- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.641
merve gerçekten tuhaf kadın ya... hamilesin yapacak tabi. Allah ıslah etsin....
Bide bunlar yurt dışında ya tutturmuş yılbaşında buraya tatile gieleceksiniz diye
Deli ayol hee tek derdim taildi zaten manyak ben ne sıkıntılar çekmişim
Rabbim beterinden saklasın allah akıl fikir versin kafası kırık:)
DÜnde aradı anne iş yapıyorum dedim mahsuscuktan hah şöyle ol ya dedi
Kendine gel dedi o ne öyle yat yat nereye kadar dedi
ne işin var canım ya yurt dışında. eşin ele alsın bu durumu.
Kız ataşehirde evliya yatır nerdee:26:
Amin inşallah
Haa kayganayı anlatmadım sizee
Ay ben bu kalın kafalı eşime ne desem az
söylemeyelim dedim oda yok söyleyeceğiz dediii zıkkkımmmtövbe tövbe her neyse
Ben söyledim anne böyle böyle dedim biraz sevindi gibi
Sonra eşimi istedi telefonu onu tebrik edecem ben dedi:)eşimde o esnada çamaşır seriyodu balkonda
YOK Müsait değil dedim söylemek istemedim ne yaptığını kalkta ver dedi kalkmakta istemedim
en sonunda çamaşır topluyor dedim sen bana baksana dedi oğluma çamaşır mı serdiriyosun dedi
İlk günden ne olmuşta böyle kendini bırakmışsın dedi kalk bakalım her işinide yap yemeğünüde yap temizliğinide yap dedi
naz niyaz yapma gibisinden bana şeyler söylüyo.ben .şok oldum tabi ama kimin umrunda hiç yorum yapmadan eşimi çağırdım verdim teli manyak bu kadının kafasında var ayol
bak bilmiyordum... sevindim...
canım bilmiyorum 5. hamileliğim ama unutuyor insan... üşütmüş filan olmayasın...
Bilmiyorumki inşallah üşütmüş olayım
kafadanda üşütmeyeyimde bu gidişle
Bide bunlar yurt dışında ya tutturmuş yılbaşında buraya tatile gieleceksiniz diye
ya canım sıkıldı bıraz bende kromozom bozuklugu var . uzun kol fazlalılıgymış, aynı zamandada kan pıhtılasması var.
bu ay memorıalda baslıcam kısmetse ayın 15 ın de gorusmeye gıdıcem ama kafama takıldı hatta cok uzuldum.
arkadaslar hep yazmıslar 21 yumurta,15 yumurta toplandı ama hepsı sorunlu cıktı translerımız ıptal edıldı dıye.
sevkım kırıldı cok korkuyorum ya olmazsa diye
aranızda varmı oyle kromozomlarında uzun kol fazlalılıgı olan ,pıhtılasması olan hemde ılk denemede bebegı tutan
dolanıyorum nette gunlerdır ama kendıme moral bulamıyorum bır turlu ..
sızler ılk pgt de hamıle kaldınız mı
Kızlar selam ;
Bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. Pazartesi de kısmetse opu olacak.
20.40 dediler. Bir tam, bir yarım vuracakmışım. Tam , yarım sağ sol farkedermi diye sormayı unuttum. Aradım ama çıkmışlardı. Artık göz kararı yapacağımSence fark eder mi ? :26:
sağ ol canım ben iyiyim biraz canım sıkkın. diğer topiğimden ikiz hamile arkadaş vardı belki yazmışımdır önceden. serklajlı.
Aşılamayla yediz hamile üçünün kesede bir şey oluşmamış. 4 kalp atışı vardı. sonra redüksiyon kararı çıktı. 12. haftada 2 si sonlandırılacaktı. o gün allaha şükür gittiklerinde 2 sinin kendiliğinden durmuştu kalp atımı. seklaj yapıldı. 16. haftada birinin suyu geldi. o zamandan berş yatıyordu dün akşam suyu gelen dikişten ayağını çıkarmaya çalışmış sancı başlamış. sezaryen olmuş suu gelen yaşamamış. diğeri yaşıyor ama 25 haftalık bugün itibarıyla. benim bebeğim de tam 25 haftalıktı. rabbim bu miniğe ömür verir inşallah...
Ben Ataşehir'e çok yakınım canım. Evim çok güzel. Yepyeni. Kirası da uygun. 3+1 kocaman ev. Kardeşim Üsküdar'da benim. O yüzden buralara baktım. Eşim gece çalıştığından kardeşime yakın olayım dedim. Ama evler feci eski.Küçücük. Benim eşyam bile sığmaz.Birde 1200 TL kira istiyorlar.
Kız ataşehirde evliya yatır nerdee:26:
Amin inşallah
Haa kayganayı anlatmadım sizee
Ay ben bu kalın kafalı eşime ne desem az
söylemeyelim dedim oda yok söyleyeceğiz dediii zıkkkımmmtövbe tövbe her neyse
Ben söyledim anne böyle böyle dedim biraz sevindi gibi
Sonra eşimi istedi telefonu onu tebrik edecem ben dedi:)eşimde o esnada çamaşır seriyodu balkonda
YOK Müsait değil dedim söylemek istemedim ne yaptığını kalkta ver dedi kalkmakta istemedim
en sonunda çamaşır topluyor dedim sen bana baksana dedi oğluma çamaşır mı serdiriyosun dedi
İlk günden ne olmuşta böyle kendini bırakmışsın dedi kalk bakalım her işinide yap yemeğünüde yap temizliğinide yap dedi
naz niyaz yapma gibisinden bana şeyler söylüyo.ben .şok oldum tabi ama kimin umrunda hiç yorum yapmadan eşimi çağırdım verdim teli manyak bu kadının kafasında var ayol
akasyacım ben okuyana kadar iğneni yapmışsın canım hayırlı olsun bütün yumişlerini olgunlaştırsın.bana hep iki iğne verdiler yani 10.000 doz ben tek iğneye çekip herhangi bir yere yaptım.yani sağ sol demeden.hayırlı habeleri ver bize inşaAllah
Çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun... Kalan yavrusuna hayırlı ömür versin inşaallah...
