Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mervem hoş geldin sefalar getirdin Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah... Pgt raporunu aldın mı

Akasyam söyledin mi Nur Hanım'a opu'da onu istediğini?

O kadar ısrarcı ifade etmedim canım. Ama siz olsanız çok rahat ederim dedim. O da henüz program belli değil dedi. Ama endişe etme dedi. Lokal anestezi sıkıntılı olur dedi. O yüzden anestezi doktoru ile görüştüm. Sorun olmaz dedi. Ama opuda tekniker değil doktor olacakmış.

amin canım....

ay kızlar ya
elim işte gözüm oynaşta
müşteri karşımda
benim gözüm sizde
okuyayım derken ne dediklerini anlamıyorum
evde olmak vardı size bol bol yazmak
yazdıklarınızı rahat rahat okumak
aynen akasyam
tırlatmaya az kaldı
zeynep kamildeki doktor psikoloğuna gel buranın ihtiyacın var dedi
şıp diye iki dakikada notumu verdi kadın

Lave canım aradılar mı seni ? Beni az önce aradılar. İlaç dozu aynı. 225 + cetrotide. Yarın 9.30 'da yine Nur Hanımlayım.
canim yok aramadilar daha . cetrotidea gecmissin .
bu tedavinin sonlanacagi anlamina geliyor . az kaldı :)

local anestezi fikri nereden cıktı Akasyam??

genelde belli doktorlar giriyor canım opuya.
Funda Hanım ve Mustecep Bey girmisti benim opulara, benimkine Funda Hanim :)
sen alıstıgın doktoru ıstıyor olabılırsın canım ama ınan hepsı ısın ehlı ınsanlar. hıc sıkıntı yapma .
teknıker olmuyor tabı guzelım , doktor yapıyor opuyu.

Canım Zeynep Kamil'de hangi doktora gittin? Eylem Hanım mı?

Haklısın valla şimdi doğum ne kadar özel sigorta karşılamadan
Ben bi hazadeyle konuşayımda o hangi doktora gidiyosa bi fikir alayım en azından
Yakınız zaten birbirimize
Canım benim sen bilirsin elbetteki ama ben Oluş APİ yi çok begeniorum çok ilgili diledigin zaman ulaşıosun muayenesi 220 lira ve en kısa muayenesi 30-40 dk ama tabi senin içine sinmesi çok önemli bayan doktora ilk defa gittim ama çok memnunum
Nesrin abla sana son bir soru
Benim şimdi sürekli yatmam gerekiyormu?
Yani şimdi kalkıp yemek felan yapsam bir şey olur mu?

Canım benim normal hayata dön sadece dikkat et agır iş yapma zorlama kendini yeter

Hehheee İşteyken ben de öyleydim canım. Bir telefon, mail, bir soru cevapla.. Dön forma Valla internet kaydediliyorsa yanmışım bennn. Bir de işsiz kalacağız Allah korusun Şimdi izinliyim. Evdeyim. Ohhh rahatım Ben yine internet çöplüğünde okumuştum. Derin araştırmalar yaparken Tüp bebek tedavisi Allah korusun AIDS , kanser tedavisi kadar stres yaratıyormuş. Hatta ondan bile fazlaymış

işsiz kalmak güzel olur herhalde
14 yıldır bıktım ben valla
bir tane normal insan yok benim gibi her gelen dertli
akasyam öyle çok korkuyorum ki
arka arkaya tedaviler
göreceğimmi var ne
bu kadar ilaç nereye gidecek duru duruyor vücudumda
allahım korusun hepimizi
stresi ayrı dert ilaçları ayrı

Selam kizlar
gecmisi okumam mumkun degil.cok biriktirmisim
son sayfada mervenin haberini okudum. Sabahtan beri meraktayim ancak girebildim.
İns saglikla gelsin bebegin ya da bebeklerin mervecim. Cok sevindim.
Laveque tedaviye baslamana engel olma durumu var sanirim degerlerin. Tam anlamadim
hayirloso olur ins

Canım bende skolyoz var. Ve boy kısa. Nefes problemi yaşanabilir diye düşündüler sanırım. O yüzden Nur Hanım opuda anestezi sorun olur mu diye endişe etti. Beni hastanenin anestezi doktoruna gönderdi. O muayene etti. Eğer sorun olur deseydi lokal deneyecektir. Normalde opuda anestezi teknisyeni oluyormuş. Benimkine doktor gelecek. Ne olur ne olmaz diye.. Bu arada ben o masada çok zorlanıyorum canım. Şimdi ayrıntısını anlatamıyorum ama tam açamadığımdan bacaklarım çok ağrıyor Muayenede bile biraz zorlanıyorlar. Bu endişemi dile getirdim. O da biz sana pozisyon verdiririz dedi .. Allah'ım nelere katlanıyoruz..

Uykusuzkuktan sarhos gibiyim.
Uyanik oldugu her an emiyo oglan.
Tuliprosa sut yetiyo sanirim uyuyabilsem daha cok yeter heralde.

Bizde durumlar bole herkes iyi di mi kizlar

akasyam
pazartesimi opun
nelere katlandığımızı bir biz biliriz zaten bir de allah
herkes seni anlıyorum diyor ama nasıl anlayabilrlerki
inşallah sonucu iyi olucak
senin için halay çekicez canım benim
geçmişi okudukça şaşırıyorum yazılanlara
akşam baktım da hazade zeynep kamildeki kenan beyle tartışmış pgt yi dışarı göndermiyorlar kendileri de yapmıyorlar diye
güldüm kendi kendime
inşallah biz de geçmişe bakıp bakıp gülümseriz önümüzdeki günlerde

Uykusuzkuktan sarhos gibiyim.
Uyanik oldugu her an emiyo oglan.
Tuliprosa sut yetiyo sanirim uyuyabilsem daha cok yeter heralde.

Bizde durumlar bole herkes iyi di mi kizlar

mattika
göğüslerine dikkat et canım
mor bir krem varmış çatlamasını biraz da olsa engelliyormuş
eltimin oğluda 50 günlük oldu ondan biliyorum
çok zahmetli oluyor tabi ilk günler
ama o sana sen ona alışacaksınız
analı babalı büyütün inşallah

Canım büyük ihtimalle pazartesi olacak.. Ben de geçmişi okuduğumda şu an bebeği olan arkadaşların gerginliklerini, üzüntülerini , sevinçlerini okurken çok tuhaf duygular yaşamıştım. Sanki sonunu bildiğin bir filmi izler gibi.. Çok garip herşey.. inşallah biz de bebeğimiz bizimleyken bu mesajlarımıza güleriz.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. Zor süreçler çokkk zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…