dibine kadr araştırıyorum. Yazın genetik konusunda yüksek lisans yaptım. Şimdi tüp bebeğin peşindeyim. Hahahahaha Yakında da huniyi takıp gezince psikiyatri bilimine geçiş yapacağım.
Akidem canım anneciğine çoook selam söyle.. Ellerinden öpüyorum. Benim de anneciğim burada. Hemen geldi dolapları düzenlemeye girişti
Hazadem aradı hemen kuzum açamadım o esnada arzu hanımla görüşüyodum kusura bakma canım benim
Annemden önce hemen sizlere haber verdim
Benimle bu mutluluğumu paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim iyiki varsınız
evet senden duyduk
şu geldi aklıma, hazade ve merve doğal yoldan hamile kalınca göğüsleri acımıyor ancak merve göğüslerim çok şiş demişti evvelsi gün galiba. Tedaviyle hamile kalmakla doğal hamile kalmak arasında belirti farklılıkları olabilir mi acaba?
off her şeyi incik cıncık ediyorum
Nur hanım bile dedi senin gibi ince eleyip sık dokuyan biri kolay kolay risk almaz diye. Kafayı yemezsem iyidir
hosgeldın mervecım :):):) bızı bugun cok mutlu ettın .ben geldim canım arkadaşlarım yavaş yavaş okuyacağım geçmişi bakalım neler yazmışsınız
Hala inanamıyorum çünkü pek umudum yoktu
[ı]
bu arada benim embriyoların hepsi pgt ye gitti diğerleri anormal derecede sağlıksız olduğu için atılmıştı
bu ikiside inceleme sırasında bölündüğü için incelenememişti[/ı]
hoşbulduk canım ama hala inanamıyorum yani şaka gibi inşallah darısı başınıza
kızlar doktor bana puregon ve menogon verdi. Ikisini aynı anda mı kullanacağım. Bu şekilde kullananız var mı?
canım ben 4 kez tedavi gördüm
hiç tahlil yapılmadı biliyormusun
bir kez opuya doğru e2 ye bakıldı
ama progesteronum üst sınırda çıkıyor hep
ama ilaca gerek duymadılar
regl sökülemiyor bir türlü belirtisi de ben de bu
ilk iki gün kahverengi başlıyor 3.gün kırmızıya dönüyor
sen de böyle bir sorun varmı
cnm 6.gunumdeyim..ya goguslerimi kontrol etcem diye sıkmaktan anlamıyorum sorma,bir acı var ama acaba sıkmaktan mı acıyo kendinden mı:))
Arıycam tabi cnmm ay nasıl sewindim cnm bilemezsinn çok dua ettim akşam Rabbim kabul ettiii inşallah sağlıkla kucagınıda alıcaksın cnm
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gördünmü bak ikiz geliyor adaşım oldun artık elbiselerim sana kaldı
RABBİM sağlıkla doğurmak nasip etsin inş.
çok sevindim
ben senden yana çok umutluydum olacak diyordum hep kendime
RABBİM nasip etti
eylül sezonu iyi başladı
artık diğerlerine sürüsünsün inş. nasibin de peşpeşe haberler gelsn
ben hep diyorum bir gün burda negatif kalmayacak diye yavaş yavaş herkes pozitifi alıyor
Çok sağol canım benim sezounu ben açtım sıra diğer arkadaşlarımda inşallah
Valla ya hepinizin içine doğdu gerçektende
Ben pek bi umutsuzdum:)
Senin kan değerin kaç çıkmıştı canım hatırlıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?