Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba Mattikacım,

henuz haber gelmedi canım. aramadılar.
oyle dıyorsan oyledır herhalde cunku benım hıc bır fıkrım yok.

sorun olur demedı ama degıl mı? anladım, sen anestezı ıcın dedın teknısyenı.
doktor gelsın tabı o zaman senınkıne.
dayanamam ben sana ya :44:zorlanıyorsun demek. ınsallah butun cektıgın streslerın sonucu ferah olur guzelım.

Ben de bir keresinde tedavi zamanlarımda neler yazmışım onlara bakmıştım İptal haberi, negatif haberi, bir tuhaf oluyor insan...

inşallah yıllar sonra yazdıklarımız bir yere kaybolmaz ve çocuklarımız bunları okurlar
ne ilginç olur
günlük gibi

cumartesı catlatacaksın o zaman ...
hadı hayırlısı ınsallah.
heyecanlıyım senın ıcın Akasyam.

benı de arasalar artık da olmayacaksa bıleyım .
ne kadar olmayacagını tahmın etsem de yıne de haber gelmeden bir ohh dıyemıyorum.

Akasyam ben tedaviye başladığımda sen 2 aylık hamile olacaksın inşaallah

Lave ayın 23'ünde İzmir'e geliyorum nasipse ama ertesi gün sabah hemen memlekete geçeceğiz. İzmir'e uzun kalmaya geldiğimde bulacağım seni Göbeğini sevmeye geleceğim

Neden bu kadar beklettiler anlamadım :26: Sen tekrar bir arasan, bazen yoğunluğa dalıyorlar.

İyiyiz canım. Biz iğneler, opu, test sonuçları falan aynı bıraktığın gibiyiz.
Sirayla herkes hamile olcak akasyacim.
Kullaniyorum canim krem acemilik olmasa catlamaz aslinda

tlfndan yazmak cok zormus

Incıcım vaktin olursa ara yine. hangi semtte olacaksın??

Neden bu kadar beklettiler anlamadım :26: Sen tekrar bir arasan, bazen yoğunluğa dalıyorlar.

herhalde karar veremediler, ben de anlamadım.
birazdan arayacagım.

Sorun olmaz dedi canım. Evet o masa beni zorluyor. Dua edin benim için Eşime dalga geçiyorum. Ölürsem eğitim zaiyatı dersin diye Tüp bebek bölümüne fotomu asarlar. İlk şehidimiz diye falan Epey geyik yaptık bugün.

Ben de bir keresinde tedavi zamanlarımda neler yazmışım onlara bakmıştım İptal haberi, negatif haberi, bir tuhaf oluyor insan...

Kötü haberleri okuma canım. Şu an hep pozitif haberleri alıyoruz. İnşallah da böyle devam edelim Hep karanlık olacak değil yaa.. Güneş de doğmalı yaniii...

inşallah yıllar sonra yazdıklarımız bir yere kaybolmaz ve çocuklarımız bunları okurlar
ne ilginç olur
günlük gibi

Okusun eşşek sıpası Anası neler çekmiş görsün..

Canım sen ara. Onlar unutuyorlar.

İncim yaaa işin gerçeği hiç ümidim yok biliyor musun ? Olumlu düşüneyim diyorum ama olmuyor. yumurtaların çok az olması, bir türlü büyümemeleri benim motivasyonumu çok düşürdü. kabul etmek istemiyorum ama bu böyle.. İnşallah yanılırım..

Incıcım vaktin olursa ara yine. hangi semtte olacaksın??

herhalde karar veremediler, ben de anlamadım.
birazdan arayacagım.

Sağol canım. Akşam üzeri geleceğiz, eltimlere geçip ertesi gün memlekete. Kemalpaşa, biraz dışarıda kalıyor Nasip olursa doğum olunca uzun kalmaya geleceğim inşaallah.

Allah'ım ya neler düşünüyor deliiiiiiiii
Sen sayıya taktın farkındayım. Anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım. 3 sayısını duyunca olmuştum. Ama şimdi ne düşünüyorum biliyor musun. O ilk tedavimdeki embriyolarımdan biri nasip olacak bana bak gör. Bilmiyorum ama içime öyle doğuyor. Bak artık şöyle düşün. Nasibimde varsa 1 yumurta da olsa olacak nasibimde yoksa 50 yumurta da olsa olmayacak.

inci banada hep gel donduralım ikinciye toplayalım dediler
olmaz dedim
ya onların içindeyse benim yavrum
bekletmemeliyim ben onu
garip duygular ya
inşallah biz de annelik duygusunu tadıcaz inanıyorum
umudum gün geçtikçe artıyor
akasyam canım hemşehrim
pes etmek yok
her şey güzel olucak
evet o güneş bizim için de doğacak

İnşaallah canım... Umut olmadan yaşanmaz ki... Bizdeki bu evlat aşkı ve umut oldukça inanıyorum ki annelik duygusunu tadacağız Allah'ın izniyle...

Mattika hosgeldin CANIM benim Ahmet barış nasıl iyi mı
Seni sormadan direk onu soruyorum
Kuzum çok tatlı maşallah bakmaya kiyamiyOrum

Mattika hosgeldin CANIM benim Ahmet barış nasıl iyi mı
Seni sormadan direk onu soruyorum
Kuzum çok tatlı maşallah bakmaya kiyamiyOrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…