- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.461
merhaba Mattikacım,Selam kizlar
gecmisi okumam mumkun degil.cok biriktirmisim
son sayfada mervenin haberini okudum. Sabahtan beri meraktayim ancak girebildim.
İns saglikla gelsin bebegin ya da bebeklerin mervecim. Cok sevindim.
Laveque tedaviye baslamana engel olma durumu var sanirim degerlerin. Tam anlamadim
hayirloso olur ins
Canım bende skolyoz var. Ve boy kısa. Nefes problemi yaşanabilir diye düşündüler sanırım. O yüzden Nur Hanım opuda anestezi sorun olur mu diye endişe etti. Beni hastanenin anestezi doktoruna gönderdi. O muayene etti. Eğer sorun olur deseydi lokal deneyecektir. Normalde opuda anestezi teknisyeni oluyormuş. Benimkine doktor gelecek. Ne olur ne olmaz diye.. Bu arada ben o masada çok zorlanıyorum canım. Şimdi ayrıntısını anlatamıyorum ama tam açamadığımdan bacaklarım çok ağrıyorMuayenede bile biraz zorlanıyorlar. Bu endişemi dile getirdim. O da biz sana pozisyon verdiririz dedi .. Allah'ım nelere katlanıyoruz..
Canım büyük ihtimalle pazartesi olacak.. Ben de geçmişi okuduğumda şu an bebeği olan arkadaşların gerginliklerini, üzüntülerini , sevinçlerini okurken çok tuhaf duygular yaşamıştım. Sanki sonunu bildiğin bir filmi izler gibi.. Çok garip herşey.. inşallah biz de bebeğimiz bizimleyken bu mesajlarımıza güleriz..Allah herkesin yardımcısı olsun.. Zor süreçler çokkk zor..
Canım büyük ihtimalle pazartesi olacak.. Ben de geçmişi okuduğumda şu an bebeği olan arkadaşların gerginliklerini, üzüntülerini , sevinçlerini okurken çok tuhaf duygular yaşamıştım. Sanki sonunu bildiğin bir filmi izler gibi.. Çok garip herşey.. inşallah biz de bebeğimiz bizimleyken bu mesajlarımıza güleriz..Allah herkesin yardımcısı olsun.. Zor süreçler çokkk zor..
cumartesı catlatacaksın o zaman ...
hadı hayırlısı ınsallah.
heyecanlıyım senın ıcın Akasyam.
benı de arasalar artık da olmayacaksa bıleyım .
ne kadar olmayacagını tahmın etsem de yıne de haber gelmeden bir ohh dıyemıyorum.
kiz estos sizin evde ordu mu yasiyo ne zaman yazini gorsem temizlik yapiyon anam sen
Sirayla herkes hamile olcak akasyacim.İyiyiz canım. Biz iğneler, opu, test sonuçları falan aynı bıraktığın gibiyiz.
Kullaniyorum canim krem acemilik olmasa catlamaz aslindamattika
göğüslerine dikkat et canım
mor bir krem varmış çatlamasını biraz da olsa engelliyormuş
eltimin oğluda 50 günlük oldu ondan biliyorum
çok zahmetli oluyor tabi ilk günler
ama o sana sen ona alışacaksınız
analı babalı büyütün inşallah
Akasyam ben tedaviye başladığımda sen 2 aylık hamile olacaksın inşaallah
Lave ayın 23'ünde İzmir'e geliyorum nasipse ama ertesi gün sabah hemen memlekete geçeceğiz. İzmir'e uzun kalmaya geldiğimde bulacağım seniGöbeğini sevmeye geleceğim
Neden bu kadar beklettiler anlamadım :26: Sen tekrar bir arasan, bazen yoğunluğa dalıyorlar.
merhaba Mattikacım,
henuz haber gelmedi canım. aramadılar.
oyle dıyorsan oyledır herhalde cunku benım hıc bır fıkrım yok.
sorun olur demedı ama degıl mı? anladım, sen anestezı ıcın dedın teknısyenı.
doktor gelsın tabı o zaman senınkıne.
dayanamam ben sana ya :44:zorlanıyorsun demek. ınsallah butun cektıgın streslerın sonucu ferah olur guzelım.
Ben de bir keresinde tedavi zamanlarımda neler yazmışım onlara bakmıştımİptal haberi, negatif haberi, bir tuhaf oluyor insan...
inşallah yıllar sonra yazdıklarımız bir yere kaybolmaz ve çocuklarımız bunları okurlar
ne ilginç olur
günlük gibi
cumartesı catlatacaksın o zaman ...
hadı hayırlısı ınsallah.
heyecanlıyım senın ıcın Akasyam.
benı de arasalar artık da olmayacaksa bıleyım .
ne kadar olmayacagını tahmın etsem de yıne de haber gelmeden bir ohh dıyemıyorum.
Akasyam ben tedaviye başladığımda sen 2 aylık hamile olacaksın inşaallah
Lave ayın 23'ünde İzmir'e geliyorum nasipse ama ertesi gün sabah hemen memlekete geçeceğiz. İzmir'e uzun kalmaya geldiğimde bulacağım seniGöbeğini sevmeye geleceğim
Mattika hoş geldin canım
Nasıl geçiyor Ahmet Barış'la günlerAnnen seninle değil mi?
Incıcım vaktin olursa ara yine. hangi semtte olacaksın??
herhalde karar veremediler, ben de anlamadım.
birazdan arayacagım.
Sorun olmaz dedi canım. Evet o masa beni zorluyor. Dua edin benim içinEşime dalga geçiyorum. Ölürsem eğitim zaiyatı dersin diye Tüp bebek bölümüne fotomu asarlar. İlk şehidimiz diye falan Epey geyik yaptık bugün.
Kötü haberleri okuma canım. Şu an hep pozitif haberleri alıyoruz. İnşallah da böyle devam edelimHep karanlık olacak değil yaa.. Güneş de doğmalı yaniii...
Okusun eşşek sıpasıAnası neler çekmiş görsün..
Canım sen ara. Onlar unutuyorlar.
İncim yaaa işin gerçeği hiç ümidim yok biliyor musun ? Olumlu düşüneyim diyorum ama olmuyor. yumurtaların çok az olması, bir türlü büyümemeleri benim motivasyonumu çok düşürdü. kabul etmek istemiyorum ama bu böyle.. İnşallah yanılırım..
Annem olmasa halim harap zaten.
Alismaya calisiyoruz incim :))
Allah'ım ya neler düşünüyor deliiiiiiiii
Sen sayıya taktın farkındayım. Anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım. 3 sayısını duyuncaolmuştum. Ama şimdi ne düşünüyorum biliyor musun. O ilk tedavimdeki embriyolarımdan biri nasip olacak bana bak gör. Bilmiyorum ama içime öyle doğuyor. Bak artık şöyle düşün. Nasibimde varsa 1 yumurta da olsa olacak nasibimde yoksa 50 yumurta da olsa olmayacak.
inci banada hep gel donduralım ikinciye toplayalım dediler
olmaz dedim
ya onların içindeyse benim yavrum
bekletmemeliyim ben onu
garip duygular ya
inşallah biz de annelik duygusunu tadıcaz inanıyorum
umudum gün geçtikçe artıyor
akasyam canım hemşehrim
pes etmek yok
her şey güzel olucak
evet o güneş bizim için de doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?