- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.681
Ayy bilmiyorumki akasyam valla acabalarla kanka oldum
hala kendime tam hamile gözüyle bakmıyorum:)
Sence sağlıklılarmıdır?HADİ SÖYLe BUda içine doğuyor mu?:26:
Valla epey gerginim canım :18: Büyümesin diye evde pek dillendirmiyorum ama ameliyathane , anestezi alma vs şeyleri düşününce fenalık basıyorbu arada opuma Nur Hanım girmiyor. Müstecep Bey girecekmiş.
Valla epey gerginim canım :18: Büyümesin diye evde pek dillendirmiyorum ama ameliyathane , anestezi alma vs şeyleri düşününce fenalık basıyorbu arada opuma Nur Hanım girmiyor. Müstecep Bey girecekmiş.
Ayy bilmiyorumki akasyam valla acabalarla kanka oldum
hala kendime tam hamile gözüyle bakmıyorum:)
Sence sağlıklılarmıdır?HADİ SÖYLe BUda içine doğuyor mu?:26:
Canim ozelden telefonunu yazar misin bana ben seni biraz rahatlatayim istersen
Ay canım kıyamam sana biz ne kdar sakin ol desekte insanın elinde olmuyorki
Olay bütünüyle strese sokuyor insanı:)sen hiçbir şey hissetmesende o opu odası anestezi insanı geriyor
İnşallah opudan sonra pek ağrın olmaz.Arzu hanım beni o kadar rahatlatmıştıki hatta alt kısım tamamen açık oluyo ya hani
Kabak gibi meydanda vallaOrdan bi erkek personel geldi üstümü kapattı hemen mervecim o gidecek birazdan dedi
Oysaki ben o ana kadar bir sürü erkek jinekoloğa muayenen olmuştum.beni sakinleştirdi hiçbir şeycikler olmayacak dedi
İnşallah müstehcen beyde seni rahatlatır aman pardon müstecep bey
Laveciğim senin içinde her şey yolunda gidiyor çok şükür maşallahMerhaba kizlar,
Biraz once butun sayfalari tek tek okudum , alinti yaptim ama tam cevap yazacakken sarj bitti ve hepsi gitti tabi.
Aklimda kaldigiyla yazmaya calisacagim.
Once Akasyamdan baslayayimcanim hafta sonu netim yoktu ama aklim hep sendeydi. Ptesi opu olacagini biliyordum, bir degisiklik olmamis. Bugun senin heyecanli gecen. Bir de ilk defa opuya girecegin icin onun da heyecani vardir .
akasyacim her sey cok guzel gelissin arkadasim, gorunenden daha cok toplansin ve dollenen sayin bol olsun. Ve en onemlisi de icinde. Saglikli bulunsun ki bulunacak insallah ve sana tutunsun. Dualarim seninle arkadasim .
Ignesiz bir gun gecirmedigii biliyorum bugun cunku Memorial catlatma ignesinin ertesi gunu kan istiyor. Ignesiz gun yok yani
Ben ovitreeli 2 tane yapiyordum bu arada. Bir sagdan bir soldan diyorlardi ama onun bir mantigi oldugunu dusunmuyorum. Sagdan yapinca sag yumurtaya soldan yapinca da sol yumurtaya gidiyor olamaz.
CHNBcim arkadasinin durumuna uzuldum , Allah beterinden korusun ama asilama ile yediz hamilelik ilk defa duyuyorum. Buna da cok sasirdim. Demek olabiliyormus. allah yardimcisi olsun arkadasinin.
AKIDECIM az kaldi senin de insallah . Hayirli sonuclar almani diliyorum.
INCICIM senin isler yogunmus pek girememissin haftasonu .IYisin insaalh canim.
MATTIKAYI DA HITUCIYI de goremedim hic.
MERVECIM kayinvalide olayinda takma kafaya bosver. Alttan almak gerek boyle durumlarda. Her lafa karsilik verirsen senin sinirlerin bozulur. Bzi seyleri kulak arkasi etmeyi bilmemiz ve ogrenmemiz gerekiyor ki sen zaten boyle ve dogrusunu yapmissin. Bak sen karnindaki bebelere, omlarin tadini cikar. Icine huzursuzluk duzurecek kimselere ve meselelelere musade etme.
TULIPROSACIM bakim iyi olmus. Bundan once bende hep full bakima girerdim tedavi oncesi. artik yapmiyorum. Onu da dogal haline biraktim. Aman saclarim botali olsun da hamile kalirsamboyatamam diye kuafore kosardim. Simdi hamile kalirsam tek eksigim de saclarimin boyasi olsun diyorumama sen iyi yapmissin arkadasim , moral bu tur seyler.
Benden haberlere gelince yarin kan ve e2 var. normalde bugun olmasi gereken sey bugune kaldi cunku Pazar gunu burada hic bir merkez acik degil. Yarin baktiracagim. Sonrasinda haber veririm ne durumdalar diye.
Benden haberler bu kadar. Sizlerden baska haber var mi?
Sağlıklılar inşallahBilimsel dayanak : Hastane bu kadar risk almazdı. İkincisi bölünmeye devam etmeleri sağlıklı olduklarının göstergesi olabilir. Tabii ikinci düşüncem derin bir araştırma değil sadece mantıki bir tahmin canım..
Bana o embryolar cillop gibi geliyor Mervecim.
Sak diye ikisi birden tutunuverdi ve guzel bir kan degeriyle.
Sonradan da baktirdin saglikla yukseliyor di mi degerler?
Akasyam canım gerginlik oluyor bu dönemde inşallah sıkıntısız olacak? nur hanım niye girmiyor peki? müstehcen beye ben de güldüm bak...
lave ben aşılama hakkında pek bilgi sahibi değilim nasıl oldu bilmiyorum ama çok üzüldüm umarım bebek sağlıkla yaşar...
bugün pek kimseyoktu topikte.heyecanla bekliyorum tedavi sonuçlarını.inşallah rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılıp nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?