Akasyam Üsküdar dedin de Üsküdar maceralarım geldi aklımaEşim askerden geldi, 2 ayda evleneceğiz, ev bakıyoruz. İlk baktığımız yer Üsküdar. Ne evler dolaştık ne evler. Ben de bir huy var. Ev bakarken ilk önce mutfak ve banyosuna bakarım, beğenmezsem bitmiştir o ev Gezdiğimiz hiçbir evi beğenmedim, eşim de diyor nesini beğenmedin Bir de yüksek kiralar... 4,5 sene önce 700'den aşağı yoktu. Aman be dedim Üsküdar eksik kalsın Sonra gittik taa Başakşehir'den tuttuk. Hala özlerim orayı. Çok güzeldi.
İğneyi vurmuşsun. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Bol bol yumoşların olsun inşaallah. Yarın iğnesiz bir gün geçireceksinAma kan vereceksin
Amaaannn boşver güzelim. Ne derse desin. He de geç. Destek olacağı yerde neler diyor
Akasyam bu arada Nur Hanım iğne için ısrar etmiyor. Sen jel istersen jel verir. Sadece ben iğneyi öneriyorum diyor. Sadece o iğne aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Ne kendimize yaptığımız iğneler ne opu ne transfer hepsine bayılırken progestan iğnesi fıtık ediyor
düşük tehlikesinde bile hemen fitil veriyorlar çünkü fitil en etkili yolÖyle Akasyam. Merve de delikız da fitil kullandı, ikisi de hamileNasipten öteye gidilmiyor...
ay ben de banyo mutfak takıntısı olanlardanımÇok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun... Kalan yavrusuna hayırlı ömür versin inşaallah...
Akasyam Üsküdar dedin de Üsküdar maceralarım geldi aklımaEşim askerden geldi, 2 ayda evleneceğiz, ev bakıyoruz. İlk baktığımız yer Üsküdar. Ne evler dolaştık ne evler. Ben de bir huy var. Ev bakarken ilk önce mutfak ve banyosuna bakarım, beğenmezsem bitmiştir o ev Gezdiğimiz hiçbir evi beğenmedim, eşim de diyor nesini beğenmedin Bir de yüksek kiralar... 4,5 sene önce 700'den aşağı yoktu. Aman be dedim Üsküdar eksik kalsın Sonra gittik taa Başakşehir'den tuttuk. Hala özlerim orayı. Çok güzeldi.
İğneyi vurmuşsun. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Bol bol yumoşların olsun inşaallah. Yarın iğnesiz bir gün geçireceksinAma kan vereceksin
Amaaannn boşver güzelim. Ne derse desin. He de geç. Destek olacağı yerde neler diyor
ben de ilk pgt ile hamile kaldım ama benimki senin rahatsızlığından değil başka bir kromozom hastalığı benimkiya canım sıkıldı bıraz bende kromozom bozuklugu var . uzun kol fazlalılıgymış, aynı zamandada kan pıhtılasması var.
bu ay memorıalda baslıcam kısmetse ayın 15 ın de gorusmeye gıdıcem ama kafama takıldı hatta cok uzuldum.
arkadaslar hep yazmıslar 21 yumurta,15 yumurta toplandı ama hepsı sorunlu cıktı translerımız ıptal edıldı dıye.
aranızda varmı oyle kromozomlarında uzun kol fazlalılıgı olan ,pıhtılasması olan hemde ılk denemede bebegı tutan
yurtdışımı yuh artıkBide bunlar yurt dışında ya tutturmuş yılbaşında buraya tatile gieleceksiniz diye
ya canım sıkıldı bıraz bende kromozom bozuklugu var . uzun kol fazlalılıgymış, aynı zamandada kan pıhtılasması var.
Aynen incim ya bosverdim zaten kimseyi çekecek Halim yok yokÇok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun... Kalan yavrusuna hayırlı ömür versin inşaallah...
Yok CANIM zaten ben bir odadan öbür odaya geçerken bile korkuyorumdüşük tehlikesinde bile hemen fitil veriyorlar çünkü fitil en etkili yol
ay ben de banyo mutfak takıntısı olanlardanım
ben de ilk pgt ile hamile kaldım ama benimki senin rahatsızlığından değil başka bir kromozom hastalığı benimki
olmayacak diye bişey yok
RABBİM istedikten sonra herşey bir bahane bir vesile aslında
inş. sen de dileğine kavuşursun
yurtdışımı yuh artık
yurt içi bile uzun yolculuk yapma
kendini yorma
benden örnek al hep
ikiz gebelik diğer gebeliklere benzemiyor her zaman tedbirli ol
benim ağzım yandı senin de yanmasın mervem
Günaydın kızlar ;
Sabah hastanedeydim. Kan verdim. Yarın 8 'de burada olun dediler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikDananın kuyruğu yakında kopacak İnşallah sonu iyi olur.. Dualarınızı esirgemeyin..
canım pozitif sonucu almışsın hayırlı olsun inşallah ikizlerdirde Allah sana bağışlasın...
Çok teşekkür ederim CANIM teki ikiz farketmez sağlıklı olsunda tek istegimiz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?