Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayy bilmiyorumki akasyam valla acabalarla kanka oldum
hala kendime tam hamile gözüyle bakmıyorum:)
Sence sağlıklılarmıdır?HADİ SÖYLe BUda içine doğuyor mu?:26:

Sağlıklılar inşallah Bilimsel dayanak : Hastane bu kadar risk almazdı. İkincisi bölünmeye devam etmeleri sağlıklı olduklarının göstergesi olabilir. Tabii ikinci düşüncem derin bir araştırma değil sadece mantıki bir tahmin canım..

Valla epey gerginim canım :18: Büyümesin diye evde pek dillendirmiyorum ama ameliyathane , anestezi alma vs şeyleri düşününce fenalık basıyor bu arada opuma Nur Hanım girmiyor. Müstecep Bey girecekmiş.

Ayy bilmiyorumki akasyam valla acabalarla kanka oldum
hala kendime tam hamile gözüyle bakmıyorum:)
Sence sağlıklılarmıdır?HADİ SÖYLe BUda içine doğuyor mu?:26:

Bana o embryolar cillop gibi geliyor Mervecim.
Sak diye ikisi birden tutunuverdi ve guzel bir kan degeriyle.
Sonradan da baktirdin saglikla yukseliyor di mi degerler?

Valla epey gerginim canım :18: Büyümesin diye evde pek dillendirmiyorum ama ameliyathane , anestezi alma vs şeyleri düşününce fenalık basıyor bu arada opuma Nur Hanım girmiyor. Müstecep Bey girecekmiş.

Ay canım kıyamam sana biz ne kdar sakin ol desekte insanın elinde olmuyorki
Olay bütünüyle strese sokuyor insanı:)sen hiçbir şey hissetmesende o opu odası anestezi insanı geriyor
İnşallah opudan sonra pek ağrın olmaz.Arzu hanım beni o kadar rahatlatmıştıki hatta alt kısım tamamen açık oluyo ya hani
Kabak gibi meydanda vallaOrdan bi erkek personel geldi üstümü kapattı hemen mervecim o gidecek birazdan dedi
Oysaki ben o ana kadar bir sürü erkek jinekoloğa muayenen olmuştum.beni sakinleştirdi hiçbir şeycikler olmayacak dedi
İnşallah müstehcen beyde seni rahatlatır aman pardon müstecep bey

Son düzenleme:

Müstehcen mi Hahahaahaa.. Bir jinekologa en uygun isim yaa.. Bayıldım

Laveciğim senin içinde her şey yolunda gidiyor çok şükür maşallah
Böylede devam etsin
Sen benim kayınvalidemle olan maceralarımı bilmiyosun ya bu hafif kalır yani
Kızlar biliyo

Ayyy canım yaaa valla beni çok rahatlattın işte gerçi allah bilir ama
Senin bilimsel verilerine bayılıyorummmmmm

Bana o embryolar cillop gibi geliyor Mervecim.
Sak diye ikisi birden tutunuverdi ve guzel bir kan degeriyle.
Sonradan da baktirdin saglikla yukseliyor di mi degerler?

yok baktırmadım bir stresi daha kaldıracak durumum yok valla
Doktora sordum gerek yok dedi kan değerin gayet güzel dedi
Yani tam sağlıklı olduğunu bilsem hiç acabalara gerek yok ama
Doktor %50 şans verince ne bileyim işte

Akasyam canım gerginlik oluyor bu dönemde inşallah sıkıntısız olacak? nur hanım niye girmiyor peki? müstehcen beye ben de güldüm bak...

lave ben aşılama hakkında pek bilgi sahibi değilim nasıl oldu bilmiyorum ama çok üzüldüm umarım bebek sağlıkla yaşar...

Aynen ya Nur Hanım yani kendi doktoru girseydi keşke
Off şu ''bu bir ekip işi ama''açıklamasına deli oluyorum

bugün pek kimseyoktu topikte.heyecanla bekliyorum tedavi sonuçlarını.inşallah rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılıp nasip eder.

bugün pek kimseyoktu topikte.heyecanla bekliyorum tedavi sonuçlarını.inşallah rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılıp nasip eder.

Amin hitucim.. İnşallah bu topikte hep güzel haberler olacak.. Laveciğimle konuştuk. Sağolsun epey rahatlattı beni.. Ben çıkıyorum şimdi. Sabah çok erken gideceğiz... Yarın gelişmeleri yazarım inşallah

akasyacım büyük ihtimalle opu dan çıkmışsındır güzel haberleri vermen dileğiyle işe gidiyorum.gelince bakalım kaç yumoşun olmuş öğrenecem.

pardon günaydınnnn hepinize güzel bir haftaya aya başlamanızı diliyorum.

Kızlar akasyayla konuştum hemen onu haber vereyim dedim tam 9 tane yumurta toplanmış herşey yolunda şükürler olsunnn ...

herkese günaydınn
akasyam opun bitmiştir
umarım iyi geçmiştir umarım
umduğundan çok daha fazla yumurtan olmuştur
iyi haberlerini bekliyoruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…